Dodaj do ulubionych

Egzamin komisyjny

23.05.17, 20:49
Witam tak taki oto problem ,że pani z języka angielskiego stwierdziła ,że ściągałem na ostatnim sprawdzianie z angielskiego (chociaż mnie nie przyłapała) bo dostałem 5 i z tego wywnioskowała że ściągałem bo zazwyczaj dostawałem 3 lub 4 i gdy mnie zapytała czy ściągałem odpowiedziałem po czym ona na wyrywkę zadaje mi pytania z niego odpowiedziałem jej na 3/4 zadanych pytań po czym ona odparła że ściągałem i że 13 czerwca będę miał egzamin komisyjny z języka angielskiego czy to jest zgodne z prawem czy regulaminem oświaty dodam że na koniec wychodziła mi czysta trójka mogę się jakoś odwołać czy coś w tym stylu??? za odpowiedzi dziękuje
Obserwuj wątek
    • molik28 Re: Egzamin komisyjny 24.05.17, 10:24
      1. Moim zdaniem poniosły ją nerwy i tak chlapnęła. Gada jakieś bzdury. A swoją drogą, coś ty tak jej zalazł za skórę?
      2. Idź do wychowawczyni i opowiedz jej wszystko. Powiedz, że się denerwujesz tym co powiedziała nauczycielka. Niech ci pokaże jaką masz proponowaną ocenę.
      3. Powiedz rodzicom. Masz trzy propozycje działania. Dorośli w większości nie gryzą i są normalni. Nawet nauczyciele, chociaz fakt, nie wszyscy.
    • Gość: ale Re: Egzamin komisyjny IP: *.centertel.pl 24.05.17, 11:45
      Warto też zajrzeć do szkolnego statutu. Powinien być dostępny w sekretariacie lub w szkolnej bibliotece. Są w nim zawarte zasady organizowania egzaminu komisyjnego oraz prawa i obowiązki uczniów i nauczycieli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka