Gość: ania m. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 14:55 jak wam poszlo z polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IV LO z Łodzi Mogło byc gorzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 16:04 Czy są gdzieś w necie klucze do tych testów? Który temat pisaliście? Ja pierwszy. Zarówno na podstawowym jak i na rozszerzonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Mogło byc gorzej IP: 80.55.166.* 15.12.05, 18:13 ja pisalam na 2 :), pisałam co przyszło mi do głowy a wiec nie wiem z jakim skutkiem, jutro podobno w wyborczej beda rano klucze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: Mogło byc gorzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:02 podobno gdzieś juz jest klucz ale niestety ja nie mogę go znaleść;( a może nie umiem szukać;( jak znajdziecie dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ititiiti klucz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:35 ja znalałam klucz na stronie okręgowej komisji i się trochę podłamałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byj Re: klucz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:06 ale na jakiej komisji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ititiiti Re: klucz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:18 OKE-Okręgowa Komisja Egzaminacyjna. Jestem z woj. śląskiego, więc na stronie OKE Jaworzno znalazłam klucz odpowiedzi. Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HELFER KLUCZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 18:58 odpowiedzi mozna znalesc na stronie: www.cke.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docia Re: KLUCZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 11:34 a ja wam powiem tylko tyle:) to bylo trudne i mam nadzieje ze na koniec troszke nam odpuszcza;) nasz rocznik to chyba zawsze musi byc pechowy:) we wczesniejszych testach mialam po 17/18 pkt a jak tu bede miala 10 to sie bede cieszyc;) pozdrooofka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalka Re: KLUCZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 12:20 Ja też uważam że to był trudny tekst bo ja tez robiłam różne testy i zawsze miałam dobre wyniki a tutaj to będzie chyba totalna klapa...mogli nie wypadać z tekstem z wypowiedzia Miodka bo wszyscy wiedzą że on jak coś gada to jest porypane...a jeśli chodzi o wypracowanie to jak zobaczyłam klucz to mnie wcięło co tam miało być napisane...teraz to ja się modlę bym miała 30%...nie no żartuje aż tak źle to nie było...a jaki język pisaliście??bo ja angielski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: KLUCZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 21:48 Podajcie link strony z kluczem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: link Re: KLUCZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:45 www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=286&Itemid=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giraffe Re: probna matura IP: *.pronet.lublin.pl 18.12.05, 12:25 No a jak wam poszło z rozszerzonego angielskiego? Po wyjściu z sali moja grupa miała oczy jak spodki ze zdziwienia. Dziewczyna z certyfikatem advance powiedziała, że reading był strasznie trudny i na olimpiadzie z angielskiego był już łatwiejszy. Makabra. Odpowiedz Link Zgłoś
tasia18 Re: probna matura 18.12.05, 22:26 Ja po wyjściu z 2 arkusza tak samo jak wszyscy w grupie z którą pisałam byłam zaskoczona że było aż tak trudne!!!Pisały tez u mnie dziewczyny z klasy językowej które mają certyfikat FC i powiedziały że to było trudne a co ja mam powiedzieć jak jestem w normalnej klasie bez żadnego certyfikatu!!!!Ale na szczęście poprawiłam sobie humor 3 arkuszem bo temety wypracowań były łatwe (nawet).A tak w ogóle to na który temet pisaliście wypracowanie??bo ja pisałam 3 czyli rozprawkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 15:35 Jestem studentką. Weszłam z zaciekawienia dowiedzieć jak ludziom poszło, moje kuzynowstwo też pisało:] To nie jest tak, że ktoś ma advence'a to już wszystko umie. Wierzcie mi, posiadam FCE, CAE i CPE. FCE (a nie FC:))to poziom średnio-zaawansowany, papieek jest dosyć łatwo zdobyć. Trzeba mieć bodajże 60% zrobione dobrze na ocenę C (chyba 3ka to była). Osoby, które z FCE mają B lub A spokojnie poradzą sobie z CAE na przynajmniej C. Więc to czy ktos posiada papierek nie jest takie miarodajne, ważne jaką ocene (literkę) ma na nim:) Pozdrawiam i 3mam kciuki:] Rok temu też tu zaglądałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: probna matura IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 18.12.05, 22:48 może być,martwie się bardziej o angielski...................;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeciętny uczeń Re: probna matura IP: *.chello.pl 19.12.05, 16:10 tragicznie źle poszła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychmaster Re: probna matura IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:12 ch.. w bombki strzelił ssudiów nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feedo Nie było tak źle IP: *.chello.pl 19.12.05, 16:58 Spodziewałem się trudniejszego tekstu i wypracowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lybecka biologia IP: 195.116.47.* 19.12.05, 18:53 a ja wlasnie wrocilam z biologii!podstawowa nie byla taka trudna ale z roszrzerzonej dowalili niektore niesamowite :( pisal ktos moze tez biologie?? jak wam poszla?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerwena Re: biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:05 Pisałam, niestety tylko podstawowy, szkoła nie miała chęci na organizację próbnej na poziomie rozszerzonym, niestety. Ale masz 5racj epodstawowy nie był trudny, powiedziałabym nawet,że łatwy. Myślę, że moja matura z biologi nie poszła źle, w sumie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 21:45 Ja pisałam biologie rozszerzoną i kosmos!!!Ale była trudna!Naprawde cieszcie się ze nie piszecie rozszerzonej!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiaj112 Re: biologia 20.12.05, 14:23 podstawowa spoko ale rozszerzona to dramat oni mysla ze my to wszystko pięknie umiemy. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 18:02 ja pisalem podstawowa i rozszerzona i powiem tak...z rozszerzonej lepiej mi poszlo niz z podstawy..nie wiem...moze nie zwracam na banalne sprawy uwagi i tak wyszlo...pisalem ta mature tak orientayjnie i musze powiedziec ze nawet jestem zadowolony 76 podstawa i 80 rozszerzony..troche sie poduczy, podszkoli i mysle ze bedzie dobrze, ale faktycznie rozszerzona byla nieco trudniejsza...miejmy nadzieje ze bedzie fajna w maju. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Fizyka - polowa materialu z II sem kl.III!!! IP: 213.241.34.* 20.12.05, 11:59 Tzw współczesna fizyka.Naprawdę nie da się tak przygotować próbnej matury próbnej , żeby była z pieewszych 5 semestrów liceum, a nie z ostatniego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waser Re: Fizyka - polowa materialu z II sem kl.III!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:03 zna ktos strone skad moge pobrac probną fize????? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaj112 Re: probna matura 20.12.05, 14:23 gorzej byc nie moglo jak patrze na klucz odpowedzi to zalamka jak mi pojdzie tak prawdziwa to troche ciezko bedzie :( Odpowiedz Link Zgłoś