Dodaj do ulubionych

probna matura

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 14:55
jak wam poszlo z polskiego?
Obserwuj wątek
    • Gość: IV LO z Łodzi Mogło byc gorzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 16:04
      Czy są gdzieś w necie klucze do tych testów? Który temat pisaliście? Ja pierwszy. Zarówno na podstawowym jak i na rozszerzonym.
      • Gość: goska Re: Mogło byc gorzej IP: 80.55.166.* 15.12.05, 18:13
        ja pisalam na 2 :), pisałam co przyszło mi do głowy a wiec nie wiem z jakim
        skutkiem, jutro podobno w wyborczej beda rano klucze
        • Gość: ;( Re: Mogło byc gorzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:02
          podobno gdzieś juz jest klucz ale niestety ja nie mogę go znaleść;( a może nie
          umiem szukać;( jak znajdziecie dajcie znać
          • Gość: ititiiti klucz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:35
            ja znalałam klucz na stronie okręgowej komisji i się trochę podłamałam :)
            • Gość: byj Re: klucz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:06
              ale na jakiej komisji???
              • Gość: ititiiti Re: klucz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:18
                OKE-Okręgowa Komisja Egzaminacyjna. Jestem z woj. śląskiego, więc na stronie OKE
                Jaworzno znalazłam klucz odpowiedzi. Proste?
                • Gość: HELFER KLUCZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 18:58
                  odpowiedzi mozna znalesc na stronie: www.cke.edu.pl

• Gość: docia Re: KLUCZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 11:34
                    a ja wam powiem tylko tyle:) to bylo trudne i mam nadzieje ze na koniec troszke
                    nam odpuszcza;) nasz rocznik to chyba zawsze musi byc pechowy:) we
                    wczesniejszych testach mialam po 17/18 pkt a jak tu bede miala 10 to sie bede
                    cieszyc;) pozdrooofka;)
                    • Gość: Natalka Re: KLUCZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 12:20
                      Ja też uważam że to był trudny tekst bo ja tez robiłam różne testy i zawsze
                      miałam dobre wyniki a tutaj to będzie chyba totalna klapa...mogli nie wypadać z
                      tekstem z wypowiedzia Miodka bo wszyscy wiedzą że on jak coś gada to jest
                      porypane...a jeśli chodzi o wypracowanie to jak zobaczyłam klucz to mnie wcięło
                      co tam miało być napisane...teraz to ja się modlę bym miała 30%...nie no
                      żartuje aż tak źle to nie było...a jaki język pisaliście??bo ja angielski...
                  • Gość: Magda Re: KLUCZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 21:48
                    Podajcie link strony z kluczem!!!
                    • Gość: link Re: KLUCZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:45
                      www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=286&Itemid=2
    • Gość: Giraffe Re: probna matura IP: *.pronet.lublin.pl 18.12.05, 12:25
      No a jak wam poszło z rozszerzonego angielskiego? Po wyjściu z sali moja grupa
      miała oczy jak spodki ze zdziwienia. Dziewczyna z certyfikatem advance
      powiedziała, że reading był strasznie trudny i na olimpiadzie z angielskiego
      był już łatwiejszy. Makabra.
      • tasia18 Re: probna matura 18.12.05, 22:26
        Ja po wyjściu z 2 arkusza tak samo jak wszyscy w grupie z którą pisałam byłam
        zaskoczona że było aż tak trudne!!!Pisały tez u mnie dziewczyny z klasy
        językowej które mają certyfikat FC i powiedziały że to było trudne a co ja mam
        powiedzieć jak jestem w normalnej klasie bez żadnego certyfikatu!!!!Ale na
        szczęście poprawiłam sobie humor 3 arkuszem bo temety wypracowań były łatwe
        (nawet).A tak w ogóle to na który temet pisaliście wypracowanie??bo ja pisałam
        3 czyli rozprawkę
      • Gość: :) angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 15:35
        Jestem studentką. Weszłam z zaciekawienia dowiedzieć jak ludziom poszło, moje
        kuzynowstwo też pisało:]

To nie jest tak, że ktoś ma advence'a to już wszystko umie. Wierzcie mi,
        posiadam FCE, CAE i CPE. FCE (a nie FC:))to poziom średnio-zaawansowany,
        papieek jest dosyć łatwo zdobyć. Trzeba mieć bodajże 60% zrobione dobrze na
        ocenę C (chyba 3ka to była). Osoby, które z FCE mają B lub A spokojnie poradzą
        sobie z CAE na przynajmniej C. Więc to czy ktos posiada papierek nie jest takie
        miarodajne, ważne jaką ocene (literkę) ma na nim:)
        Pozdrawiam i 3mam kciuki:] Rok temu też tu zaglądałam;)
    • Gość: rosa Re: probna matura IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 18.12.05, 22:48
      może być,martwie się bardziej o angielski...................;/
    • Gość: przeciętny uczeń Re: probna matura IP: *.chello.pl 19.12.05, 16:10
      tragicznie źle poszła...
    • Gość: krzychmaster Re: probna matura IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:12
      ch.. w bombki strzelił ssudiów nie będzie
    • Gość: Feedo Nie było tak źle IP: *.chello.pl 19.12.05, 16:58
      Spodziewałem się trudniejszego tekstu i wypracowania.
      • Gość: lybecka biologia IP: 195.116.47.* 19.12.05, 18:53
        a ja wlasnie wrocilam z biologii!podstawowa nie byla taka trudna ale z
        roszrzerzonej dowalili niektore niesamowite :( pisal ktos moze tez biologie??
        jak wam poszla??
        • Gość: nerwena Re: biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:05
          Pisałam, niestety tylko podstawowy, szkoła nie miała chęci na organizację
          próbnej na poziomie rozszerzonym, niestety. Ale masz 5racj epodstawowy nie był
          trudny, powiedziałabym nawet,że łatwy. Myślę, że moja matura z biologi nie
          poszła źle, w sumie jestem zadowolona.
          • Gość: Magda Re: biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 21:45
            Ja pisałam biologie rozszerzoną i kosmos!!!Ale była trudna!Naprawde cieszcie
            się ze nie piszecie rozszerzonej!!!Pozdrawiam
        • asiaj112 Re: biologia 20.12.05, 14:23
          podstawowa spoko ale rozszerzona to dramat oni mysla ze my to wszystko pięknie
          umiemy. :(
        • Gość: Maciej Re: biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 18:02
          ja pisalem podstawowa i rozszerzona i powiem tak...z rozszerzonej lepiej mi
          poszlo niz z podstawy..nie wiem...moze nie zwracam na banalne sprawy uwagi i
          tak wyszlo...pisalem ta mature tak orientayjnie i musze powiedziec ze nawet
          jestem zadowolony 76 podstawa i 80 rozszerzony..troche sie poduczy, podszkoli i
          mysle ze bedzie dobrze, ale faktycznie rozszerzona byla nieco
          trudniejsza...miejmy nadzieje ze bedzie fajna w maju. :)
    • Gość: J23 Fizyka - polowa materialu z II sem kl.III!!! IP: 213.241.34.* 20.12.05, 11:59
      Tzw współczesna fizyka.Naprawdę nie da się tak przygotować próbnej matury
      próbnej , żeby była z pieewszych 5 semestrów liceum, a nie z ostatniego???
      • Gość: waser Re: Fizyka - polowa materialu z II sem kl.III!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:03
        zna ktos strone skad moge pobrac probną fize?????
    • asiaj112 Re: probna matura 20.12.05, 14:23
      gorzej byc nie moglo jak patrze na klucz odpowedzi to zalamka jak mi pojdzie tak
      prawdziwa to troche ciezko bedzie :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka