Dodaj do ulubionych

jak Wam poszlo na matprzyrodzie

IP: 10.202.3.* 27.04.06, 10:00
niech kazdy wpisuje jak Wam poszlo
Obserwuj wątek
    • Gość: shrek Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: 87.207.131.* 27.04.06, 10:04
      ja pisze egzamin za rok i mam pytanie, co było na egzaminie w pytaniach
      otwartych ?
      • Gość: mała arkusze! IP: *.ghnet.pl 27.04.06, 10:06
        kiedy bedzie można zobaczyć jakie były pytania na tym egamnie. Ja na szczeście
        jestem zwolniona ale chciałam zobaczyć z czym zmagali sie moi koledzy.
        • Gość: shrek Re: arkusze! IP: 87.207.131.* 27.04.06, 10:07
          będą ok. godziny 12 na stronie gazety i CKE
          • Gość: qq Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:12
            na jakiej stronie beda odpowiedzi?
            • Gość: Pro Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:14
              tutaj będą, tylko nie wiek kiedy :/

portalwiedzy.onet.pl/1312161,10479,info.html
              • Gość: Eluś Re: arkusze! IP: *.elpos.net / *.elpos.net 27.04.06, 12:15
                dziekuje bardzo :*:*:
          • Gość: Justaaaaaa Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:47
            ej odpowiedzii mat - przyr juz są !! na
            portalwiedzy.onet.pl/1312161,10479,info.html
            • Gość: kaczor Re: arkusze! IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:51
              gdzie ku.. te odpowiedzi?
          • Gość: rolmops Juhuu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:56
            Mam przynajmniej 90 punktów w sumie!!! A pojutrze mam jeszcze finał olimpiady
            z niemca, więc kto wie... Witaj, Marynko !!! :)
            • Gość: pff! Re: Juhuu!!! IP: *.marwit.gliwice.pl 27.04.06, 21:35
              i czego nas dołujesz kujonie?
            • Gość: JA Re: Juhuu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:04
              Ludzie!!!!!!!!! Opanujcie sie troche!!!!!! Skad wiesz ze masz co najmniej 90
              pkt, moze rozprawke masz w dupe napisana?!?! Mi tez dobrze poszlo ale sie nie
              podniecam i nie doluje innych, jak ty to skutecznie robisz. Opanuj sie!!!! Bo
              wtope zalapiesz i bedzie ci glupio. Loozuj... I docen to, ze ci dobrze
              poszlo,,a nie doluj innych ze im zle:/
              • Gość: Ancia;) Re: Juhuu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 10:55
                Tylko że Rolmops JEST osobą, która ma wielką szansę dostania się do Marynki.
                I to nie jest dołowanie, tylko efekt ciężkiej pracy;)
                Tja, niemiecki... już jutro... AARGH!:D

Tak poza tym to pozdrowionka dla Magdy;P
            • Gość: Manik Re: Juhuu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 17:03
              Marynka?????? BLEEEEEEE

MARCINEK??? JESZCZE WIĘKSZE BLEEEEEEE

Ja ide do XVI :]
            • Gość: Asia Re: Juhuu!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.04.06, 21:54
              JA też mam razem ponad 90!!! i jestem super szczęsliwa.. :)
        • nastoletniadziewczyna Re: arkusze! 27.04.06, 10:24
          mała a czemu jestes zwolniona? ja tez jestem.....fajnie....loooozik:)
          • Gość: Paula [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:04
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: ewka :( [...] IP: 195.117.218.* 27.04.06, 16:40
              • mulinawbacie Re: :/ 27.04.06, 18:08
                KOmisja niewiele winna.... raczej układający test..
                słyszałam, że łatwiej niź w tamtym roku nie będziemy mieli, ale to było po
                prostu straszne... nie wydawało mi się nigdy, ze mam problemy z nauką, mimo, że
                z nią nie przesadzam... jednak pisząc ten egzamin poczułam się jak totalny
                imbecyl...
                Co by nie było.. mamy to już za sobą (WRESZCIE!!) i "odreagowywać" możemy przez
                calutki dłuuuuugi weekend... Bless....
                • Gość: ilona Re: :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:23
                  to bylo cos okropnego, u mnie tez wychodzili z placzem... human o wiele
                  lepszy... tez sie poplakalam prawie. Ten weeken nie bedzie za fajny....
                • Gość: karaoke Re: :/ IP: *.SERVER / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 00:55
                  slyszlam komentarze nawet profesorow i doktorow matematyki ktory mowili ze to
                  najtrudniejszy test od czasow kiedy powstalo gimnazjum ....to straszne nie wiem
                  jak wam ale prawie wszyscy mowia ze poszlo im tyragicznie
              • Gość: ... Re: :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:11
                No ja wiem czy rocznik '89 miał prościej ..... ja pisałam i nie było to takie
                latwe...
                • Gość: PachOL Re: :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:07
                  Rok temu było łatwe jak but kur.... Nie ma w ogóle o czym gadać! Sciągnij sobie
                  ten i porównaj...
                  • Gość: piotrekk Re: :/ IP: 82.160.91.* 28.04.06, 17:27
                    otóż to!!! dokładnie... ten rok temu co był to po prostu poezja... zarówno
                    humanistyczny jak i matematyczny!!! POEZJA... ten co był teraz to porażka
                    dosłownie brakowało mi 15min, które poświęciłbym na sprawdzanie... NAPEWNO BY
                    MI SIE PRZYDAŁO!!! :| pis
              • Gość: AnetKa masakra! IP: *.jmdi.pl 27.04.06, 19:27
                To bylo cos strasznego! :-/
                Nie dosc, ze byl nawał pytan ze wszystkiego to te zadania otwarte to
                tragedia...zalamac sie mozna :-/
                Poprostu, bez komentarza dla tych ktorzy to wymyslali :-/
                O wiele latwiejsze mialy inne roczniki.
                • Gość: Gosia Re: masakra! IP: *.is.net.pl 27.04.06, 20:37
                  noo nie widzialam jeszcze tych testow tegorocznych ale ja pisalam w tamtym roku i musze przyznac ze mielismy strasznie proste. przynajmniej proste byly dla mnie chociaz kujonem mnie na pewno nazwac nie mozna ;P ale u nas ludzie nie byli tak zdolowani brr chyba faktycznie mieliscie nie za wesolo..
                  • Gość: she90 Re: masakra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:56
                    Matematyczny wydawał mi się trudny, ale jak popatrzyłam w domu to nie był taki
                    straszny. Zrobiłam mnóstwo głupich błędów w teście. Szkoda, no ale cóż już nic
                    nie zrobię więc nie ma co się dołować. Zawsze byłam dobra z matmy, chemi a
                    tu.... no trudno.
                    • Gość: xmen Re: masakra! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 04.06.06, 10:57
                      mam nadzieję że będę miał z obu części 75 punktów :)
                • Gość: witq Re: masakra! IP: *.chello.pl 27.04.06, 21:26
                  Ja pisałem w zeszłym roku i mieliśmy łatwe, to fakt, ale taka specyfika tych
                  egzaminów. Tegoroczny mat-przyr też był banalny, nie wiem, o co wam chodzi...
                • Gość: Pawel Re: masakra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:00
                  Trudne zadania na mat-przyr byly dwa pierwsze z ta beczka a drugie z trojkatem
                  tego w mojej szkole wiecej niz polowa nie wiedziala reszta nie byla zbyt prosta
                  ale do zrobienia :) pozdro nie bedzie tak zle
              • Gość: bea Re: :/odp IP: *.tuchomie.wirt.pl 27.04.06, 20:25
                ty najpierw naucz się pisać a dopiero przeklinaj
              • Gość: melk Re: :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:49
                Gość portalu: ewka :( napisał(a):

> no dopbzre laska mwoisz przesadzili pogielo ich czy co ??ej ja przez pol godz
                > zastanawailam sie za co sie wziasc w ogole ;/ 0 otwartych z chemi dol an
                amxa :( rocznik 1989 mial prostsze to niesparwiedliwe rozjebac ta komisja
                nomalnie :((((

Trzeba się było uczyć, głupia krowo, a nie latać po dyskotekach i zajmować sie
                wyłącznie pazurami i kudłami.
                • Gość: MissButterFly Re: :/ IP: *.icpnet.pl 28.04.06, 15:09
                  Matko swieta,jaki z ciebie kret!! Czy ty myslisz ze jesli komus zle poszlo to
                  tylko lata za facetami i sie walesa po pubach??Opanuj sie!!Nie chodze do
                  dyskotek i wkurzaja mnie laski typu Barbie, zawsze sie dobrze uczylam a ten test
                  mi nie poszedl dobrze BO BYL CHOLERNIE TRUDNY!!I koniec!!Naucz sie myslec to
                  moze ktos cie wreszcie polubi
                  • Gość: Luczi Re: :/ IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 28.04.06, 18:34
                    No i przez głópich ludzi którzy ukladali te pytania ludzie sie kluca i załamują
                    test był totalną porażką :( Moze i nie ucze sie zbyt dobrze ale u mnie nawet
                    kujony mialy problemy :( Pozdro dla wszystkich
                    • Gość: Neskaj Re: :/ IP: *.autocom.pl 28.04.06, 19:11
                      Nie wiem co wy wszyscy wymyslacie za glopoty, przeciez ten egzamin nie byl
                      wcale taki trudny, trzeba bylo po prostu chwile pomyslec:)A co do zadan
                      otwartych to przeciez wystarczylo znac pare wzorow, Twierdzenie Pitagorasa i
                      Talesa, a to przeciez kazdy, nawet najslabszy uczen powinien umiec!!! Nie wiem
                      jakim cudem mozna bylo zrobic blad w zadaniach zamknietych z chemii, skoro
                      wszystko bylo podane w tzw. "źrodlach", no a uzgadnianie reakcji-bez
                      komentarza...
            • Gość: kaska Re: :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:55
              no chyba na dobicie ten test byl.. otwarta fizyka caly czas..a te ostatnie
              zadanie..to chyba pomylka nie egzamin:/
              • Gość: ktos Re: :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:48
                pomyłka totalna pomyłka te wszytskie zadania
            • Gość: Ktosik:P Re: Z płaczem:/ IP: 81.15.180.* 27.04.06, 19:49
              bez przesady;/ z płaczem????? chyba sobie zarty robisz... u mnei jakos nikt z
              płaczem nie wychodizł test nie był znowu najgorszy.... jakby kazdy sie przyłozył
              napewno napisałby spokojnie na 30 cos badz 40 cos pkt :)
              • makakart Re: Z płaczem:/ 27.04.06, 20:48
                Zgadzam sie, nie widziałam poprzednich testów ale robiłam sobie w domu
                tegoroczny i jak dla mnie uczeń trójkowy powinien na 70 pkt spokojnie napisać,
                podali wam wzory a wy jeszcze narzekacie! To jest test sprawdzający czego
                nauczyliście sie przez 3 lata! Na 50 pkt mógłby napisać ktoś w ogóle nie
                uczęszczający do szkoły ale choć trochę inteligentny. Co do płaczu to również
                nie rozumiem... może to od szkoły zależy? :/
                • Gość: Zajebisty Sum Re: Z płaczem:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:18
                  TY debilu kto Cię tu wpuścił jak można napisać test na którym uczeń trójkowy
                  powinien otrzymać 70pkt jak ten test był maksymalnie na 50pkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Cw..u JAKICH WIELU :-P
                  • Gość: kontradek Re: Z płaczem:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:51
                    Gość portalu: Zajebisty Sum napisał(a):

> TY debilu kto Cię tu wpuścił jak można napisać test na którym uczeń trójkowy
                    > powinien otrzymać 70pkt jak ten test był maksymalnie na
                    50pkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    > Cw..u JAKICH WIELU :-P

W sumie to można zdobyć 100 punktów, cw..u jakich wielu. Ale jak się nie umie
                    najprostszego dodawania to trudno rzeczywiscie taki test napisać.
                • Gość: ktoś Re: Z płaczem:/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:50
                  cytuję: "To jest test sprawdzający czego
                  nauczyliście sie przez 3 lata!" przepraszam bardzo ale nie uczono mnie w szkole
                  jak obliczać suchość drzewa po co i na co mi to jest potrzebne, no ludzie
                  • Gość: witq Re: Z płaczem:/ IP: *.chello.pl 27.04.06, 23:37
                    Zdziwiłbyś się, ale komuś jest to potrzebne :) A jeżeli nie dokładnie suchość
                    drzewa, to z całą pewnością umiejętność przekształcania wzorów, co zresztą
                    niczym skomplikowanym nie jest. No może ułamki piętrowe, ale jak ktoś ma dobrą
                    wyobraźnię, to i to spokojnie...
                  • Gość: Evaaa :| co to bylo to ja nie wiem :| IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.04.06, 10:25
                    hm... humanistyczny - rozprwaka beznadziejna :| temat z kosmosu... napisac
                    napisalam, ale to bylo tragiczne, z reszta 3/4 (jak nie wiecej ;) uczniow sadzi
                    tak samo.. a wczorajsza matma :| to bylo zalosne, tragiczne i smutne :| Było
                    strasznie ciężko.. Ja nie mam problemów z nauką mam średnią 5,2 bez wyciągania
                    ocen itp., nigdy nie musialam sie uczyc w domu poza lekcjami, zapamietywalam
                    wszystko z lekcji.. ale po tym ... egzaminie widze, ze chyba trzeba zadac, o na
                    maturze mogą dać 10 razy gorsze ;] ja nie rozumiem, czy tym ludziom zalezy,
                    zeby nas udup...ć? :> po co ;/ ? testy z poprzedniegop roku zrobilam w dzien
                    ich egzamninu, jak tylko arkusze pojawily sie w necie.. polski zajal mi 40
                    minut, a matma ok. 35... ;] wszystko mialam dobrze bedac w 2 kl... ;] moze
                    gdyby nie dali takich kosmicznych liczb, to by bylo spoko... a teraz ;/ raczej
                    mnie nie przyjma do trójki.. jednej z najlepszych szkół w Łodzi... bo z tego
                    gów...a bede miala moze z 70 ptk... ;| z ocen mam 72... a potrzeba mi gdzies ze
                    150 ;/ chyba, ze poziom sie obnizy, bo wielu osoba poszlo tragicznie... ;/
                    zobaczymy...

w kazdym razie - UKŁADAJĄCY TEST - Na Syberię!!!!!!!!!!!!!

PEACE
                    • Gość: Me Re: :| co to bylo to ja nie wiem :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:15
                      zgadzam sie! mam dokladnie tak samo;/ co roku mam pasek na swiadectwie, zawsze
                      uwazalam ze sie w miare dobrze uczylam... a teraz?? zalamka;/ 40 min siedzialam
                      nad zadaniem z beczka;/ a i tak zle mi wyszlo;/ policzylam sobie punkty to sie
                      zalamalam;/ jak wyjdzie mi tyle ile przewiduje to pojde kopac doly ;/ bo zadna
                      szkola mnie nie przyjmie!! u mnie w miescie wszycy twierdza ze to bylo trudne i
                      ze zrobili nam na zlosc, nawet nauczycielka od polskiego stwierdzila ze temat
                      rozprawki byl dziwny ;/
                    • Gość: ANiaa Re: :| co to bylo to ja nie wiem :| IP: *.insat.net.pl 01.05.06, 21:44
                      To chyba nie jest dobre to liceum jak tylko 150 :| u nas w NS to ze 150 punktami jedynie na mniej oblegane przedmioty mozna sie dostac i to z odwolania ..... a ty mowisz : najlepsze w Polce :P zebys sie nie zdzwila jak potem ze studiow bedziesz wylatywac :P ( czego ci nie zycze o ile bedziesz bardziej skromna =) )
                • Gość: gimnazjalistka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:53
                  • Gość: Belegdil Re: Z płaczem:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:56
                    Po co te nerwy? Mi poszlo bardzo dobrze i naprawde wystarczylo wiedziec
                    powierzchownie cos z wszystkiego i troszke logiki wystarczylo. Czy Ty np.
                    myslisz, ze wiedzialem jaka jest kolejnosc tych sciolek i pie.. NIE. Czemu
                    mam dobrze? Bo logicznie pomyslalem. Podstawienie liczb do wzoru z beczka za
                    trudne? Wybranie podanego wzoru z fizyki za trudne? Obliczenie zadania z
                    cieplem ktore mozna policzyc czysto matematycznie trudne?
                    • Gość: kropka_16 Re: Z płaczem:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 22:50
                      ludzie ten test to była masakra!! co wy tu pir... o dobrych szkolach moze to i
                      tez jest problem, tak samo jak i nauczyciele- oni tez mogli w tym zawinic( bo
                      np. moj nauczyciel od fizyki nie umie kompletnie uczyc i nikt nic nie umie)
                      moze i trzeba bylo soe uczyc ale niech nikt mi nie mowi ze to byl prosty test
                      bo to była dla mnie tragedia!! sory ale ja wole zdecydoanie polski i nie
                      sugerujcie niektorym ze sa jeba..mi pustakami skoro nie umieja przeksztalcic
                      wzorow, bo przez to ludzie na prawde łapią niezlego doła!!
                  • Gość: Belegdil Re: Z płaczem:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:01
                    Policzenie zadania z beczka z podanego wzoru trudne? Policzenie zadania z
                    fizyki z podanym wzorem trudne? Policzenie zadania z cieplem ktore mozna zrobic
                    czysto matematycznie trudne? A myslisz, ze te 'kujony' wiedza np. jaka jest
                    kolejnosc sciolek i tych pie.. NIE! Po prostu logika. And now stfu nabz & go
                    to sl33p (ahaha masta hakzor =D)
                    • Gość: pit Re: Z płaczem:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:23
                      scary ;o
                      dun h4x m3h blz m4h 1337 m45t4 :c
                      • Gość: Belegdil Re: Z płaczem:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:28
                        Oo c2y28ym 20574l 20łn0w4ny? oO
                      • Gość: Belegdil Re: Z płaczem:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:31
                        h0rm4lh13 pr4153 7h3 1337! 4 73r42 kurd3 5p4c =D
                        • Gość: pit Re: Z płaczem:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:35
                          /me feels pwnt
                          • Gość: Belegdil Re: Z płaczem:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:38
                            /me feels like someone who has been kicked by chuck and wants to go to sleep
                            but can't stop reading this hardcore messages! me feels like pr0 0wn4t0r!
                            • Gość: pit Re: Z płaczem:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:44
                              god bless 1337 language!11
                  • Gość: Aga Re: Z płaczem:/ IP: *.sm.pk.edu.pl 28.04.06, 08:02
                    Wiesz co?? mówisz że nie było takich zadań na teście jakie są normalnie w
                    szkole.. To dziwne bo w mojej szkole przerabiało się wszystkie zadania a wcale
                    nie należy ona do najlepszych szkół. To zależy jak was nauczyciel
                    przygotowywał. Ja nie kułam, poszłam na luzie, i napisałam dobrze wszystkie
                    zadania otwarte. Liczę na 45 pkt:)
        • nastoletniadziewczyna Re: arkusze! 27.04.06, 10:25
          a Ty Marcin, tez zwolniony, czy tak szybko skonczyles?
          • Gość: marcin Re: arkusze! IP: 10.202.3.* 27.04.06, 10:35
            a ja okolo 12 wrzuce Wam pytania i odpowiedzi
            • Gość: Kejka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:36
              • Gość: Jaga [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:45
                • Gość: trailong [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:56
                  • Gość: \Michael Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:00
                    To z vatem jeszcze uszlo
                    tam trzaq bolo równanie ułożyć
                    x + 22%x = 3656 (chyba taka liczba na końcu)
                    x + 0,22x = 36.....
                    1,22x = 36.........
                    Jescze kurde trza bylo obliczyc to z czym zeszlo!!!!
                  • Gość: agus Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:04
                    to było banane:) kwota calosci to 122% z ego wiyliczasz z proporcji chociażby 15 i wychdzi wszystko. latwe? ba! banalne:)
                    • Gość: merlin Re: arkusze! IP: *.such.nat.hnet.pl 27.04.06, 19:00
                      ta qrw... banalny to jest bieg lewobierzny braytona z chlodzeniem
                      miedzystopniowym
                  • Gość: Masteraxe Re: arkusze! IP: *.icpnet.pl 27.04.06, 12:06
                    głupota niektórych osób jest porazajaca, koleś pisze:
                    "Jak mozna obliczyc 22% kwoty netto ktorej nie ma?"
                    trzeba było po prostu się nauczyć
                    kwota "razem"=122%"
                    netto="100%"
                    i w czym problem dalej??
                    122-3k coś
                    100-x
                    prostszego zadania nie mogli dać =_=
                    • Gość: paula Re: arkusze! IP: *.aerostrada.pl / 82.160.142.* 27.04.06, 16:45
                      nie kazdy jest dobry z matematyki a skoro tego nie rozumiesz to widoczne ty
                      jestes osłem.
                      • Gość: Malina Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:03
                        Gość portalu: paula napisał(a):

> nie kazdy jest dobry z matematyki a skoro tego nie rozumiesz to widoczne ty
                        > jestes osłem.

A ty głąbie jesteś wiekszym osłem, skoro nie rozumiesz, że nie trzeba być
                        dobrym z matematyki tylko troszeczke sie przyłozyc do nauki, a nie sie
                        opie..ć. Niedługo 2+2 bedzie dla was za trudne.
                    • Gość: trzysiek Test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:55
                      To bylo trudne? Ja koncze 6 klase i rozwiazalem 3 najtrudniejsze wg Was zadania w ok. 18 minut. Sprawdzalem w odpowiedziach... wszystko dobrze. Nie wiem, co tam bylo trudnego
                  • Gość: IzusiaczeK Re: arkusze! IP: *.galileusz.3s.pl 27.04.06, 12:12
                    To z procentami bylo akurat najprostsze :P
                    Wystarczyło prezyjac, ze 'razem' to 122% i obliczyc z tego 100% a potem z tego
                    100% 22% :P
                  • Gość: Baśka Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:17
                    Toc to było najprostsze zadanie...to chyba Ty jestes poje..a bo tylko tepak
                    takich rzeczy nie potrafii rozwiazac.:/
                    • Gość: sdadoasd [...] IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 27.04.06, 13:02
                      • Gość: Layla Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:45
                        Dla mnie ten egzamin był przegięciem!!!Za mało czasu,nerwy i przede wszystkim
                        poziom!!! Tym co to układali pomyliło sie chyba z olimpiada albo z matura!!!
                        Ogólnie wszystko sobie zjebałam i mam gdzieś 15 pkt.!! <na próbnym miałam 34>
                        dzieki jakimś fanatyka mam zjechana przyszłość <skończe w zawodówce> ale to
                        szczegół!!!;( bo przecież was to nie interesuje!!! !!!JAK
                        DLA MNIE POWINNA BYĆ POWTÓRKA ALBO OGÓLNIE ZANIŻONA PUNKTACJA!!!
                        • Gość: witq Re: arkusze! IP: *.chello.pl 27.04.06, 21:51
                          Z maturą ani z olimpiadą raczej tu niczego nie pomylili... Podziwiam
                          matematycznych maturzystów, ja bym się chyba zesrał przy robinie zadań nawet z
                          poziomu podstawowego... To nie to samo co wasz egzamin :p
                        • Gość: lucjusz Re: arkusze! IP: *.aster.pl 27.04.06, 22:01
                          Jesli piszesz "dzieki jakims fanatyka", to dobrze, ze masz zjechana przyszlosc,
                          bo na wiecej niz zawodowka i tak bys nie dala rady. Kto ci wmawial, ze ludzie sa
                          rowni? Ktos musi ulice zamiatac...
                        • Gość: Elizka Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:07
                          Gość portalu: Layla napisał(a):

> Dla mnie ten egzamin był przegięciem!!!Za mało czasu,nerwy i przede wszystkim
                          > poziom!!! Tym co to układali pomyliło sie chyba z olimpiada albo z matura!!!
                          > Ogólnie wszystko sobie zjebałam i mam gdzieś 15 pkt.!! <na próbnym miałam 34>
                          > dzieki jakimś fanatyka mam zjechana przyszłość <skończe w zawodówce> ale to
                          > szczegół!!!;( bo przecież was to nie interesuje!!! !!!JAK
                          > DLA MNIE POWINNA BYĆ POWTÓRKA ALBO OGÓLNIE ZANIŻONA PUNKTACJA!!!

Takie tłumoki jak ty, które piszą "jakimś fanatyka" (może chciałaś napisać:
                          fanatyką, ale to i tak byłoby błednie, bo właściwa forma to: fanatykom) to i
                          tak tylko - najwyżej - do zawodówki się nadają. Przez takie matoły i tak już
                          poziom jest zaniżony, bo nauczyciele tracą czas na wtłoczenie wam czegokolwiek
                          do pustych łbów.
                    • Gość: Świety Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:34
                      ej no te zadania byly do rozwiazania z pronentami bylo nawet latwe ale moim
                      zdaniem skromnym to byl test w miare trudny jesl brac pod uwage zeszloroczne
                      • Gość: angela Re: arkusze! IP: *.futuro.kielce.msk.pl 27.04.06, 19:48
                        kyrde, nie chca mi sie odtworzyc(arkurze naturalni) moze ktos ma rade??
                    • Gość: ktoś Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 17:54
                      To zad z vatem wcale nie było proste!!! co wy opowiadacie???!!!
                  • Gość: Adolf test matematyczno-przyrodniczy IP: 213.199.238.* 27.04.06, 12:45
                    uwazam, ze ogolnie byl latwy. zdarzaly sie trudne pytania (najgorsze byly z geografii - prawie nic z niej nie umiem ;D), ale chemia i matma... prościzna! a tak nawiasem mowiac... trailong... to bylo jedno z najlatwiejszych... brutto to 122%, wystarczy wyliczyc 100% (netto) proporcjami odjac od brutto netto i masz vat ;D
                    • Gość: goSciu Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.galileusz.3s.pl 27.04.06, 12:46
                      ŁATWY?!
                      No to chyba cos z Toba nie tak, skoro uwazasz ze byl latwy
                      • Gość: Adolf Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: 213.199.238.* 27.04.06, 12:49
                        cos w tym moze byc :P moj tata stwierdzil, ze jestem poje..a, bo trudne zadania sa dla mnie latwe, a w latwych doszukuje sie trudnych odpowiedzi.. bla, bla, bla ;D ale de facto prawie wszystko bylo do wyczytania z wykresow.
                        • Gość: juss Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:42
                          no pewnie, szczegolnie bilans cieplny i objętość beczki byly do odczytania z
                          wykresów;p
                        • Gość: ucieszona Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: 62.111.139.* 27.04.06, 13:45
                          ja jestem bardzo zadowolona...wyliczyłam juz sobie ilosc pkt. i bedzie ich sporo...
                          • Gość: Marta Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 27.04.06, 15:59
                            A ja jestem WKURZONA! Nie zdążyłam 2 zadań otwartych: z ciepłem nawet nie
                            tknęłam, a z dachem chciałam zrobić i zaczęłam, ale dyrektorka zaczęła coś
                            gadać przez mikrofon, kazała sprawdzać, bo czas się kończy (a było jeszcze 10
                            min)i przez nią nie zrobiłam, nie mogłam się skupić, tylko skalę podobieństwa
                            zdążyłam wyliczyć, a za to i tak nie ma chyba punktu... A najbardziej jestem
                            zła na siebie samą, bo w obliczaniu średnicy beczki się pomyliłam, w takiej
                            prościźnie: zamiast 2*2 w mianowniku ułamka obliczyłam 2*1 i cały wynik diabli
                            wzięli!!! W ogóle było raczej trudne, przez nieuwagę w 2 zamkniętych też
                            zrobiłam źle, a uczę się bardzo dobrze i teraz przez ten test mogę się nie
                            dostać do LO, do którego chciałam. Human mi poszedł lepiej, a chcę iść do klasy
                            z matmą..., ja już sama nie wiem. W ogóle nie wiem jak mogłam zrobić takie
                            GŁUPIE BŁĘDY!!! Przecież ja to umiałam! W domu jak przeczytałam zadania,
                            których nie zdążyłam zrobić to one były takie proste, z tym ciepłem to nawet
                            nie na fizę, raczej z matmy... Jestem zła!!!!!
                            • Gość: Iggy Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.04.06, 16:24
                              Bułeczka z masełkiem :D nawet sie uczyć nie było trzeba, wszystkie wzory na
                              teście podawali :D O dziwo kujonom poszedł kiepsko ;]
                            • Gość: h. hihi Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.160.wmc.com.pl 27.04.06, 19:29
                              to masz zioma problema... lol2
                            • Gość: caro [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:47
                              • Gość: Sysik Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:55
                                no ja myślę że jednak ten test był trochę łatwiejszy jak próbny..[albo wtedy
                                sie nie uczylam;d]
                                ale polski był tylko zje..y teraz rozprawką... na próbnym zaś praca była
                                prosta...
                              • Gość: Jezyk Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: 80.54.99.* 27.04.06, 21:10
                                Czy wy jestescie chory, czy tylko głupi?? Ten test był prosty! Ja mam srednia
                                4,1 a bez problemu wszystko zrobilem. Pomylilem sie tylko w testowych paru i w
                                tym ostatnim. Ja was nie rozumiem. "Jak obliczyc 22% liczby której nie ma?"
                                hahaha. żal
                                • Gość: necia Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 12:55
                                  0_0 haha jak mozna sie pomylic w tym ostatnim... żal :|
                              • Gość: pik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:11
                            • Gość: Pawel Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:42
                              A ja mam 49 pt test był banalny
                              • Gość: Zubomatix Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:04
                                gratulacje
                        • Gość: Marlena Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:28
                          JA pisalam testy w w tamtym roku i dzisiaj przegladalm testy z tego roku!!!! uwazam ze testy po gimnazjum nie sprawdzaja wiedze lecz inteligencje sa beznadziejne !!!!!wymsla to jakas osoba ktora nie zna mozliwosci przecietnego gimnazjalisty!!!!!!!!!!! Uwazam te testy za kompletna bzdure nie powinny one decydowac o przyjeciu uvcznia do danej szkoly !!!powinno o tym decydowac swiadectwo!!!!
                          • Gość: John Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.06, 09:28
                            taa...świadectwo
                      • Gość: ericx Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:26
                        Testy były łatwe, tylko że popełniałem durne błędy, nie wiem jak to możliwe,
                        ale niestety prawdziwe :/ (z przekształceniem wzoru sie walnąłem :|)
                    • Gość: ja Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:20
                      no to genialnie skoro mowisz ze proste ja uwazam ze majca byla CHOLERNIE TRUDNA
                      chemia i geogra to spoz a zbiol to przwie nie bylo...
                      • Gość: ??/ Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: 82.160.57.* 27.04.06, 13:23
                        42pkt. Przecież proste było. Jakby sie ktoś uczył to na 35pkt spokojnie napisze
                        • Gość: asia Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:29
                          Wiesz ja się uczyłam na bieżaco teraz też do północy zakuwałam i mi nie powiesz
                          ze jeżeli ktoś się uczył to napisałby spokojnie na 35 pkt bo nie wierze w takie
                          coś.pozdrowienia dla wszystkich.Komu też wyszło 30 pkt??
                          • Gość: njilknmk blagam odb beczka IP: *.ebeskidy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:31
                            prosze wyniki zwe wszystkiego
                          • Gość: magda Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.04.06, 07:32
                            no mi tez wyszlo 30 punktow ale gdzie teraz isc ktos za moze ile punktow trzeba miec zeby dostac sie do LO 2,9,6,14 w Szczecinie prosze o odpowiedz pozdrawiam egzaminatorow
                            • Gość: ja kurde ;) dzieci nauczycieli sie nie martwią !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 13:08
                              kazdy napisal tak jak umiał =/ ja sie nie zaliczam do super zdolnych uczniów,
                              ale jednak powinni dać łatwiejszy test mat.-przyr. ale dobra...
                              Jeśli chodzi o dostanie sie do szkoły to najłatwiej mają uczniowie gimnazjów,
                              których rodzice są nauczycielami w tej szkole co jest dziecko ! Bez trudu się
                              dostana do 'wymarzonej szkoły' bo mamusia albo tatuś załatwi !
                              Ja mam w klasie 2 dziewczyny (jednej matka jest z-ca dyrektora, drugiej
                              nauczycielką od niemieckiego) ta pierwsza to wzorowa uczennica. Nauczycielki
                              zawsze ją chwalą i pobłażają... Ile razy sie zdarzyło, że Marysia przez
                              przypadek nie miala pracy domowej z polskiego, albo sie nie przygotowała do
                              odpowiedzi, a nawet jak dostała 2 z kartkówki z chemii to wychowawczyni nie
                              wstawila jej tej oceny =/ moglabym wymieniać dużo takich przypadków, ale to nie
                              ma sensu... Ja chce tylko być traktowana jak te 'dzieci nauczycielskie' a nie
                              =/ Co do drugiej dziewczyny to nic nie mam. Sama sie uczy i widać, że jest
                              zdolna...
                              Czy taka powinna być sprawiedliwość ? =(
                          • Gość: nicole Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 11:55
                            Hej mi teżwychodzi ok. 30 ale boje sie że mi troche oddejmą za zadzamknięte :(
                            Też se nie zgadzam z tym że jak ktoś się uczy to spokojnie napisze ! A test był
                            wyjątkowo tródny
                        • Gość: Taverna Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:00
                          47 punktów. Nie było trudne, tym bardziej, że większość wzorów była podana w
                          zadaniach. Nie wiem na co większość uczniów narzeka.
                      • Gość: Tomo Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:01
                        Dla mnie najtrudniejsze byly zadania otwarte.
                      • Gość: joodyska matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:35
                        Test był trudny. W przeciwieństwie do wczorajszego to masakra. Niestety ten
                        test wpływa na wybór szkoły, a nie był na poziomie przeciętnego
                        gimnazjalisty... Brawa dla układających testy. w tym momencie pogrążyliście
                        niektórych do pasa... Zadania były trudne, nawet dla największych ścisłowców w
                        moim gimnazjum. Pani od mat. tez się załamała. Ciekawi mnie tylko, dlaczego ci
                        co piszą że "to łatwizna" nie wygrali olimpiad? Co?
                        • Gość: "..." Re: matematyczno-przyrodniczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.06, 15:10
                          bo to byla podstawa programowa. olimpiady sa o wiele trudniejsze. wejdz na www.om.edu.pl w olimpiade dla gimnazjum i zobacz:D
                          • Gość: kupa Re: matematyczno-przyrodniczy IP: *.os1.kn.pl 27.04.06, 19:45
                            ogolnie : sluchajcie....nie wyzywajcie od razu madrych ludzi od "h...." itd. bo to przegięcie. mi poszlo bardzo slabo i uwazam ze to jest niesprawiedliwe ze poprzednie testy byly duzo prostrze...ja np.chodze do b.dobrego gim., ale nie bylam przygotowana na takie wymagania...oni nie sprawdzali do konca widzey..wystarczy test na inteligencje jeden-hum. ... jak mozna se skupic jak siedzisz w sali gdzie sa przeciagi i 55 osob i wogole lipa...a a propos tej olimpiady to prosze, nie porownuj zwyklych testow gim. do olimpiad!
                        • Gość: Orson Re: matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:52
                          Masz racje a ci co piszą ze łatwy pewnie sie chcą dowartościować bo napisali na
                          10 pkt... ;D
                        • Gość: reytaniakfromwawa Re: matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:39
                          Ja nie kapuje waszą rozpacz,jeśli test był trudny to ogólnie dla wszystkich jest
                          trudny.Jesli rzeczywiście był trudny to obniżą sie progi do waszych wybranych
                          liceów(zwykle tak to bywa) i tyle.Wcale nie uważam że rocznik 89 mial
                          łatwiejszy,ale osobiście przyznaje ze dostaliście głupawy temat rozprawki.Wżyciu
                          bym nie pomyślał że ktoś może coś tak durnego wymyślić.życze wszystkim
                          wielopunktowych sukcesów
                          • Gość: valeska Re: matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 12:57
                            Ja tez nie bylam zachwycona, problemów z nauką nie mam, srednia bedzie raczej ponad 5,0; na probnym mialam 85 pkt i chcialam powtorzyc ten wynik ale juz widze ze to tylko marzenie.... Ogólnie jestem lepsza z matmy i bioli niz z polskiego a w tym momencie to polski mnie uratowal, jestem jedna z nielicznych ktorzy chyba w miare dobrze oceniaja rozprawke (temat był powalony przyznaje ale mi poszlo niezle). Chcialam sobie podciąnąc punkty tym matematycznym ale niestety....geografia mnie pogrzebała. W ogole to gratuluje szanownej komisji ułożenia testu. Trudniejszego sie nie dało ??? U mnie w szkole jakos wszystkim poszlo dobrze, wiec niewiem czy tak progi sie obniżą. Gratuluje wszystkim tym co maja powyzej 40 i ponizej tez. Nie załamujcie siem, to ile wiedzy zdobędziecie zależy od Was w 90% a nie od szkoły !!! Ja chce byc mat-infie w IX LO w Lublinie. Zobaczymy.....
                            • Gość: Olka__ Re: matematyczno-przyrodniczy IP: *.sdl.vectranet.pl / *.sdl.vectranet.pl 28.04.06, 16:13
                              Gorące pozdrowienia, dla Szanownej Komisji, która układała test mat-przyr.
                              Trzeba mieć wyobraźnie, żeby takie pytania ułożyć. No nie ma co ! Jeszcze tak
                              zdołowanych ludzi w u mnie w szkole to nie widziałam !
                              Z roku na rok jest trudniej! Współczuje tym, co mają to przed sobą

Za to human był łatwy. A rozprawka.. przecież można było wykorzystać tekst
                              zawarty w teście (chociażby bajke Fredry)
                      • Gość: Patrycja Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:45
                        ten test to przegiecie przesadzili w znacznym stopniu z zadaniami otwartymi z
                        fizyki !!! mogli wiecej matmy dac dzieki temu testowi może niebede miala szansy
                        dostac się tam gdzie chcesz a przynajmiej na ten profil jaki chce czyli
                        matematyczno- informatyczny;(. przegięcie wogule
                        • Gość: marctusia` Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:49
                          za mało czasu...tego te zadania nie były az tak truden tylko trzeba miec wiecej
                          czasu..jak je w do u zsoebie roziwazałam to inaczej..ja sie w obliczeniach
                          walnełam bo te liczby za duuuuze...jak podliczyłam to poprostu szko przezyłam
                          bede miał ok 38 pkt
                          • Gość: Marta Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 27.04.06, 16:11
                            No dokładnie, za mało czasu. W domu na spokojnie przeczytałam i te zadania
                            naprawdę są dość proste. Na teście to nie zrobiłam, bo albo miałam za mało
                            czasu albo się spieszyłam i źle policzyłam. A punktów - 39 ;((((
                            • Gość: ania Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.54.190.144.eltronik.net.pl 27.04.06, 16:22
                              TY kretynie ja mam 38 i jestem happy!!!!
                              • Gość: yyy Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.dw / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:04
                                wiecie co to jest zalosne jak sie tak nawzajem obrazacie;/ kazdy ma prawo do
                                swojego zdania bo to jest forum wiec skonczcie sie od kretynów wyzywac...chyba
                                to jest wiadome ze nie wszystcy napisza na 100 pkt...
                                • Gość: EwElKa Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:37
                                  Cześć wszystkim i tym którym dobrze poszło i tym którym źle. Ja należe do tych
                                  którym źle poszło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jestem załamana,chciałam sie dostac do
                                  dobrego LO i chyba sie skonczy na marzeniach.W każdym bądz razie może mi sie
                                  poszczesci albo się dostane bo z waszych wypowiedzi wynika ze nie tylko mi tak
                                  beznadziejnie poszło!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  • Gość: ilona Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:41
                                    to bylo cos okropnego! w dodatku siedzialam w sloncu, swiecilo mi i glowa mnie
                                    bolala... jednym slowem MASAKRA!!!!!! kto to wymyslal, czy oni zglupieli??!!
                                  • Gość: mimi Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:55
                                    mi tez poszlo zle. co za debil to ukladal. to bylo trudne. wczoraj spoko ale
                                    dzis masakra. juz sie pozegnalam z dobra szkola moze bede miala 30 punktow ale
                                    watpie. k***a.
                                  • Gość: lucjusz Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.aster.pl 27.04.06, 22:04
                                    Kur zesz mac! Zeby sie dostac do dobrej szkoly, nie wystarczy CHCIEC! Trzeba sie
                                    jeszcze uczyc, matolki. Uczyc sie! Test byl prostacki.
                                    • Gość: Kuba_inc Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:34
                                      Prostacki to ty jestes, gdy piszesz takie rzeczy...
                                      Test nie byl za łatwy, ale wszystkie zadania byly do policzenia. Ja chodze do
                                      dobrego gimnazjum, srednią mam 4,0 i jakos moze bede mial 25 pkt. Jestem troche
                                      załamany. Tyle dobrze, ze test humanistyczny byl wporządku.
                                      Grratuluje tym, ktrzy dobrze napisali i dostaną sie do wymarzonej szkoły, ale
                                      prosze was, nie piszcie takich rzeczy, ze trzeba sie bylo uczyc, bo ja sie
                                      naprawde solidnie uczylem i to nie na 2 tyg przed tylko zawsze miałem dobre oceny.

Pozdrawiam.
                                      • Gość: alaa Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:04
                                        bo trzeba mysleć nie tylko się uczyć Trochę logicznego myślenia
                              • Gość: wiki Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.21.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:23
                                był porabany przez tych kretynow nie dostane sie do tej szkoly co chciałam
                                walic to zyc sie odechciewa
                            • Gość: ja Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:47
                              ja pisałam w zeszłym roku, teraz tylko luknełam wiec nie wiem do konca co o tym
                              myslec, ale na Twoim miejscu bym sie cieszyła z 39 pkt (no chyba ze Twoje
                              ambicje to było 45< lub tez max --->wtedy to sie nie dziwie :P ) , ja w zeszłym
                              roku miałam 31 i byłam wsciekła (niby :P ) ale dostałam sie tam gdzie chciałam
                              za pierwszym razem wiec był luuuz :D Wam tez tego zycze :) i naprawde bedzie
                              dobrze :)
                              • Gość: Rafał Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:40
                                Pisałem w tamtym roku kompetencje i stwierdzam że stały na tym samym poziomie co
                                te... zadania otwarte... banał!!
                              • Gość: andziorek Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:57
                                ja ucze sie bardzo dobrze około czterech godzin dziennie poza lekcjami i bede
                                miła srednią powyżej 5 . ale co z tego przed egzaminem powtórzyłam porządnie
                                każdy rok z wszystkich przedmiotów i prawie nie wychodziłam z domu i nie wiem
                                na co to mi było bo... owszem zadania zamkniete to dla mnie prościzna ale na
                                otwarte było za mało czasu zrobiłam niby wszystkie zadania ale sie
                                denerwowałam ze nie zdąze i popełniłam błedy rachunkowe....chce isc do
                                najleprzego liceum w okolicy i innej mozliwosci nie widze ale czy z 40 pkt z
                                matmy mnie przyjma to juz inna sprawa .mam tylko nadzieje ze wszystkim tak zle
                                poszedł i ze sie dostane życze wszysykim zeby sie podostawali do wymażonych
                                szkół...
                                • Gość: Belegdil Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 10:01
                                  Bez obrazy ale musialas miec megastresa, zeby uczac sie 4 godziny dziennie na
                                  40 napisac oO
                                • Gość: boczek Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: 217.153.162.* 28.04.06, 19:54
                                  człowieku ja mam średnią 5.3 a ucze się godzinę nie więcej. a moj kolega nie
                                  uczy się wcale a na próbnym miał 68 na 100 a jakby się uczył to pewnie mialby
                                  102 na 100................. haha. co TY robisz w domu??? pewnie po szkole
                                  uczysz sie 4h oglądasz wieczorynkę i idziesz spac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  sam sie przyznajesz do bycia kujonem
                            • Gość: Gimnazjalistka Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.ip-p05.gni.pl 28.04.06, 13:20
                              Popieram tych, którzy twierdzą, że było za mało czasu na zrobienie wszystkich
                              zadań, ja na szczęście się wyrobiłam, ale wychodząc czułam, że nie dociągnę
                              nawet do 40. Wg odpowiedzi w necie <narazie> mam 48 pkt.
                          • Gość: patrycja=] za mało czasu? IP: 217.96.57.* 28.04.06, 15:41
                            ja wyszłam ok 30 min przed końcem i wszystko napisałam nie wiem z jakim skutkeim
                            ale napisałam. w moim gim od I klasy narzucali nam szybkie tempo na
                            sprawdzianach włąsnie twierdząc że na egzaminie będzie dużo zadań i mało czasu
                            więc może powiedzcie waszym matematyką aby zmniejszyli ilość czasu na waszych spr...
                        • Gość: Adolf Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: 213.199.238.* 27.04.06, 16:19
                          i o co tyle hałasu? jesli rzeczywiscie wszystkim poszlo tak zle, jak tu piszecie, to nikt nie bedzie mial powyzej 80 pkt :P
                          • Gość: BosmaN Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.aster.pl 27.04.06, 17:58
                            Ja będe miał ok 70 pkt razem.. z matmy ok 30 a z polaka ok 45 ;) zoabczymy...
                        • Gość: elektroda Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 27.04.06, 18:15
                          Mam wrażenie, że chyba coś się układającym zadania pomyliło. Wiele z nich
                          niestety wykraczało poza ramy gimnazjum. Przepraszam, mam pytanie czemu służy
                          takie wymyślanie przedziwnych zadań na które uczeń przeciętny ma kłopoty z
                          rozwiązaniem może przy tak długich zadaniach trzeba było wydłużyć czas zdawania?
                          Ktosie, którzy te pytania układali musieli długo nad nimi myśleć i musieli się
                          jakoś wykazać. Przecież mieli na to cały rok. Jest też możliwe, że nauczyciele
                          są nieodpowiedni i nie potrafią przygotować do tego typu egzaminów a może coś z
                          programami jest źle?
                          • Gość: ilona Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:47
                            zgadzam sie! czy oni na glowe upadli???!!! dajcie spokoj... tjaa pogrzebalam
                            swoje wszystkie szanse... ;( chcieli nas chyba po prostu udupic :/
                            • Gość: martu$ka:/ Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: 213.77.13.* 27.04.06, 19:16
                              mi takze nie poszedl...udupic chcieli i ich plany chyba w 65% sie spr...:/
                              zegnaj dobra szkolo...;((((;(;(
                            • Gość: G Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:21
                              Test wcale nie byl taki trodny zadania zamkniete byly bardzo latwe musicie mi
                              to przyznac, a w otwartych dostalismy w prezencie w wzory potrzebne do zadan
                              dzieki czemu wcale nie trzeba bylo byc jakims genialnym zeby to zrobic. Ja
                              jestem z siebie zadowolony :)
                              • Gość: iwa Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.bater.net.pl 27.04.06, 21:00
                                Tak, to musze ci przyznać zadania otwarte były nawet łatwe i fajnie że były tam
                                wzory dla ułatwienia. Niestety ja nie dałam rady zrobić ich wszystkich z
                                powodu ...braku czasu !! Nie wyrobiłam się w wyznaczonym czasie ;( A ogólnie
                                test poszedł mi bardzo źle, mimo że systematycznie się ucze. Boje się że teraz
                                będe mieć dość duże problemy z dostaniem się do jakiegoś LO :(
                          • Gość: alaa Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:07
                            a moze z wami bo za malo czytacie i myslicie?
                      • Gość: re Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.onecik.pl / *.onecik.pl 16.06.06, 13:45
                        proponuje s3.bitefight.pl/c.php?uid=85557
                    • Gość: Gabryelka Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:27
                      Dla mnie był strasznie trudny!!!!! Ale jakoś poszło. Mam nadzieje ze z moim
                      wynikiem się gdzieś dostane!!!!!1
                      • Gość: monika wynik z egzaminu: IP: *.futuro.kielce.msk.pl 27.04.06, 13:38
                        podliczajac mniej wiecej mat-przyr..... gdzies ze 31... mam 20 z zamknietych...
                        trudno do konca powiedziec ile z otwartych ale gdzies 11...

proponuje zakończyć edukacje i rowy kopać... :]]
                        :[[[[[[[[[[[[[[[[[
                        • Gość: Dianosiaa Re: wynik z egzaminu: IP: *.chello.pl 27.04.06, 13:40
                          kiepsko..ehh.kto to wymyslal..to nie nasz poziom..:P
                          • Gość: AnKa pocieszenie IP: *.netcorp.pl 27.04.06, 22:03
                            powiem wam tylko tyle ..ja pisalam egzamin 2 lata temu...teraz jestem w 2
                            klasie liceum i JA bym nie umiala niektoorych ruszyc a co dopiero wy >... to
                            byla przesada moj rocznik i 89 mielismy zaje...proste ..ale dacie rade ;*
                        • Gość: karolina Re: wynik z egzaminu: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:15
                          ludzie zlitujcie sie i powiedzcie gdzie moge znalezc odpowiedzi do egzaminu
                          matematyczno-przyrodniczego
                          • Gość: Joasia Re: wynik z egzaminu: IP: *.interfull.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:05
                            serwisy.gazeta.pl/edukacja/0,52308.html
                          • Gość: Masakra :@ gdfghf IP: *.chello.pl 27.04.06, 15:49
                            wez cie to było łatwe;p ale pochwytliwe tylko w najprostszych rzeczach sie
                            pomyliłam :P chyba nie umiem dodawac i dzielic :p
                        • Gość: anor Re: wynik z egzaminu: IP: *.miedzychod.pbp.poznan.pl / *.miedzychod.sdi.tpnet.pl 27.04.06, 14:52
                          31 to i tak świetny wynik. Już boję się pomyśleć, jak mi poszło. Dziewczyno
                          uspokuj się. Jeżeli chcesz możemy się zamienić...
                        • Gość: mASTEr Re: wynik z egzaminu: IP: 87.207.102.* 27.04.06, 16:51
                          Zamiast się tu użalać weście się do roboty. Jak źle wam poszło to chyba
                          logiczne, że nie umiecie? Co tam było trudne? Oblicz bok trójkąta? Jak się umie
                          to się wszystko zda. Ja będę miał z obu 86~
                          pzdro
                      • Gość: magdol Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:49
                        ja łącznie będę miała prawdopodobnie 73 (to zalezy od rozprawki) ale dzisiejszy test był kosmiczny
                        • Gość: lucieks test matematyczno-przyrodniczy i human IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:14
                          Ja łącznie mogę mieć 90 pkt ale też wszystko zależy od rozprawki... ale
                          argumenty podałem podobne do tych co są w przykładzie tylko bardziej uogólniłem
                      • Gość: cathy16 Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.tom / 83.16.174.* 27.04.06, 23:26
                        Test ogólnie był tak zryty, że ja wymiękam. Spodziewałam się zupełnie czegoś
                        innego. Zadania otwarte- średniawa, otwarte- kompletna porażka. Testy były za
                        trudne i tyle!!
                    • karolina19901 Re: test matematyczno-przyrodniczy 27.04.06, 14:25
                      ludzie zlitujcie sie i podajcie mi strone na ktorej sa odpowiedzi do egzaminu
                      • Gość: Aneta Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:33
                        www.gazeta.pl lub na onet wiem
                        • Gość: KTOŚ Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:19
                          TO BYŁO STRASZNE!!LUDZI NA MATURZE MAJĄ MNIEJ ZADAŃ I CZASEM TEŻ NIE DAJĄ
                          RADY:/Może gdybym miała więcej czasu napisałabym, nie wiem w jakim calu to
                          służy, moze jestesmy krolikami doswiadczalnymi i sprawdzaja jak długo zajmie
                          nam rozwiazywanie testu, przeciez nie trzeba az tyle zadań zeby sprawdzic
                          wiedze ucznia:/ jak mam sie skupic na zadaniu jak zaraz mi kaza oddawac prace!!
                          nie wszyscy sa geniuszami!!innym potrzeba troszke wiecej czasu na rozwiazania
                          danego zadania!!IDIOTYZM!!Przesadzili!!To ma być test dla przeciętnego ucznia?I
                          teraz mozna pomażyc o dobrym liceum!!Ale oczywiscie ludzie ktorzy wygrali
                          olipmpiade np. z biologii sa zwolnieni z mat-przyr!!nie wiem czemu skoro 90%
                          zadań jest z maty...To ma być sprawiedliwe!!Niech sami sobie rozwiazuja takie
                          zadania!!Jeszcze nie ma jasnej trescie tylko trzeba 10 razy przeczytac zadania
                          zanim sie rozwiaze!!
                      • Gość: karola Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:36
                        test był z MaRSA. Za mało czaasu za duzo pytań. Jestem załamana a sądząc po
                        waszych swietnych wypowiedziach jestem debilką ze napisałm go zle!
                        • Gość: faflun debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:16
                          wiecie co miałem 3 godziny i napisełem wszystko pozdro dla frajerów którzy są
                          lekko stukniętych haha ha
                          • Gość: *** Re: debile IP: *.aerostrada.pl / 82.160.142.* 27.04.06, 16:52
                            sam jestes frajerem idioto, az mi sie pisac di ciebie nie chce
                      • Gość: Magda Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:04
                        masz juz odpowiedzi?
                    • Gość: IF IV LO B-stok! Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: 82.160.102.* 27.04.06, 18:18
                      no jak wy liczyliście to na proporcjach to ja wam rewelacji w LO nie wróże ;)
                    • Gość: pierre Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.localdomain / 80.50.169.* 27.04.06, 20:48
                      Test był łatwiejszy od próbnego. Myśle że będę miał ok.30 pkt (na próbnym
                      miałem 21 :[ )więc źle nie poszło :), najgorsze pytanie było o beczuszce.
                      Powychodziły mi kosmiczne sumy <lol>
                      • Gość: Martyna Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.06, 21:24
                        No generalnie test był bebe :( bede miała coś ok 25 punktów...moge się pożegnać z wymarzoną szkoła :(

aa to zadanie z beczka było tragiczne...bardzo duzo do obliczania..i kosmiczne wyniki ;/
                      • Gość: Licealista Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.osiedle.net.pl 27.04.06, 21:40
                        Jestem o rok starszy to znaczy w klasie licealnej i mogę z pewnością stwierdzić,
                        że test był wybitnie łatwy.
                    • Gość: wojtas Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: 80.51.194.* 28.04.06, 10:29
                      adolfie drogi. jest odwrotnie niż mówisz. to geografia była najłatwiejsza, a matma-pożal sie boże. gratulacje dla CKE!
                    • Gość: Oleczek Re: test matematyczno-przyrodniczy IP: *.promax.media.pl 28.04.06, 22:11
                      Naprawde nie rozumiem was... zwlaszca tych, którzy tak przejmują sie tym testem
                      i wkuwaja do północy. Przeciez w kazdej szkole tzreba sie uczyc, a to czy
                      pojdziesz do tego liceum czy do tamtego robi az tak wielka roznice?
                      (ewentualnei moge zrozumiec tych, ktorzy mieszkaja w bardzo duzych miastach).
                      Ja rozwiazalywalem tylko dwa testy matematyczno - przyrodnicze i przeczytalem
                      wszystkie zeszyty... stwierdzilem ze i tak nagle Einsteinem nei zostane. Przed
                      egzaminem, wiadomo, dopadla mnie, trema, strach itp. , ale po zobaczeniu klucza
                      na gazeta.pl ( 40-50 z polaka | 40-46 mat-przy ), stwierdzilem ze i tak
                      uzalaniem sie nad swoimi bledami nic nie zrobie... wszystko w rekach
                      sprawdzajacego. Test wedlug mnie, w porownaniu do tych z poprzednich lat, byl
                      trudny, nie ma co tego ukrywac i sciemniac ze byl banalny. Zwlaszcza temat
                      rozprawki byl dziwnie sformulowany, bo wydaje mi sie, ze mozna go bylo
                      zrozumiec na wiele sposobow ( egzaminatorzy wierzymy w wasza dobra wole!! :P).
                      Natomiast na test matematyczny bylo, moim zdaniem, zbyt malo czasu, bo przeciez
                      26 zadan (humanistyczny), a 34 (matematyczno-przyrodniczy), to jest duza
                      roznica. Mnie zabraklo czasu na wyliczenie drzwi, czy tam okna w zadnai z
                      procentami -wkradly sie nerwy, wyszedl mi jaksi dziwny wynik i zaczalem
                      wymyslac niestworzone rzeczy... Mowie wam uspokojcie sie nic teraz juz nei
                      zmienicie i nei kluccie sie o glupi test ...

Pozdro'
                      z Ostrowa Wlkp.

PS. Zycze jak najlepszych wynikow :)!!!!!!!!!!
                  • Gość: Martyna Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:17
                    o k****!! co to bylo? kosmiczne liczby jakies wychodzily! do bylo chyba dla
                    maturzystow!
                  • Gość: Bartek Re: arkusze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:19
                    Radze uwazniej czytac polecenia... albo zapisac sie na wizyte u okulisty
                  • Gość: uczennica Re: arkusze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:48
                    Normalnie. Jeśli miałeś kwote razem 3538 to za x brałeś cene netto a 22/100x to Vat. I układasz równanie
                    x + 22/100x = 3538
                    I ci wychodzi że netto 2900 a vat 638
                  • Gość: ... Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:24
                    To ty musisz fajny poziom reprezentowac. wystarczylo policzyc przez proporcje
                    ze cena wyjsciowa to 120 % i obliczyc od tego 100 % a potem odjac i wyszloby 22
                    %... matko najlatwiejsze zadanie z calego testu!! :|
                  • Gość: h. :D Re: arkusze! IP: *.160.wmc.com.pl 27.04.06, 16:49
                    bo masz kretynia 122% podane i sie z tego liczy... ale jak sie nie mysli to
                    przyjdzie ulice zamiatac ;];]
                  • Gość: kliczko Re: arkusze! IP: *.aster.pl 27.04.06, 17:16
                    Sam jestes nie do rozwiazania, frajerze.
                  • Gość: AndreW Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:20
                    Wlasnie ze byl do rozwiazania, po prostu trafil w dziedzine wiedzy dosc
                    oryginalna, wszyscy kierowali sie testami z przed lat i teraz maja nauczke,
                    trzeba bylo sie uczyc, a nie liczyc na farta, mi poszlo nawet nawet,choc musze
                    przyznac ze pytania byly nie tyle podchwytliwe co wymagajace skupienia, teraz
                    tylko zostaje czekac do 14 czerwca... i te 22 procent to tez proste bo miales
                    podana kwote ktorea stanowila 122 % podstawowej. reszta to tylko proporcje
                  • Gość: Kinga Re: arkusze! IP: 80.51.176.* 27.04.06, 18:24
                    Ten cały test był do bani, kurde jak można wymyslać takie zadania dla mlodzieży,
                    co my jacyś wszystko wiedzący jestesmy? ten kjto ten cały test wymyślał to
                    nienormalny człowiek...
                    • Gość: andzia Czy wszyscy musza być kujonami???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:32
                      bez przesady...taki test to kurde..choćbny matura.. :/ taka mała
                      oczywiście...no bo tu na próbnych nam daję takie inne..na naszym poziomie .a
                      teraz sama fiza i chemia :/ i na dodatek zamiast w otwartych samych
                      matematycznych to wlneli fizyczne zadania :/ powalone :/ obliczyłam sobie ile
                      będę miała pkt z dzisiejszego matematyczno-przyrodniczego ... najwyżej 38 :/
                      NAJWYŻEJ!! :/ a ja liczyłam na ponad 40 żeby dostać się do LO do którego
                      chce :/ i ciekawe co teraz zrobie :/ przesadzili :/ nie pisze więcej bo zaraz
                      się wkurze :/!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: mera ;) Re: arkusze! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.04.06, 19:20
                    mozna bylo to obliczyc,ja wiedzialam jak ale nie na piechote...nie zrobilam tego
                    bo mi magiczne sumy wychodzily...bez kalkulatora nie dalam rady.Ten test byl
                    naprawde zrabany...ja sie do zadnej szkoly nie dostane...probny o wiele
                    latwiejszy...a dobil mnie moj kolega ktory powiedzial ze byl : "banalnie prosty"
                    ...coooo?! przeciez ja sie nie wyrobilam ani nie potrafilam go zrobic...poprostu
                    zalamka ;(
                  • Gość: Łola Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:48
                    No to zadanie z tabelka to najlatwiejsze bylo...wiadomo, ze jezeli mamy dajmy
                    na to liczbe 539 to jest ona = 122% liczby poczatkowej..PROPORCJE I JUZ!!
                  • Gość: Kolinka Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:01
                    Gość portalu: trailong napisał(a):

> Chyba ich po*ebalo ! Ten test byl nie do rozwiazania ! Na takich liczbach??!!
                    > Gdzie rozum !! De*ile... A najlepsze bylo z 22% vat`em ! To nie do policzenia
                    > bylo ! Jak mozna obliczyc 22% kwoty netto ktorej nie ma? Chyba panowie cos z
                    > wami nie tak !

Ciebie też po*ebało. Debilnie proste zadanie. Podzielić brutto przez 1,22 i
                    masz netto. Różnica między brutto i netto to VAT. Wyzywać to każdy pie*dolony
                    Debil potrafi, ale uczyć to sie nie chce, a mysleć jeszcze mniej.
                  • Gość: agata :D Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:03
                    ej no ok, ale akurat to z VATEM bylo tam najprostsze z otwartych :] przeciez wystarcylo obliczyc jaką częścią calej pierwszej kwoty jest 22% ceny netto, tam wyszlo bodajze 18%, no i wtedy tylko wystarczylo obliczyc 18% z tej liczby drugiej :] zadna filozofia ... ja jestem w drugiej klasie teraz i dla mnie strasznie masakrycny ten test byl... znaczy sie te zamkniete abcd to jeszcze jakos ujda bo nie byly takie zle, ale te otwarte... np. to z beczka czy z kaloryferem: dla mnie nie do wyiczenia... :] mam nadzieję ze za rok bedzie łatwiejszy :P
                • Gość: PYRA rules [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:12
                  • Gość: ELuś Re: arkusze! IP: *.elpos.net / *.elpos.net 27.04.06, 12:14
                    jak ktoś ma to niech napisze gdzie można sprawdzić ten tes z odpowiedziami
                    • Gość: maniak Re: arkusze! IP: *.miedzychod.pbp.poznan.pl / *.miedzychod.sdi.tpnet.pl 27.04.06, 14:49
                      fajnie by było, gdybym to wiedział
                      Od godziny serfuję po necie,ale nie martw się jak będę coś wiedział to się
                      odezwę. A jak tobie poszło?
                • Gość: master Re: arkusze! IP: *.aster.pl 27.04.06, 13:23
                  glupia babo dotaniesz najwyzej 39 juz to widze zamknij gebe i sie lepiej ucz
              • Gość: Karolcia Łódź Re: arkusze! IP: *.pai.net.pl 27.04.06, 11:58
                jestem zalamana tym testem ;(((( co za palant to wymyslil ;((((((
                • zupa_wolowa Re: arkusze! 27.04.06, 13:38
                  Przypadkiem znam kilku z tych palantów i nie omieszkam sie powtórzyć ;)
              • Gość: Gogga Re: arkusze! IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.06, 12:20
                Masz racje co za h.. ! oni tam chyba ci profesorkowie nie mysla. U nas w szkole
                nie mogli tego napisac prymusy a co dopiero Ci slabsi. Co za matoly to
                ukladaly. Zakuwalam cala noc a tu dali takie hujostwo. Niech ich szlak trafi.
                Nara
                • Gość: kaczor Re: arkusze! IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:24
                  jak wam wyszloz tym kaloryferem. ile one energi oddwał. mi wyszło 25 200kJ :)
                  • Gość: załamana teściara Re: arkusze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:53
                    Nie ja się wolę nie wypowiadać! Co to wogóle było? Fajnie że pewnie bede mieć
                    tylko 10 odpowiedzi dobrych poprostu załamka :( Otwarte to już dramat nic tam
                    nie widziałam oprócz zadana z beczka :/ pozdrawiam wszystkich :(
                    • Gość: ania Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:45
                      Mi nie za bardzo. Zrobiłam takie głupie błedy, że lepiej nie mówic.Dostałam
                      jakiegoś zaćmienia umysłu:(
                    • Gość: Sysik Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:47
                      gdyby było więcej czasu to może bym wykombinowała coś z niektórymi zadaniami..
                      wogóle nie miałam czasu na jakiekolwiek sprawdzania! z nerwów podczas kodowania
                      pomyliłam się i musiałam 6odpowiedzi brać w kółko :/ dobrze że zauważyłam ...
                      będę miała coś ok.33 pkt :( a z polaka mam nadzieje że z 35 pkt to mi dadzą..
                      chociaż za 40też się nie pogniewam :D

zaje.. tych co to układali!! :[
                      test z rocznika '89 mat-przyr zrobiłam zupełnie sama i miałam 46 pkt!!! był
                      banalny wtedy!!
                • Gość: v-izolt Re: arkusze! IP: *.lnet.pl / *.lnet.pl 27.04.06, 12:26
                  Albo przesadzasz, albo masz "świetną" szkołę. Ja jestem w kiepskiej szkole, a
                  mimo wszystko każdy sobie jakoś poradził. Jeżeli uważacie, że to naprawdę takie
                  trudne było, to znaczy, że wybraliście sobie naprawdę słabe gimnazja, które nie
                  były was w stanie przygotować. Albo po prostu przez wszystkie 3 lata była
                  totalna olewka jeżeli chodzi o naukę.
                  PS.
                  Sprawdź w słowniku ortograficznym, jak się pisze ten niecenzuralny wyraz.
                • Gość: stara Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:11
                  A jak Ci poszedł polski? Bo o ile wie, to się pisze szlag i ch...:) Uczyć to
                  się trzeba było wcześniej, a noc przed egzaminem to się śpi.
              • Gość: gość Re: arkusze! IP: *.chello.pl 27.04.06, 13:30
                no chłopie przy twojej pisowni to chyba masz duuuuuuuuuży problem ze wszystkim !
                • Gość: Akarin PORAZKa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:06
                  LUDZIE PORAZKA DUZO BLEDOW MAM moze bede mial z niego 10 :( STRASZNIE ZLE no to
                  przyszlosc mam zwalona :((
                  • Gość: ilona Re: PORAZKa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:56
                    ja tez :( zaraz sie poplacze ;(
                    • Gość: lucjusz Re: PORAZKa IP: *.aster.pl 27.04.06, 22:08
                      Uczcie sie choc troche, frajerzy. Test byl banalny. Na coo wy, k..., liczycie?
                      Ze ktos wam cos DA? Praca - tylko praca, na razie nie zarobkowa, tylko nad soba.
                      Naprawde, nie zal mi cw..i, ktorzy zje..li ten test. Banal!
              • Gość: Vanilllcia Re: arkusze! IP: *.koba.pl / *.koba.pl 27.04.06, 14:25
                Wszyscy jesteśmy rozczarowani ;/Każdy się spodziewał prostych pytań :P niedość ,że
                ogormny stres i wyzwanie To jeszcze dowalili Super teścik :) Moim zdaniem
                powinnni dać testy podobny do poprzednich lat ;/ hmmm ale nie ma co się załamyć
                jeżeli w polsce ogólnie wszytskim poszło żle .... To w szkołach do liceumm
                zaniżą punktacje prawdaaa?? Dobraaaa ja też sie boje cieszyć wierze ,że bedzie
                oki pozdrawiam wszystkich Gimnazjalistów
                • Gość: madzik Re: arkusze! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.04.06, 07:53
                  nie przejmujcie sie nawet w slabym liceum mozna ciezko pracowac i miec bardzo dobrze napisana mature....trzeba tylko chciec PS czy ktos moze przslac mina m.agda2@vp.pl punkty ktore trzeba miec do LO2,9,14,6 w szczecinie bo nie moge tego nigdzie znalesc pozdro dla wszystkich a gdzie ja sie dostane z 70punktami testu .?MaSaKrA
              • Gość: ola Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:57
                moim zdaniem wcale nie było takie trudne...:) jak dla mnie był łatwiejszy od
                zeszłorocznego...i z tego co sprawdzałam będzie jakieś 42-44 pkt więc jestem
                zadowolona bo z próbnego 33(tak wiem debil ze mnie:)) :P:P no i cieszę się że
                już po wszystkim i narazie mamy spokój...
                • Gość: Martu$ Re: arkusze! IP: *.dw / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:09
                  moim zdaniem test nie był kosmicznie trudny tylko nie zdazyłam wszystkiego
                  wykombinować licze tak na 40 z polskiego i 35 z tego razem 75 i jestem
                  zadowolona :) pozdrawiam rocznik 90 ;)
                • Gość: martu$ka:/ Re: arkusze! IP: 213.77.13.* 27.04.06, 19:30
                  no to fajnie ze jestes zadfowolona...:D mi do szczescia sa potrzebne jakies
                  60pkt..a nie wiem czy bede miala...jestem jedynie swiadoma tego ze z humana z
                  zamknietych stracilam 4pkt:)) ale reszta to masakra...:"((
              • Gość: Hania :D:D Re: arkusze! IP: *.160.wmc.com.pl 27.04.06, 16:47
                proste :DD takie to kazdy debil by rozwiaza;... ludzie jak nic nie robiliscie to
                sie nie dziwcie i nie placzcie... lenistwo nie poplaca glupole ;]
              • maria19666 Re: arkusze! 27.04.06, 20:43
                Ty naucz się wpierw języka polskiego a potem dyskutuj
              • Gość: MeS Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:54
                Gość portalu: Kejka napisał(a):

> Jezuuu ale to było poje..e....wszycy załamka kompletna... dla kogo to miało
                > byc...kur... ten kto to pisał....profesorek zasrany... pisał to chyba dla
                > samego siebie albo dla prymusów... jak mozna zrobic próbny test prostrzy od
                > koncowego...!!!!! Chrobry żegnaj...Kosciuszko ....chyba...witaj!!!!

To trzeba było kur... sie uczyć, a nie kur... zapier... na balangi, zasrana
                uczennico. Więcej podręczników, a mniej Bravo. W mojej klasie też takie trzy
                kur... były, co to srały na wszystko, a teraz jeczą. Ktos musi sprzatac, nie
                martw sie o przyszłość.
          • adaxos Re: arkusze! 27.04.06, 10:47
            Ja też jestem zwolniony (laureat z fizyki) :D a ty czemu zwolniona?
            • Gość: mała Re: arkusze! IP: *.ghnet.pl 27.04.06, 10:55
              matematyka ;)
            • Gość: atom00 Re: arkusze! IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.04.06, 11:33
              tez jestem laureatem z fizy( i to dwukrotnym):P
              • adaxos Re: arkusze! 27.04.06, 11:34
                co to znaczy dwukrotnym? :P
              • Gość: pawełe Re: arkusze! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:26
                ja laurat z chemii xD ale inwestycja się opłacała [:
                • Gość: kaczor Re: arkusze! IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:29
                  w moim miescie sa 2 gimnazja jedno publiczne i jedno prywatne. na prywatne nie
                  ma kasy wiec zostaje publiczne i nie pie..o wyborze gimnazjum.
                  • Gość: kaczor Re: arkusze! IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:35
                    powiedzcie czy od was z klasy ktos plakal:D odemnie jedna osoba, przed testami
                    była zwalniana z lekcji i brała korki ze wszytkiego a i tak ch..a napisala,
                    nieuk pie..ny, niezly polew z niej mialem. :)
                    • Gość: ....... Re: arkusze! IP: 195.117.218.* 27.04.06, 17:05
                      wyrazaj sie poi polsku i mow o sobie
                  • Gość: Roxxxiiiii test gimnazjalny IP: 193.239.63.* 27.04.06, 18:40
                    ludzie nie przejmujcie sie tak tymi wynikami z tego egzaminu..to jeden pic na
                    wode....ja go zdawalam <uffff> mam to juz za soba:D. Wielu znajomych dostalo
                    sie nawet z mala iloscia ptk do tych szkol co chcieli a nie mowie tu o szkolach
                    zawodowych tylko liceach albo technikach... :):) A i taka rada, przemyslcie
                    sprawe liceum, jest niezly hard coreeee na lekcjach, trza zakuwac :/ zero
                    luzow:/ ale teraz tylko czeka mnie maturka i luzzzz :D pozdrawiam
        • Gość: fk16nysa Testy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:06
          Wczorajsze testy to była bajka w porównaniu do tych dzisiejszych... Zapraszam
          na www.sweetcandy16.fotka.pl <===witryna z moja fotką... Moze na pocieszenie
          fatalnie napisanych testach dostane 10
          • Gość: KrZy$iEk Re: Testy... IP: *.g / *.g-net.pl 27.04.06, 12:09
            sweetcandy16 he na pocieszenie to my dostalismy Twoja fotke dzieki wielkie
            przynajmniej jadna fajna żecz dzis;d odemnie 10 trzymaj sie;d
          • Gość: ewka Re: Testy... IP: 195.117.218.* 27.04.06, 17:06
            witaj w klubie aj tez :(
        • Gość: już są Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:23
          monstersgame.pl/?ac=vid&vid=17030492
          • maj04 Re: arkusze! 27.04.06, 12:25
            bardzo śmieszne z ty już są, nie wchódźcie na tę stronę
        • Gość: Des Re: arkusze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:57
          Co to za szczęście. Ja na Twoim miejscu bym się tak nie cieszył. Nie wiadomo
          jeszcze jak będzie z rekrutacją do egzaminów dla tych "szczęściarzy", niektóre
          licea wezmą ich pod uwagę, a inne nawet nie zechcą dokumentów, bo wyników nie
          otrzymasz w terminie. Współczuję.
        • rosalie1990 Re: arkusze! 27.04.06, 14:32
          hej, a nie wiecie może gdzie i kiedy ogłoszą wyniki? Oficjalnie mają być w
          czerwcu, ale coś mi się obiło o uszy, że powinny być już za dwa tygodnie...tzn
          mają krążyć po necie. wieciecoś na ten temat?
        • Gość: maryśka Re: arkusze! IP: *.miedzychod.pbp.poznan.pl / *.miedzychod.sdi.tpnet.pl 27.04.06, 14:46
          Dzisiaj był ważny egzamin.Jak wrażenia? Ja mam mieszane uczucia.Jedno jest pewne
          wczorajszy egzamin wypadł lepiej!
      • Gość: Plina Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:00
        Kawiak popieram cię to dla mnie było trudne a zwłaszcza te otwarte to już katastrofa
        • Gość: As Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:24
          Dokładnie, załamka;/;/;!!!
          • Gość: no! Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:25
            płakac sie chciało.
            • Gość: da silva Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: 82.139.47.* 27.04.06, 13:34
              Nie wiem co w tym teście było takiego trudnego. Mi wychodzi, że będę miał
              47pkt.:D
              • mimul Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie 27.04.06, 13:58
                testy były zj***ne! ja nie wiem, czy tym egzaminatorom sprawia to radość!?
                Zastanowcie se ludzie jak bedziecie układac pytania na pzyszly rok! Kto, jak
                bedzie chciał podlac trawnik bedzie sie zastanawiał czy postawić zraszacz na
                dwusiecznej czy na przecieciu wysokości trójkąta?
                Druga rzecz jaka mi dala do myslenia to to, ze teraz nawet pierwsze klasy gim
                maja testy probne! to jest chore! na poczatku kiedy weszly te testy gimnazjalne
                robiliscie probne testy tylko trzecim klasom, zeby byly gotowe na to co je
                czeka-to rozumiem. Pozniej testy pisaly juz drugie klasy. A teraz juz dzieci z
                pierwszej klasy piszą. Nie dosc ze straszycie dzieciaki z podstawowki jakimis
                testami kompetencji to teraz z roku na rok jest coraz gorzej! opanujcie sie do
                kur*y! Czy tak bardzo wam zalezy na tym wyscigu szczurow ktory toczy sie w
                polskich szkolach i zaczyna sie coraz czesciej?!
              • Gość: Neska Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.autocom.pl 27.04.06, 15:17
                No i po cholere sie chwalic;] przeciez i tak sie moze okazac, ze Ci punktow za
                otwarte mniej policza i zostanie rozczarowanie!! Narazie lepiej przyjac gorsza
                wersje punktacji, a pozniej sie mile zaskoczysz:)
                • Gość: aneta1500 ... IP: *.net / 82.160.17.* 27.04.06, 16:59
                  jak wyszlam, rozryczalam sie jak niemowle...ale sprawdzilam i nie ma tragedii.
                  jednak przesadzili...bylo baardzo trudne
        • Gość: Justaa Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:32
          Jejuuu masakraa , najgorzej poszło mi z zadań otwartychh zadnego nie
          dokończyłam ,a nie zrobiłam chyba z 3 ,np to z tą beczką ... albo tych
          fizycznych zad ...:(( po prostu katastrofaa !
          • Gość: Mimi Nokaut.. poległam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:25
            to bylo okropne... nie moglam sie skupic, w sumie niby nie az takie
            trudne,sposoby na obliczenie wszytskie znalam,ale zabraklo mi kalkulatora,wyszy
            kosmiczne liczby ot co :( to najwiekszy problem byl :( chlip, nie wiem kto to
            wymyslal,ale liczby mogly byc wymagajace mniej skomplikowanych obliczen.. ta
            tabelka ,to dzielenie :/ ehh , przez te glupie liczby i stres nie bedzie
            fenomenalnej liczby pkt,chociaz z matmy jestes nieprzecietnym uczniem.
            Wspolczuje tym, ktorzy zawalili go bardziej niz ja..
            • Gość: magda Pie..c to!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.06, 15:49
              Nie wiem kto to napisał ale chyba był POJE..Y!!!!!!!!!! kto daje takie trudne
              obliczenia??!! wogóle ten test był o wiele trudniejszy od tego z tamtego
              roku........teraz to na pewno sie nigdzie nie dostane:( KU..!!!!!!!
            • Gość: martu$ka:/ Re: Nokaut.. poległam IP: 213.77.13.* 27.04.06, 19:18
              normalnie przeciez nie mozna kalkulatora wiec moglas sie na to nastawic...:/ mi
              tez braklo czasu...<zalamnka>;(
            • Gość: ja Re: Nokaut.. poległam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:18
              JAkie dzielenie? Nie widziałam tam żadnego trudnego dzielenia...
          • Gość: Magda Masakra:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:12
            Czytam te odpowiedzi i ...masakra:/myslałam ze tylko u ans tak zle poszły:(Ej
            to jest amsakra.Wszyscy mówia ze prbne trdne a ten banał..a tu co???
            ROZCZAROWANIE!!!Masakra jednym słowem.Jestem załamana...Ja wyszłam z qmpelami
            po tesatach i zaczełysmy ryczec...widze ze kazdy sie dostanie do szkoły tam
            gdzie maył:(jak ebde miała z 10 p..z matmy to bedzie dobrze..Pora..na MAXA!!!
            • Gość: Gall Anonim Re: Masakra:/ IP: *.crowley.pl 27.04.06, 17:07
              Zgadzam się w 100%. A ci co piszą, że test był banalny to są jacyś nienormalni!!!Najgorsze zadanie było z kaloryferem.
              • Gość: ilona Re: Masakra:/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:00
                ja na to zadanie to w ogole uwagi nie zwracalam,czasu bym tylko stracila... ;(
                zalamka... po prostu isc sie zabic, w tym momencie mowie powaznie
                • Gość: monia Re: Masakra:/ IP: 80.50.92.* 27.04.06, 21:44
                  ja tez tak mysle bylo bardzo trudne.nie wiem kto to wymyslil chyba
                  jakis......... jeszcxe nie pisalam takiego testu trudnego.
        • Gość: no ku.. jebac to [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:40
        • Gość: Violka Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 27.04.06, 12:11
          No ja nie moge w zeszłym roku mówili ze mieli trudny test a gdybysmy porównali z
          naszym to oni wymiękaja... No już trudniejszego testu nie mogli wymyśleć, ja
          myślałam że sie zabija jak pytania zobaczyłam...
          • Gość: slaaaaaaaaaaaaaaay Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 27.04.06, 12:15
            Po prostu świetny był ten test :/ chyba trudniej się nie dało
            • Gość: gracia Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:25
              ale nam egzamin dopier...:/:/:/
              zaaaałamka!!!!!!!!
              pozdro dla wszystkich układających ten test:/:/:/ (spierrrrrdaaa***!!!!)
            • Gość: en ;) Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:43
              buu, załamałam się jak zobaczyłam pierwsze zadania z chemi, nie nawidze chemi... reszta też była trudna (przynajmniej jak dla słabego lub przeciętnego ucznia - jak ja :p) w każdym razie wyłożyłam się na tych zadaniach, otwartych coś tam próbowałam ale praktycznie nic mi nie wyszło... hmm, może 10 będzie :(

pozatym nie mogę otworzyć tych wyników ;/
              • Gość: niania Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: 87.218.17.* 27.04.06, 16:50
                a jak znalezc punkty np danego ucznia

• Gość: ania Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: 193.24.202.* 27.04.06, 15:13
            Jak ja mysle o tym, ze bede za rok pisac.... To az mi sie zle dzieje...... ;(
        • Gość: szalona 16 :)) Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.chello.pl 27.04.06, 12:45
          jrstheś mółem... ja tesh dzisiajj pisalam, ale poshło mi tragichnie, ale ogulnie
          to bylo0 fajjjneee...
        • Gość: Lucas Ogolna ocena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:24
          Sadze ze egzamin nie byl najgorszy. Wiele osob przesadza z tym jaki to on nie
          byl trudny. W zadaniach zamknietych popelnilem 3 bledy wynikajace z tego ze
          przekabinowalem ;] zamiast kierowac sie najprostsza metoda. Poza tym w jednym
          otwartym popelnilem nieznaczny blad przy przeliczaniu gdzie sadze ze strace
          1pkt. Spodziewam sie wyniku kolo 46pkt wiec mysle ze zl ten eXam nie byl. A co
          do tych ktorzy twierdza ze przechwalaja sie tu ci ktorzy nie przeszli z
          olimpiad. Ja bylem na matematycznej przeszedlem pierwszy etap i niestety na
          drugim nieco mi zabraklo a jak zapewne wszyscy ktorzy go pisali wiedza jakie tam
          byly zadania i te ktore pojawily sie tutaj w porownaniu do tych konkursowych
          byly raczej n srednim poziomie.
          • Gość: mia Re: Ogolna ocena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:37
            tak,nie było tak źle. Stres mnie poprostu zjadł i zrobiłam parę głupich błędów,
            ale najważniejsze jest to że nie było takiego zadania, którego nie wiedziałam
            jak ugryść:P Pozdrowienia dla wszystkich martwiących się wynikami, bedzie
            dobrze!
      • Gość: Wojtek78 Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:03
        Zadania matematyczne do oblicznaia, a czego się spodziewałeś shrek

Mi poszło dobrze test byl prosty
        • Gość: Gosia Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 12:15
          To nie było trudne...
        • Gość: skromna Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:49
          nie chce sie chwalic ale z maty i ogolnie jestem dobra <srednia zawsze 5 i
          powyzej> jednak te testy sprawily mi troche trudnosci...a ci slabsi??!!
          • Gość: Andrew Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.gorzow.mm.pl 27.04.06, 12:55
            Mam wszystko dobrze MAM MAXA!!!!! Poprostu byl latwy!!!
            • maj04 Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie 27.04.06, 13:00
              TO CI DOBrZE BO JA WCIąż NIE MOGę WEJść NA Tę STRONę
            • Gość: Matt Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:24
              musze przyznac ze bylem zalamany na poczatku tak humanem jak i mat przyr ale
              obejrzalem wyniki i nie ma tragedii. moge miec nawet 90 punktow ale beddzie okolo 80
            • Gość: aaa Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:24
              Uważam że, test humanistyczny był całkiem łatwy, gorzej było z rozprawką. Jeśli
              chodzi o drugi dzień to umie sie to albo nie.Chociaz wystarczy logicznie myslec
              a pkt. wlecą.Trzymam kciuki.Mam nadzieje ze komisja bedzie wyrozumiała.KRAKÓW
              słyszysz mnie??!!
          • Gość: Kinia Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.who.vectranet.pl / 81.15.224.* 27.04.06, 13:33
            no dokładnie ja tez jestem dobra z matmy i ogolnie zawsze srednia powyzej 5 ale
            kurde teraz nie wiem jakies zacmieie mialam... zamiast srednicy beczki
            obliczylam promien i cale zadanie w kit... chyba bedzie tak z 30 pkt. wogle
            niektorych rzeczy mysmy nawet nie mieli... :(
      • Gość: Azarafael Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.gorzow.mm.pl 27.04.06, 11:20
        Mistrzu mówi że test był wręcz wkur.wiający... ciężki w piź.dziec... Ile wam
        wyszło w obliczeniu tej baryłki?...
        • Gość: monika Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.futuro.kielce.msk.pl 27.04.06, 11:42
          jestem zalamana!!!!!!! human prosciutki licze na ponad 40 ptk ...ale ten...25
          max!!! ;(
          z beczka chyba tylko dobrze zrobilam wyszla mi liczba 1000 iles (nie ppamietam
          dokladnie) ale wyszlo mi bez ulamkow i pierwiastkow to mysle ze ok....ale
          reszta?? kanal!!!!
          najwiecej czasu zabieralo DZIELENIE PISEMNE!!
          • Gość: Neuron Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:57
            DAjcie se spokoj do chrzanu poszlo nie wiem kto test z scislego robil ale to
            chyba jakis ogor albo co... totalna masakra !! polak za to latwy
            • Gość: asiulka Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:59
              Totalna masakraaa.. trudny jak niewiem co;/ dnoo.. juz wie wszędzie dosatałam;]
              nie ma co..;(
            • Gość: niunia Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: 195.182.20.* 27.04.06, 12:05
              mogliby nam chociaz pozwolić mieć kalkulatory ;( masakra... na serio...
            • criminala Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie 27.04.06, 12:09
              bez kitu beznadziejny był ten test :/
              dwóch zadań nie zrobiłam xD
              ale ze 30 pkt może będzie... :/
              • Gość: Pro Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:15
                banalne poprostu
                po 50 minutach juz zrobilem calosc
                ponad 45 pkt bedzie ;)
            • Gość: Biper Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:30
              Kijowy ten test kto go wogóle pisał OMG. Jakiś poryp chyba
              • Gość: Gosiunia Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:49
                no test był ostro zwalony ;/ będe miała za niego zaledwie ok. 29 okt ;( i gdzie
                ja sie teraz dostanę? Do budowlanki ;( ????????
            • Gość: mach Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:00
              no human latwy ale matma poje..y nie wiem moze bedzie kolo 95<hahaha><60-70>
              • ludggarda Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie 27.04.06, 15:58
                to nie fair. w ubiegłym roku testy były o wiele łatwoiejsze. na humanistycznym
                byl list a nie rozprawka, z matmy tez byl o wiele prostszy. przeciezs zeby
                rozwiazac ten test to trzeba sie uczyc intensywnie kazdego dnie przez trzy lata
                gimnazjum!!!to niemozliwe, chyba ze ktos nie ma innych zainteresowan niz nauka
                i rozwiazywanie jakis glupich testow. to jest tylko stres zwiazany z liceami.
                tak naprawde to nikt sie na tym niczego nie uczy. taka slynna zasada 3xZ:
                Zakuć, Zdać, Zapomnieć. A to Polska wlasnie...
                • Gość: Madry nie rozumiem was IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.04.06, 16:08
                  Bardzo mnie to zaskakuje że 95% ludzi uwaza ze ten test byl nie do napisania,
                  ze trzeba sie przez 3 lata do niego caly czas uczyc, ze to nieuczciwe itd. Moim
                  zdaniem test nie byl trudny, a nawet latwy. Dla mnie jedyna niedogodnaosc
                  stanowilo duzo obliczen pisemnych pochlaniajacych mnostwo czasu...
                  Mysle ze spokojnie bede mial powyzej 40, moze nawet 45. Nie jest to liczba o
                  jakiej marzylem ale mnie zadowala. Test humanistyczny byl czysta formalnoscia i
                  licze na 50 pkt.To bez sensu jak ktos mowi ze to nieuczciwe, ze w tamtym roku
                  bylo latwiej. Przeziez test jest taki sam dla calego rocznika. Jesli okaze sie
                  ze wypadl slabo to szkoly beda zmuszone obnizyc nieco progi, ale uwazam ze nie
                  ma takiej potrzeby.

Czy naprwade nikt z was sie ze mna nie zgadza?
                  • Gość: ............ Re: nie rozumiem was IP: 195.117.218.* 27.04.06, 17:18
                    porabało cie czy co ku..??
                  • Gość: staraa Re: nie rozumiem was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:24
                    Ja się zgadzam, ale ja już stara jestem i tego nie pisałam. :)
                • Gość: Luzak Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:08
                  Hmmmm...To co piszemy jeszcze raz?:) myslałam ze beda sprawdzali wiedze ucznia
                  a nie szybkosc z jaka rozwiaze tyle zadań...!WOGOLE BEZ KOMENTARZA!!!!!!!!!!!!
                  Samych kujonów(debili)na świecie nie ma, wiec nie kazdy potrafi zrobic zadanie
                  otwarte w 2 min.Ale po co wogole my tu piszemy?Oni mają to teraz
                  gdzieś...Pozdrawiam calą ekipę z Jaworzna <LOL> PEACE&LOVE
                • Gość: Ejndzl Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 28.04.06, 00:12
                  Ja Ci powiem tak, i chciałbym żeby wszyscy tępi debile wzięli sobie to do serca:
                  nie wiem jak można twierdzić, że test był nie do napisania skoro wielu moich
                  znajomych i ja sam napisaliśmy na ponad 40? Ja mam 44, olewam naukę w gimnazjum,
                  ponieważ poziom programu w Polsce jest po prostu śmieszny! (I tu nie chodzi mi o
                  to że program jest łatwy, tylko jest NIEPRZYDATNY, niewarty minuty nauki).
                  Podszedłem do egzaminu nie ucząc się dosłownie nic, zrobiłem jedynie 3 testy z
                  Wyborczej i tyle. Napisałem na styk z czasem (no, 5 minut przed) i po wyjściu
                  pierwsze słowa do kolegi: Jeszcze takiego łatwego nie widziałem.

No, to tyle. Załośni jesteście..
          • Gość: Wacuś Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:59
            Jesteś dziewczyno tak pósta że mi szkoda ciebie. Twoi rodzice powini sie
            wstydzić za ciebie. Takie dziewczyny jak ty to ja mam na dysykotece za dyhe.
          • Gość: Anne Vampiirr Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.06, 12:29
            Tragedia. Niby strasznie banalne, ale coś było w tym takiego, iż wyszła mi
            totalna rzeźnia. Na próbnych miałam 90 ptk (po 45 na każdy test), ale teraz?
            Modlę się o 70! Oczywiście polski był ok, będzie ponad 40, ale ta matma... i ja
            chciałam iść do klasy mat-fiz-inf w LO!!! :( Cholera, właśnie tracę szansę na
            moją wymarzoną szkołę. Po prostu cały czas w mojej głowie leci marsz żałobny xD
            Ech, ale zobaczymy, zobaczymy, może coś jeszcze z tego będzie.
            • Gość: freaky-dreams Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.quest-net.pl 27.04.06, 15:30
              ja pitole... ogolnie test byl okropny, juz probny byl latwiejszy... a z tym
              je..ym cieplem wlasciwym? szczerze mowiac nie uczylam sie tego wzoru bo bylam
              przekonana ze go nie bedzie, a tu kicha:/ ale i tak nie jest tak zle, licze ze
              bedzie powyzej 80 pkt razem;)
          • Gość: ;D Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.kabatnet.waw.pl 27.04.06, 16:06
            Ja tam mam 48 punkcików, i polski prościutki i matma prościutka ;D. Mimo wsyztsko jednak matma byla trudniejsza
          • Gość: ja Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:08
            powiem krotko bylo proste(min 45 pkt)
            pozdro
        • Gość: paulina Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:44
          847 dm3
          • Gość: Asica Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.retsat1.com.pl 27.04.06, 11:58
            847 :) dokladnie
            • Gość: Kasia* Re:OO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:14
              Ja je***e, ale maskara totalna,jedyne co mnie uratowalo to zamkniete
              zadania...,ale co za idiota to ukladal no ??pytam sie.Przeciez to bylo na
              poziomie licealistow chyba ehh...szkoda gadać.Nie jestem z matmy dobra,ale to co
              bylo to jednym slowem idiotyzm!!!I mozecie sie ze mna w tej kwestii nie
              zgadzac.Kujony z mojej klasy to wyszly zalamane..buuu.Nauczyciele nawet nie
              krzyczeli hehe bo pewnie sami nie wiedzieliby jak to rozwiazac.Polski to pikus
              byl...Kurde cale zycie matematyka...kurva
          • Gość: Mon!śka Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 27.04.06, 12:25
            tak samo mi wyszło ---> KOCHAM WAS! :*

to chyba jedyne zadanie otwarte, które mam dobrze... :/
            • Gość: balonik=* Porażka=/ IP: *.20.54.194.generacja.pl 27.04.06, 15:00
              porażka... Załamałam sie totalnie...zostaje zawodówa=/ polski łatwy ale kto matme wymyslal...pedały glupie!!!!
              • Gość: QuentinT Sieczka... IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.04.06, 15:15
                No cóż mogę powiedzieć... sprawdzałem odpowiedzi z polaka to mam 42pkt a z matmy
                zaledwie 25... no normalnie nie wiem jaki debil układał te testy, to była
                masakra, zrobili mi z mózgu sieczke...Podszedłem do tych testów bez stresów,
                myślałem że będą tak łatwe jak polski a tu kupa! I niech wszystkich ludzi
                układających TEN test piekło pochłonie! KU.. TO ByŁO STRASZNE, co za debile
                wymyślili te otwarte zadania ( zamknięte nawet łatwe ale bez przesady
                ...kuuu.....) :(

PZDR>
          • Gość: K. Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:36
            taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ;D Oh yeah ;D :*
            • Gość: blum Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:54
              no cóż....coś nie bardzo czaję odpowiedzi do zadań z formą terenu....
              Dziwne to trochę.....
        • Gość: agatka Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.telsten.com / *.telsten.com 27.04.06, 16:12
          mnie te testy przytłoczyły. liczyłam na 85 a pewnie bedzie 70. to okropne
          napisac na mniej niz na probnym. z maty bedzie jakies 35 punktow.. najgorsze ze
          mam swiadomosc ze zadania otwarte moglam zrobic duzo lepiej. niestety czasu nie
          da sie cofnac. ciesze sie ze mam to juz za soba. zycze wytrwalosci w czekaniu
          na oficjalne wyniki.
      • Gość: Ania z Kielc jak wam poszlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:25
        wydaje mi sie ze poszlo mi lepieej nizczesc humanistyczna ale wszystko sie
        okzae jak beda wyniki
      • Gość: rolek Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.elk.mm.pl 27.04.06, 11:27
        strasznie trudny ten egzamin był, czekam tylko na odpowiedzi na tej stronce
        • Gość: Andrew Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.telpol.net.pl 27.04.06, 11:32
          Powiem tak: TEST BYŁ ZAJEBIŚCIE TRUDNY, i nie wiem jakim ch..em będę miał z
          niego conajmniej 30, a potrzebuje :/
          • Gość: monika Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: 80.54.95.* 27.04.06, 12:24
            cholernie trudny! bede miala 25 bede sie szczerze cieszyła! ale na to nie
            licze....
          • Gość: Aneta Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:45
            Racja test byl zajebiscie trudny!!!ci egzaminatorzy przegieli...ciekawe czy ich
            dieci by cos takiego napisały...katastrofa...jak z 20ptk bedzie to cud;/
        • Gość: Dziuniajs Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:50
          Był trudny raczej część otwarta z fizyki, zrobiłam troche głupich błędów.
          Jestem zawiedziona. Humanistyczny banalny nam dali ale zagieli na matmie
      • Gość: Natalka Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.chello.pl 27.04.06, 11:40
        Nie było łatwo. Trzeba było obliczyć objętość beczki, kiedy nie znało się
        średnicy największej szerokości beczki. Trzeba było przekształcić wzór na
        stężenie procentowe, napisać producentów i konsumentów (jak się to tam pisało
        ;)), trochę o ochronie środowiska i o pracy (fizyka). W sumie trudne dość.
        • Gość: Koleś Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:54
          Ty chyba nie wiesz co pisałaś. Po pierwsze nigdzie nie bylo Cp, po drugie nie
          było pracy, tylko Moc (P)
          • Gość: ja Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:44
            powiem tyle wielkie dzieki profesorowie po prostu tak mi pomogliscie ku.. sie
            dostac do szkoly ze ja pie.. naprawde do stop wam upadne spie..c
            inteligenty pie..ne jeszcze raz wielkie dzieki :P:P:P:P HWDP p-profesorzy
      • Gość: GoFiA Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.aster.pl 27.04.06, 11:41
        strasznie po prostu tragedia :(:(
        • Gość: monia Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:57
          beznadziejnie kto takie zadania wymysla?? przez 3 lata takich zadan nie bylo a
          teraz mamy je umiec???
      • Gość: :(:(:( Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.kompex.pl 27.04.06, 11:43
        MASAKRA!!!! kto to wymyslil te testy matematyczno przyrodnicze sa za trudne!! z
        polskeigo tak dobrze mi poszlo moze bede miala 40-45 pkt a nie lupie polskiego
        a te to chyba 20:( kto to wymyslil:(( zepsul nam szanse na dobra szkole:(
        BADRZO DZIEKUJEMY
        • Gość: ONA Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: 87.207.244.* 27.04.06, 12:18
          jak mi poszło.? ;D
          buhahahahaha

tragedia.!masakra.!rzeźnia.dno i nie wiem co jeszcze,.! xP
          u nas jedna laska sie popłakała. ;/
          zgadzam sie, dziekujemy za wymyslenie takich testów, dzieki że schrzaniliście
          nam przyszłość...// ;
          • werrro Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie 27.04.06, 15:41
            Do ONA.

Mi też źle poszło...human był dużo łatwiejszy...ale nie oni nam zwalili
            przyszłość tylko my nie przyłożyliśmy się do nauki...jak z resztą zauważyłaś
            niektórzy poradzili sobie z tym testem a niektórzy nawet nie musili sobie
            radzić bo dla nich był banalny...

a poza tym skoro większosci źle poszło to pewnie poprzeczka będzie niższa...
            uchi w góri! musi być dobrze!

pozdrawiam wszystkich gimnazjalistów ;))
        • Gość: Student:D Test na studia:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:28
          A te zadania otwarte to były pewnie na studia:D
          • Gość: aaaaa Re: Test na studia:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:29
            To miał być dowcip? Z tymi studiami??
        • Gość: sabinka Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.jezow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:40
          dokladnie ja na tym poleglam z polskiego jako tako mi poszlo a z matmy to
          wykulam wszystko i juz sie nie moglam doczekac a tu taka porazka ;/;/; kuurde
          maccc
      • Gość: daga Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.home-net.com.pl 27.04.06, 11:45
        polak banal nic sie niucz z polaka i z histy a reszta masakra
      • Gość: Artureeeek Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.chello.pl 27.04.06, 11:46
        Pczekaj do 12;10 i bedziesz wiedział...ale był do dypy,ta beczka..ech :/
        • Gość: ania Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.torun.mm.pl 27.04.06, 14:02
          byl bardzo trudny i jesli ktos mowi ze byl latwy to chba jest nie normalny!!!!!
          albo to jakis glupi kujon
          to tlye
      • Gość: Pytryk Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:50
        kup sobie jutro wyborczą to sie dowiesz
      • Gość: Paweł Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.srem.net 27.04.06, 11:52
        Caty tes nie był az tak trudny jak myslalem... A to dlatego ze ominąłem 2
        strony otwartych zadań z fizyki itp.!!!Oczywiscie nie z własnej woli, ale przez
        beznadziejne zabezbieczenie testów!!!Kto w ogóle wymyślił te idiotyczne
        naklejki jako zabezbieczenia!!!!!!!
        • Gość: wkurzona po tescie Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.karpaty.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:16
          beznadziejnie....nie wiem czy zdobede nawet punktow 10 :/
      • Gość: =aGa= Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:56
        Strasznie.. poprostu Kaatastrofa.. mam chyba wszystkie otware zle.. poprostu...
        nei da sie tego opisac chyba pierwszy raz daali takie trudne pytania.. :(
        ogolnie jestem zalamana myslalam o ogolniaku.. a teraz chyba zostaje mi jakies
        baardzo slabe liceum albo technikum.. :( ogolnie strasznie!!
        • Gość: Groszuuua Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.kalisz.mm.pl 27.04.06, 12:05
          Powiem tak ... zadań z matematyki i fizyki, było po prostu za dużo!!! I do tego
          były one trudne i dość duże liczby. Z bilogii i geografii prawie nic nie było,
          a liczyłam, że w tym się będę mogła wykazać! A teraz to ... ;/ :(
          • Gość: dno Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.chello.pl 27.04.06, 15:54
            beznadziejnie: za duzo zadan, za mało czasu, za trudne i podchwytliwe z fiz i
            matmy jakies 34 pkt-tradedia, dno i dupa ... Gratulacje dla tych ,ktorzy
            zdobyli ponad 40 pkt :P
        • Gość: olka Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.chello.pl 27.04.06, 14:48
          wiecie co, ja z obu bede miala po 44 i jakos sie nie martwie ;)( chociaż
          liczyłam na więcej )
      • Gość: lemur Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.aster.pl 27.04.06, 11:56
        :/... tenst humanistyczny był łatwiutki, po obliczeniu punktów w Gazecie wyszło
        mi, że 40pkt będę miał(obciąłem sobie 6 za rozprawke i po jednym za kazda inna
        forme wypowiedzi- granica bledu)... a ten dzisiejszy test...
        Matematyczno-przyrodniczy... ehh... gorzej. Ale ze 30 będę miał(oby)
      • Gość: Jacek Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:00
        Pytania stały na banalnym niskim poziomie.Myśle że każdy nawet słabszy uczeń
        nie miał problemów z napisaniem ponad połowy pytań!Pozdrawiam Jacek z Poznania
        • Gość: ....... Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: 195.117.218.* 27.04.06, 17:29
          pojebało cie dokumentnie kujonem ejstes ?? czy niesamowicvie zdolnym??
          • Gość: ... Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:20
            Oświece was
            Ci, którzy piszą że test był prosty to zapewne profesorki, które wymyśliły
            ten test i teraz próbują się usprawiedliwić :P

Myślcie pozytywnie
            Za rok ludzie będą się musieli męczyć z jeszcze trudniejszymi testami :P
            a jeżeli większości poszedł źle test to będą niskie progi do szkół !!!
      • Gość: Załamana Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.kolnet.com.pl 27.04.06, 12:02
        Nie no jacie krece :/ To było starszne :/ Jak bede miec 25p. to bedzie dobrze :/
      • Gość: Paula a Ty? IP: *.zax.pl / *.zax.pl 27.04.06, 12:04
        Pytanie, do tych z Krakowa: gdzie sie wybieracie do szkoły? I na ile pktow
        mniej wiecej liczycie z całosci? (exam+przedmioty) Pozdrawiam ;)
      • Gość: jan Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:06
        cenko., jednego z fizy w ogole nie rudzylem, gegra prosta, chemia tez. sredni
        egzamin.
        • Gość: elo Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:42
          rzez poprostu nic nie wiedzialam 2:0 dla jaworzna porazzzzkaaa weeeeesssss!!!:|
      • Gość: edyta Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.CNet2.Gawex.PL 27.04.06, 12:07
        NIE pytaj... :/
      • Gość: daga Odp. IP: *.home-net.com.pl 27.04.06, 12:12
        wiecie o ktorej beda odp.????
      • Gość: debiutant Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:15
        pytania były zajebiście tródne.ku.. ciężko sobie wyobrazić jak ja pie..
        jakie poje..e aż strach pomyslec ile pk zdobende ale nie było az tak źle
        • Gość: b_asia1104 Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:25
          Lekko pogięte były te pytania,ale jakoś poszło. Teraz trzeba czekać Bóg wie ile
          na wyniki!
      • Gość: nicole WRR IP: 193.239.244.* 27.04.06, 12:16
        TE EGZAMINY SA DO BANII!!! chociaz stresowac sie uczec nie powinnien bo to
        tylko pogarsza sprawe. ja przystapilam bez zadnych stresów i nawet dobrze mi
        poszedl tesk humanstyczny ale ten mat-przy...to koszmar!!!!!!!!! wogole nie
        nawidze chemi, fizyki i maty! powinni sie wkoncu zlitowac i uczyc tylko tych co
        chca w przyszlosc skozystac z tej wiedzy! podstawy okey..ale ja juz podstawy
        znam na co mi wiedziec jak sie obliczas wyrazenia algebraiczne czy
        inne..masakra;/ wogole glupota bedzie jak na mature matma bedzie obowiazkowa!
        wrrr
        • Gość: ... Re: WRR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:23
          A po co mam się dalej uczyć polskiego skoro pisać i czytać niestety już umiem...
          Pytam, po co mi znajomość jakiś wierszyków
          Informatyka to przyszłość !!!!!!!!
      • Gość: PaulinKa0706 Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: 217.98.242.* 27.04.06, 12:24
        Mi poszło beznadziejnie, albo nawet duzo gorzej! Testy były super trudne!
      • Gość: Michał Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:28
        Chcialem podziekowac bardzo ludziom, ktorzy ukladali te testy, jestem
        wdzieczny... Zastanawiam sie czy jest jakis sens skladania podania do LO:/
        Dziekuje bardzo! Upier..... wszystkich! Rozprawka to juz w ogole... Macie
        wyobraznie, ciekawy jestem czy Wasze dzieci by cos takiego napisaly...
      • Gość: Daria Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.wieszowa.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:29
        Mi poszło okropnie!poprostu masakra!Nie wiem co za idiota to układał ale to
        nadaje sie dla maturzystów!!!
      • Gość: evelinecka_rzeszow Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: 62.93.41.* 27.04.06, 12:31
        wiesz co...wolalbys nie wieidziec.ciesz sie jak narazie ze to za rok dopiero.ja
        mialam nadzieje ze niebedzie tak zle na mat przyr a to porazka...bleee:/pozdrawiam
        • Gość: jania-chelm Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.chelm.mm.pl 27.04.06, 13:01
          na czesci matematycznej poleglam, co to do ku.. mialo byc? dajcie spokoj... ;/
          pozdro
        • Gość: Booombel Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.116.193.132.debica193.tnp.pl 27.04.06, 13:05
          ja 43/50 ;)
      • Gość: Mania Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.fn.pl 27.04.06, 12:41
        Mi wydaje się, że dobrze poszło :) Nie miałam większych problemów :P Ale
        dawajcie te wyniki :( Miały być o 12.30, a tu nic jeszcze nie ma :(
      • Gość: Marta Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.piotrkow.net.pl 27.04.06, 12:44
        to sobie kup jutro wyborczą to bedziesz wiedział i nawet bedziesz znał
        odpowiedzi..
      • Gość: Duszek Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.21.pl / 213.199.204.* 27.04.06, 12:45
        masz szczescie ze nie pisałes było tak poje..e trzeba było obliczyc obiętość
        beczki o średnicach 7dm i ok54dm było pare z fizy przeksztłcanie je..ego wzoru
        poje..e zadanie z natężenia prądu i wogóle było tak cięszko zje..e ze szok
        najgłupszy egzamin na siwiecie i ku.. nawet mnie do kochasia nie przyjmą!"!"!"
        • Gość: Gimnazjalistka Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:00
          mnie tez poszlo kiepsko . na probnym mialam 89 a teraz to nie mam pojecia jak
          bedzie. ja mialam zamiar isc do Sienkiewicza albo Słowackiego, ale teraz to nie
          mam pojecia czy mnie tam przyjma. Musze z przykroscia stwierdzic, ze chcialabym,
          zeby wszyscy zawalili. moze bym sie wtedy do szkolki dostala. a jeszcze
          wczorajsza rozprawka.... masakra ( teksańska piła motorowa....)pozdro dla
          wszystkich, ktorym nie poszlo i wielki mnius dla tych co wymyslili te okropne
          tematy. pa
          p.S. Duszek ty jestes z Czestochowy??? pozdrowienia. BEDzIE DOBRZE;-))
      • Gość: ajalodz ee... IP: *.mnc.pl 27.04.06, 13:05
        Wiesz co nie pytaj....
        nie no mnie naprawde poszlo dobrze, ale wiem ze wiekszosc byla strasznie nie
        zadowolona bo ten egzamin jednak byl trudny. Bylo no zadanie z beczka zeby
        obliczyc jej objetosc, procenty, twierdzenie pitagorasa i talesa w zadaniu z
        trojkatem, z fizyki bylo z natezeniem pradu, jedno otwarte z biologii az
        zreszta sprawdz sobie;] pozdro
      • Gość: Aguś Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:42
        do bani!! Zamknięte nie byly takie złe ale otwarte - MASAKRA!!!!!
        Chyba została mi tylko zawodówka:((((
        • Gość: martucha Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:06
          Był trudny a na dodatek za malo czasu!!!co to jest 2 godziny na tyle zadan!?
          tekie zadania to niech sobie daja maturzysta a nie nam!
      • Gość: sarus Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.bochnia.pl 27.04.06, 14:08
        Lepiej nie mówić, zadania były fatalne. Z roku na rok są coraz trudniejsze.
        Wolę nie wiedzieć, jakie testy zrobią za rok. Osobiście lepiej poszedł mi
        humanistyczny. Zobaczymy.....
        • Gość: malgoo1 Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:12
          już wolalabym pisac drugi raz humana... dzisiaj poszlo mi nie najlepiej ale tez
          nie najgorzej... spodziewam sie z dzisiejszego ok 35 a z wczorajszego ok 40...
          a jeszcze co do mat-przyr to wedlug mnie zamkniete byly latwiejsze od
          otwartych... zaluje tyklo bo sie wylozylam na najprostszych ale co tam:P
      • Gość: Karolina Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:22
        w tym roku bylo obliczyc z twierdzenia pitagorasa i talesa w jednym zadaniu, trzeba bylo policzyc dach, nastepne to wykorzystac wzor P=UxI, trzeba bylo objetosc beczki policzyc, z biologii napisac o konsumentach itd i lancuch pokarmowy, jak cos jeszcze to pisz jak sobie przypomne, ogolnie strasznie mi nie podszedl;/ i troche lipa, ale jestem zadowolona z polskiego i to jest najwazniejszse:) pozdrawiam Cie serdecznie:)
      • Gość: KaŚkA Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:22
        chcesz wiedziec kup dzis gazete wyborcza :D:D:D:D
      • Gość: Nysia Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:31
        Humanistyczne były łatwiejsze i to o wiele :) za to matprzyrodnicze to
        koszmar :/ nigdy nie pisałąm takich trudnych
      • Gość: DaDzia9090 Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.mirasoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:49
        poslzo zle doleku gora 30 punktow:( ale wiocha:) Pozdro:0
      • Gość: piotrek z liceum Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.os1.kn.pl 27.04.06, 14:51
        uwazam ze ten test byl w tym roku trudniejszy niz rok temu
        • Gość: Zadowolona Gosia ! Proszę odpowiedzcie! IP: *.eranet.pl 27.04.06, 14:55
          W zadaniu 34...jeżeli można było napisać: 3 i 4 lub 3 i 6 , a ja mam 4 i 6,to
          jak mi to uznają? Dadzą chociaż jeden punkt? Proszę napiszcie co o tym
          sądzicie :) I jak wam ogólnie poszło? Mi human z zamkniętych 20/20 :) a z mat.-
          przyr. straciłam na pewno 5 punktów i nie wiem co z tym co wyżej
          napisałam.Dajcie znać...I proszę napiszcie w temacie,że to do mnie,czyli do
          Gosi ;P
      • Gość: poli wejdzcie! tu jest cos o czym powinniescie wiedziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:09
        monstersgame.pl/?ac=vid&vid=17030533 wejdzcie!!!! tutaj jest cos o czym
        powinien wiedziec kazdy trezcioklasista!!!!
      • Gość: Aga Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 17:21
        Zobacz sobie w arkuszach
        • Gość: mati Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 27.04.06, 17:30
          Poszło mi nawet dobrze. Wstępnie obliczyłem ok.47-48 pkt. Pomyłki zrobiłem
          głównie w zadaniach zamkniętych. Chyba jako jedyny z mojej szkoły myślę, że
          dziś było łatwiej:)
      • Gość: kasia Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:56
        Mat-przyr. był straszny!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem kto to układał!! Trzeba było
        mnożyć, dzielić, potęgować i wyciągać pierwiastki z bardzo dużych liczb. Zadań
        było bardzo dużo, a mało czasu. Mi poszedł okropnie. Jak sprawdzałam to mogę
        mieć ok 30p.(mat-przyr) Mam nadzieję że dadzą mi trochę więcej.
        • Gość: Michal Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:48
          Test byl prosty bylo tylko duzo liczenia. Dobre liczenie pisemne bylo podstawa.
          mi poszlo zajebiscie - z tego co liczylem to mam tylko 1 blad, 49/50 :D
      • Gość: paulina* Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 10:31
        źle !!! porażka :(
        takie trudne zadania dowalili :(
        • Gość: tomi Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:36
          Ten test był dosyć trudny ... zadania otwarte porażka !!!
          Nie załamujmy się jakoś to bedzie ... chyba
          Pozdrowienia dla wszystkich którzy po tym egzaminie wpadli w odchłań rozpaczy ..
      • Gość: lukasz16 Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: 212.122.214.* 28.04.06, 13:11
        jestem wkurzony
        w zadaniu 28 (z beczką)miałem takie polecenie:
        "Wojtek obmierzył beczkę w ogrodzie. Ma ona wys. 12 dm i średnicę dna równą 7
        dm. Z powodu trudności ze zmierzeniem średnicy wojtek zmierzył ``średnice`` w
        najszerszym miejscu". Ja i kilku moich kolegów miało zamiast obwód ``średnicę``.
        Chciałbym podziękować temu palantowi który to pisał za strarę 4 pkt.
        (podstawiłem do D 33 dm.
      • Gość: nata poszło nieźle, ale test trudny IP: *.elb.vectranet.pl 28.04.06, 17:56
        Jak mi poszło? Powiem szczerze, że całkiem nieźle. W zamkniętych miałam 1 albo 2
        błędy ( nie wiem dokładnie, bo nie pamiętam jednej odpowiedzi ), a w otwartych
        też w miarę dobrze. Ogólnie ten test był jednym z trudniejszych, a na pewno
        mieli z nim problemy średni i słabsi uczniowie. Moim zdaniem trochę przesadzili,
        bo prawda jest taka, że nic nie uczą, źle przygotowyją, a wymagają od uczniów
        najlepszych wyników...
      • Gość: Róża Re: na egzaminie był błą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:51
        W zadaniu 25 powinna Być odpowiedź o zwęglaniu, bo organizmy powodujące gnicie
        nie potrzebują tlenu (czy komisja słyszała o organizmach beztlenowych?).
        Zresztą, tak naprawdę żadna odpowiedź nie była dobra...
    • Gość: Ziom Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 10:33
      mi bardzo źle poszlo... nie spodziewalem sie ze taki trudny bedzie :(
      • Gość: kwak Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 10:56
        pytania otwarte poprostu tragedia...
        • Gość: ZooB3K Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.sinus.one.pl 27.04.06, 11:18
          jak dla mnie bylo proste i poszlo mi calkiem dobrze, bynajmiej tak mi sie wydaje
        • Gość: Dan Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.volta.net.pl 27.04.06, 12:19
          te pytania to masakra
        • Gość: Aga i Monia Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:38
          Lepiej nic nie mówić poprostu tragedia...Załamka;(( Po co komu beczki??;(
        • Gość: Sylwia Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: 212.160.70.* 30.04.06, 13:20
          jak dla mnie to był łatwy...ale nie wiem czy nie odejmą punktów za niewiadomo
          co...
      • Gość: joanna Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: 192.168.6.* / 80.50.247.* 27.04.06, 11:56
        To było zawaliście trudne dla mnie, same obliczeia! to straszne! Z polaka
        będzie 40 punktów, a z matmy chyba 10!!!
      • Gość: Sarna Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:01
        To było beznadziejne!!!!!!!!!!a zadanie z beczka to to nie wiem kto
        ukladal....bardziej pokreconego nigdy nie robilam....;/;/;/;/;/ mam nadzieje ze
        wam lepiej poszlo niz mi...
        • Gość: bestia masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:29
          zgadzam sie a wami - to po..... i nie do rozwiązania. ten kto wymyslił te
          testy jest poprostu do bani , bez komentarza, koleśie są chorzy. pozdro dla
          gimnazjalistów
    • Gość: Robert z Gdańska Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.pro-internet.pl 27.04.06, 10:56
      Wydaje się ze był prostyu od wczorajszego no ale tylko tak mi się wydaje
    • Gość: Royal Paladin Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: 82.160.99.* 27.04.06, 11:00
      nie narzekam, powinno byc z mat ponad 40 pkt ;)
      • Gość: uczen z pasymia Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:08
        mojim zdaniem ten test był bardzo trudny naogul lubie przedmioty scisle ale ten
        test to chyba wzieli z kosmosu jak bede mial 30 pkt to bede sie cieszyl a z
        wczorajszego to jestem zadowolony polski to jest najgorszy przedmiot jaki morze
        byc ale wczoraj poszed mi bardzo dobrze:D:D:D
        • Gość: DJ SunrajS Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:10
          Jak dla mnie był trudny ale jdno mnie pocieszyło że wzory były napisane i jakoś
          mi poszło jak będe miał 30 pkt to bedzie gitara a jak będe miał 35pkt lub
          wiecej to będe miał szczęscie :D <LoL>pzdr 4 all z Rudy Śląskiej
          • Gość: martucha Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.ols.vectranet.pl / 88.156.63.* 27.04.06, 12:36
            co za ******* ***************** *********** ********* * **** ***** egzamin ;]
        • Gość: Wera9015 Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:44
          hehe.. czekam na wyniki, ale nie spodziewam sie że bede miała chociaż te 30 pkt
          razem. CO innego polski.. ale matma była okropna, podobno w zeszłym roku był to
          trudny egzamin z matmy ale w tym roku to przekracza wszelkie granice !
        • Gość: IKEMEP Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.brda.net 27.04.06, 13:02
          Bez komentarza...... Masakra!!! jeżeli tym, którzy układali ten test zalezalo
          na udupieniu trzecioklasistów to dzieki ze zamkneliscie nam droge do dobrego
          LO :/...dotąd byłyśmy nieprzeciętnymi uczennicami z bardzo dobrymi ocenami a
          teraz nie mamy szansy na dobre liceum...uhhh... dno..... :/ :/ :/ :(
        • Gość: Marika Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.brda.net 27.04.06, 13:12
          Uważam, że test był trudny, dlatego, że zadania były do obliczenia tylko dla
          osób, które od razu wiedziały jak rozwiązać zadania. Nie było czasu na
          zastanowienie. Bardzo mi przykro, że ktoś ułożył tak trudne zadania. Mam
          nadzieję, że osoby, które napisały ten test żałują tego co nam zrobiły. Liczę
          na symboliczne przeprosiny. Muszę dodać, że nie jestem najgorszą uczennicą. Ten
          test zawalił wszystkie moje plany na przyszłość. Życzę wszystkim kujonom które
          dobrze napisały ten test i śmieją się z innych, żeby wsadziły sobie te zadania
          w ucho!!!
          • Gość: karolcia Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:50
            ja tez wszystko zawaliłam:(jak czytam te niektóre wypowiedzi to mnie skręca(np
            nie było trudne)masakryczne te pytania.otwarte to wszystkie mam zle.ide skoczyc
            z mostu:(
    • Gość: Asia Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:03
      O Boże na matematyczno przyrodniczym byla prawie sama fizyka i chemia czyli
      cos czego obawaiali sie wszyscy !! Było trudne przynajmiej jak dla mnie i
      większości mojej szkoly !! nie wiem jak inni sie wypowiedzą ale próbny był dużo
      łatwiejszy !! poszło mi fatalnie
      • Gość: asicor Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:19
        prosstttyy byl, zle mam tylko lancuch dalam strzalki nie w ta strone..hehe
      • Gość: Anula Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:45
        na pólrocze miałam średnią 5.00 z matmy, chemii fizykii 5 zawsze były a jak
        spojrzałam na ten egzamin to mnie czarna gorączka dopadła:((
        To nie normalne co tam było!!!Facetka od maty potem tłumaczyła nam co i jak
        trzeba zrobić a ja nie mogłam tego słuchać!!odwróciłam się i poszłam do
        domu!!!Nerwy mnie zeżarły!!!J nie wim co teraz zrobie będę miała 30 punktów
        albo mniej to sie chyba zajebie!!!!
        • Gość: Piecia Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.euro-net.pl 27.04.06, 12:34
          Tak chu....go testu świat nie widział. Jak bede miał powyzej 30 pkt do bede
          skakal z radosci
      • Gość: malutka Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:35
        Bylo strasznie trudne poprostu tragedia!! niespodziewalam sie tyle chemi i
        fizyki :( na probnym byla sama maty zero fizy za to teraz hmmm brak slow:( jest
        tylko jedno pocieszenie ze cala polska pisala to samo i wszyscy bd miec podobne
        wyniki!! sprawdzalam juz odpowiedzi i mam tylko 17 na 25 dobrze :(:(
    • Gość: dawdios Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.echostar.pl 27.04.06, 11:04
      niezbyt dobrze :/ jak będe miał 40 to sukces
      • Gość: Besia Banał ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:55
        Test nie był oczywiscie tak prosty jak humanistyczny, ale jakiś wyjątkowo
        trudny też nie był :)) Mi poszło świetnie (przynajniej tak mi się wydaje) :))
        Miałam tylko problem z cegłą ;) Ale go w koncu rozwiązałam ;) Bałabym się
        raczej wyniku z humana ze względu na rozprawkę ;) pozdrawiam wszystkich
        zdających w tym roku :D
        • ruda-chii Re: Banał ;)) 27.04.06, 12:32
          To ja Ci zazdroszcze :) jak dla mnei polski był banalny :D miałąm 20 na 20 z
          zamkniętych ^^ więc spoko. Ale majaca trudna jak dla mnei jak cholera ca cegła
          była banalna ^^
    • Gość: Wisienka Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:04
      dalam rade xD, nie bylo az tak strasze. myslalam ze bedzie wiecej chemii ... ;/
      • Gość: Martus Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.chello.pl 27.04.06, 12:27
        masakraaaa! wogóle co to było:/? nie no humanistyczny banał tylko rozprawka
        zwalona ale ten dzisiejszy............o_O szkoda słow <ściana> dałam z siebie
        wszystko więc jakoś poszło ale napewno mam błedy... za dużo fizyki i chemii
        było a w matmie za dużo obliczeń!
        • Gość: Kasia Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:04
          Po wyjsciu slyszalam tylko teksty : nic nie napisalem, poszlo mi
          okropnie...totalne dno itp. Kazdy mial inny wynik...wszyscy plakali.Ja sie tak
          bardzo przjelam, a jak zobaczylam odpowiedzi, to bede miala w najgorszym
          wypadku 41....tylko fizyka byla trudna.
          • Gość: owieczka Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:46
            Ja też tak miałam-wychodze z sali gadam z ludzmi i szok w trampkach. Każdy mial
            inną odpowiedz, jakieś kosmiczne liczby ludzią powychodziły. Jak sprawdzałam
            odpowiedzi to jeszcze większy szk-okazala się, że będe miala ok. 40 punktów.
            Spodziewałam sie, że pujdzie mi gorzej. Okazało się, ze zawaliłam tylko jedno
            zadanie, a to jak na mnie nieźle;)
    • Gość: Mateusz Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: 82.139.47.* 27.04.06, 11:08
      Test bardzo łatwy. Zadziwiło mnie to że prawie nie było pytań z biologii 8)
      których najbardziej się obawiałem. Myślę że będę miał coś koło 48
      • Gość: kaska Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:23
        Już śą gdzies odpowiedzi????????????
        • Gość: Azarafael Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.gorzow.mm.pl 27.04.06, 11:25
          dopiero około 12 będą odpowiedzi... matma i fiza najgorsza... nie miałem fizyki
          przez 2 lata tj. miałem ale nauczyciele się zmieniali co półrocze i niczego nie
          nauczyli... i chu.jnia...
          • Gość: GlobUs From WTP Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:06
            JA nie widziałem ocb w tych otwartych tamto tez oj wogole poje..,e to bylo
            trudniejszy niz na próbnych:|
      • Gość: gosia Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.siedlce.dialup.inetia.pl 27.04.06, 11:48
        Dla mnie ten test nie był taki całkiem łatwy, byłam bardziej przygotowana na
        biologię a tu chyba tylko z 1 pytanie było. A jak Ci poszedł humanuistyczny, bo
        on dla mnie był prosty?
    • jaisis Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie 27.04.06, 11:09
      MASAKRA!!!!

Zamknięte jeszcze jako tako, ale te otwarte... wszystkie zawaliłam. Znałam
      wszystkie wzory, ale obliczenia tragiczne. Robiliśmy z matematyczką zadania z
      matury i one były prostsze. Najgorsze, że moja klasa napisała wszystko i dla
      nich to był luzik. Piszcie skąd jesteście, jestem ciekawa jak innym z Krakowa
      poszło.
      • Gość: Krakow Rox Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.77.classcom.pl 27.04.06, 11:11
        z jakiego gimna jesets jaisis!!!!
        • jaisis Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie 27.04.06, 11:15
          Pierwsze prywatne;)
          Jak ludzie u ciebie?
          • Gość: Krak . Rox Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.77.classcom.pl 27.04.06, 11:17
            nawet looz byl , :] .......... jaisis z toba chodzi do szkoly taki przemek
            , moze znasz Luk... :P
            • jaisis Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie 27.04.06, 11:18
              A tak, chodzi ze mną do klasy:)
              Nie, jeśli o to pytasz, nie wiem jak mu poszło.
              • Gość: Krakow Rox Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.77.classcom.pl 27.04.06, 11:22
                ok . loooz tylko tak pytam ;p;p
              • Gość: roman Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:24
                Ja mam pytanie. Czy jeśli zapisałem odpowiedź ołówkiem a jest dobra, to mi
                zaliczą czy nie??!!
                • Gość: monika Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.futuro.kielce.msk.pl 28.04.06, 16:31
                  roman ale pisales olowkiem na karcie odpowiedzi czy tylko na tescvie??
                  nie chce cie dolowac ale watpie zeby to uznali :( tyle sie walkowalo o tym ze
                  czarne, czarne i jeszcze raz czarne dlugopisy a olowek tylko do rysunkow
                  geometrycznych.
                  :(
                • Gość: Musta Prinsessa Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.06, 17:19
                  HAHA! Człowieku! Chyba z Tobą coś nie tak?! Przecież ciągle trują, że długopis.
                  długopis i jeszcze raz CZARNY długopis. A jak kończył Ci sie czas, to trzeba
                  było szybko przepisać długopisem a nawet nabazgrolić, byleby było, a nie
                  ołówkiem robić... :)
          • Gość: ankalodz Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:15
            Jestem 2 godzinki po egzaminie i ...było źle!!Na prawde!!Nie spodziewałam
            się,że będzie aż tak trudne!Wydaje mi się,że nie tylko ja tak twierdze...Mam
            jednak nadzieje,że bez większych problemów dostane się do wymarzonego liceum
            i ...bedzie dobrze!!Musze jeszcze powiedzieć,że humanistyka jest moją
            mocniejszą dziedziną...żeby nie było!!buźka
            • Gość: bart_t Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.chello.pl 27.04.06, 13:18
              a ja wam powiem, ze do testu prawie wogule sie nie uczylem a naliczylem, ze
              dostane powyzej 45 pkt
              po prostu wystarczy systematycznie pracowac przez 3 lata i nie mielibyscie
              problemow
              p.s. rozwiazanie calego testu zajelo mi 1h 10 min
            • Gość: Marta Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:50
              Humanistyczny był bardzo prosty! Myślałam, że z matematyczno-przyrodniczym
              będzie tak samo, ale niestety sie pomyliłam...
              Ja zawsze byłam dobra z przedmiotów ścisłych i wybieram sie na profil
              matematyczno-fizyczny do liceum ( a może lepiej było by napisać w czasie
              przeszłym: wybierałam...) ale jestem załamana moim wynikiem... Gorzej być nie
              mogło... Jeszcze zadania zamkniete jakoś poszły...
              Ale otwarte... Ile ja błędów narobiłam! Nie do pomyślenia! Ale w głowie miałam
              mętlik! Jak teraz na spokojnie patrze na te zadania to wydają mi sie strasznie
              łatwe... NA egzaminie musiałam mieć jakieś porządne zaćmienie umysłu...
              Oj, strasznie...
              W zadaniu z beczką początkowo szło łatwo, ale pomyliłam sie w obliczeniach i
              kit... mówi sie trudno...
              Z żarówkami o chwała bogu! dobrze... 74 zarówki...:D
              Ale to z kaloryferem było strasznie proste jak teraz patrzę, a na egzaminie tak
              sie nad nim głowiłam... Zabijcie mnie!
              Dlaczego ten egzamin nie mógł byc łatwiejszy??...
      • Gość: kasia_bb Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.04.06, 11:12
        ludzie przeciez to byla porazka ;( jak bede mialam cos ponad 25 pkt to bede
        szczesliwa... przeciez pytania byly chore.... :(
      • Gość: Anex Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.06, 11:15
        masakra takiego trudnego nie widzialam jeszcze tyle liczenia w kazdym zadaniu w
        porownaniu z tym wczorajszym to wczoraj to pikus najgorsze te otwarte chociaz te
        zamkniete tez nie takie latwiutkie powinni progi poobnizac teraz
    • Gość: paulina Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:11
      Tragedia! wogole do kitu! a beczka byla najgorsza!
      • Gość: en Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:13
        ekhem... ze tak powiem beczka smierci ;). Ale poza beczką reszta była w miare
        prosta.
      • Gość: Freem Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:33
        beczka byla najbardziej zajebista :D
    • Gość: Klaudia Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.net / 82.160.17.* 27.04.06, 11:13
      Był okropnie trudny, narobiłam kupe błędów (tak mi sie wydaje) wątpie żebym
      miała chociaż ze 35 punktów:/
    • Gość: aneczka Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: 87.207.252.* 27.04.06, 11:14
      mi poszło beznadziejnie. dużo łatwiejszy był humanistyczny
    • Gość: Sylwunia Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:14
      jakos poszło ale zdecydowanie za duzo geografi i fizyki mam nadzieje ze 25 bede
      miec
    • Gość: Jannek Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:14
      Bylo calkiem niezle. Zadania byly latwiejsze niz sie spodziewalem, ale test byl
      dosc trudny
    • Gość: asiulka Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:16
      exam był dośc prosty.... ja spodziewałam sie znacznie trudniejzego w ogole wzory podawali itp. tylko z duzo geografii :(
      • Gość: natalii Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 27.04.06, 11:18
        beczka trudna??? beczka to guzik ale reszta:/ ojejj kaszmar...moze i łatwe
        alejak dla mnie za łatwe wiec to co rozwiazałam uwazam za źle rozwiazane:/ fuzk
        głupie testy...
        • Gość: nati&ania Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:32
          beczkq do dupy
        • Gość: dave Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.jmdi.pl 27.04.06, 12:24
          Jak mi poszedł mat-przyr ? Kur*a, szkoda gadać. Te zadanie z beczką było zje*ane
          na maksa. Kto to wogóle wymyślił, żeby takie zadanie umieścić na egzaminie.
      • Gość: LONG JOHNSYYYYN Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:12
        ty kujonie obsrany ty hamieniedomyty jak cie dorwie Don Piano to ci nasra na
        glowe ty ty ty pie.. jedna ty wypad mi nawet takich rzeczy nie pisac
      • Gość: xxx Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:19
        Za dużo geografi??? z geografi to własnie nie było własciwie nic. Jakaś debilna
        mapka, a gdzie zadania: rozciągłość, oswietlenie ziemi itp. ?
    • Gość: Trzonek Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: 217.197.78.* 27.04.06, 11:17
      Poszlo mi slabo nie wyrobilem sie z czasem:/
      • Gość: ewelka Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.szczecin.mm.pl 27.04.06, 11:56
        to niesprawiedliwe xD
        na polskim nie trzeba tyle mysleć co na matmie, a długość pisania taka sama.

a pfee, ja sie nie wyrobiłam takze, ale zadania da sie rozwiązać. of cours.
        jakby dali godzinke więcej... ]:> zapewne każdy z nas byłby zadowolony :]
        • Gość: PYRA rules Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:24
          ile wyszło wam baterii (mi 74) i jak mieliście przekształcony wzor
    • Gość: ZETA Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:18
      Masakra
    • Gość: fsdgdf Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.aster.pl 27.04.06, 11:18
      ku.. ich pojebalo chyba na ryje ja mam to zrobic w 2 godziny ku.. niech se w
      dupe wsadza 50 zadan po tyle liczenia ku..... a dyslektycy je..i w dupe maja
      3 godziny ku.. co za uczciwosc pie..ne ku..
      • Gość: lololo Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 27.04.06, 11:26
        Ja zrobiłęm wszystko :) nie jestem pewny co do kilku pytań zamknietych ale
        otwarte to raczej wszysto dobrze :) tylko to z tym kaloryferem trudne było :)
        • asiq_90 Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie 27.04.06, 11:33
          TRAGEDIA ... probny to w porownaniu u mnie byla latwizna ... beznadziejnie mi
          poszlo ... :/ :/ :/ załamka ;(
          • Gość: MatBB Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.04.06, 12:15
            Poprostu masakra...to tak jak bym dostał buta w plecy i upał sromotnie na
            twarz..moze bedzie 30 ptk. lepszych pytan nie mogli dac..zastanawiałem sie czy
            to nie matura...:|
        • Gość: long johnson Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:09
          Ty głabie ty kuje zasrany ty swinio hamieniedomyty wez sie nie wypowiadaj bo ci
          long johnson nasra na glowe i bedziesz mail mula ty kuje zarsrany!!!!
    • Gość: Grzechu90 Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:20
      Ja na próbnym miałem 42 z mat-przyr i 30 z humana, za to teraz coś mi mówi że będzie na odwrót. Nigdy nie widziałem takich zrytych pytań na testach. Chciałbym miec chociaż 40pkt
      • Gość: ewelka Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.szczecin.mm.pl 27.04.06, 11:57
        a podobno próbne bywaja trudniejsze... ehe jasne... ;|
        na próbnych miałąm w sumie 8o, no ciekawe jak teraz... ;|
      • Gość: arturro016 Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:04
        Ludzie co wam sie dzieje egzamin był DO DU-PY !!! jak można myślec o 40 punktach
        boshe ja chyba nawet 20 nie bede miał cześć zamknięta ...jeszcze ujdzie ale ta
        beczka i te z fizyki:/ rany ratujcie !!! pozyczy mi ktos z 20 punkcików?
    • Gość: kwazi testy matemoprzyrodniczowe ~~ IP: *.vide / 213.192.75.* 27.04.06, 11:21
      testy poziomowo odpowiednie dla gimnazjum ale ja nic praktycznie z fizyki i
      chemii nie umiem :/ a jeszcze ta beczka...
      • cgp Re: testy matemoprzyrodniczowe ~~ 27.04.06, 11:23
        e tam fizyka czy chemia, gorsza matematyka ;)
    • Gość: Kaba Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:23
      Do dupy ;]
      • Gość: spidi Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:25
        Zamkniete dobrze myslem, troche gorzej z otwartymi np. z beczka czy fizyka. Ale
        damy rade
      • Gość: ferbuz Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:26
        wyniki o 12 ?
      • Gość: Ferbuz --WYNIKI-- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:26
        wyniki o 12 ?:D
    • Gość: Romek Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.pro-internet.pl 27.04.06, 11:24
      No tragedia trudny strasznie był !!!
      • Gość: bzyna Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:27
        cholera... co to byl z test.. skad oni go wzieli?! pytania otwarte-tragedia, a
        zamkniete dosyc proste (nawet jesli byly trudne to mozna bylo strzelac :P).
        ehhh... cos mi sie wydaje, ze duzo punktow nie zdobede.
    • Gość: ferbuz Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:24
      no masakra

Jak przeczytalem zadanie z kaloryferem to sie zalamalem i dalej nie czytalem A
      PRZECIEZ ONO BYLO TAKIE BANALNE -,-

w koncu sam jestem sobie winien

mam nadzieje ze nie czeka mnie szkola spozywcza :(
    • Gość: master Re: jak Wam poszlo na matprzyrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:25
      Eleganck
      Egzamin wielu osobom wydal sie dosc trudny i skomplikowany jednak jak pozniej
      sie okazalo wszystkie zadania byly do zrobienia. Teraz pozostaje tylko czekac
      na gloszenie oficjalnych wynikow.
      • Gość: Plina Kiedy będą odpowiedzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:36
        KIDY BĘDĄ ODPOWIEDZI???????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka