Dodaj do ulubionych

5 i 2/3 samochodu... logiczne?!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:39
Ja również pisałam dzisiaj ten egzamin... i wiecie co- nad jednym się
zastanawiam- jak może średnio przejechać 5 i 2/3 samochodu? To oni liczyli
maluchy jako połówki a kombiki jako całość... ja tutaj czegoś nie rozumiem...
Może Wy mi wytłumaczycie... ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kkk Re: 5 i 2/3 samochodu... logiczne?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:41
      O Boże!! :D Ja też pisałem, nie wiedziałem, że tacy debile też piszą.
      • Gość: ss Re: 5 i 2/3 samochodu... logiczne?! IP: *.pai.net.pl 02.05.06, 20:53
        Tak. To jest logiczne.
    • Gość: Paula Re: 5 i 2/3 samochodu... logiczne?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:43
      ale pytanie było o średnią arytmetyczną bodajże a nie tak w praktyce. ja
      zanaczyłam ten ułamek bo tak wychodziło z liczenia średniej.
      • Gość: malinka Re: 5 i 2/3 samochodu... logiczne?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:48
        Dla mnie logiczne... bo to średnia arytmetyczna.
        • Gość: Olga Re: 5 i 2/3 samochodu... logiczne?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 19:13
          Gdzie masz napisane ze srednia to liczba calkowita? Nie musi!
          Srednia na koniec roku masz jako liczbe calkowita? nie!
      • slonko85 Re: 5 i 2/3 samochodu... logiczne?! 01.05.06, 18:59
        dokładnie...to zdecydowanie NIElogiczne jakże tak ja zaznaczyłam 6 ale szczerze
        przyznam się że nie przeliczyłam:]stres robi swoje ale co tam niech im wisi te 5
        i 2/3 samochodu swoją droga ciekawe jakby sie takowe "coś" prezentowało na
        polskiej drodze a moze to biedne 5 i 2/3 zyskało ten ułamek ze względu na dziury
        w drogach no wiecie;p i 1/3 karoserii tudziez innych bzdetów uleciała w próżnię
        a z próżnego i Salomon nie naleje nie?:):)Główki do góry
    • Gość: Sledziu_w Re: 5 i 2/3 samochodu... logiczne?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:49
      Brawo...zgadzam się całkowicie...
    • Gość: Barry6661 Re: 5 i 2/3 samochodu... logiczne?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:54
      jezeli chodzilo o srednia to mogla byc taka odpowiedz... sam pisalem dzis ten
      egzamin i byl bardzo prosty przygotowalem sie na trudniejszy...
    • patrykelle nie osmieszaj sie 27.04.06, 14:59
      To jest srednie nie liczy sie jako calosc nie musi byc logiczne tak samo jak nie
      mozesz miec oceny 4.56 a masz taka srednia -.-
    • Gość: aaa Re: 5 i 2/3 samochodu... logiczne?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:30
      tutaj tak samo mogli dac tort czy inna rzecz.sama mogłas sobie pomyslec ze to
      jest tort.nazwy sie nie licza
    • Gość: madziora Re: 5 i 2/3 samochodu... logiczne?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.06, 20:42
      Dobre. A potem takie buraki piszą, że test był trudny.
    • Gość: Dudi Re: 5 i 2/3 samochodu... logiczne?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 21:44
      heh;] widac, dlaczego chcecie powtarzac test:D jesli czegos takiego jak średnia
      arytm. nie mozna zrozumiec to sorry :] pozdro! :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka