Dodaj do ulubionych

Pamiętajcie!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:49
PAmiętajcie, ze nie jest wazne, to do jakiej szkoły chodzicie, to co
macie..to co macie na zewnatzr najwazniejsze jest to kim jestescie..ja tez
postawilam sobie cel..,marzenie..dążyłam do niego..nie udało się..ale sztuką
jest nie poddawać się..prgnęłam dla kogoś żyć..chciałam tylko by ktos przy
mnie był..a teraz testy..nie wazne..jest to czy chodzicie do najlepszej czy
najgorszej szkoły..tylko to kim jestescie..
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: Pamiętajcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:52
      oj głupoty piszesz Słoneczko, jak skończymy najgorszą szkołę to w życiu wiele
      nie osiągniemy (chociaż może) no i wtedy chyba kimś nie będziemy
      • Gość: julka Re: Pamiętajcie! IP: *.lodz.mm.pl 27.04.06, 15:59
        bardzo się martwię ,ze ze 140 pkt nie dostane sie nigdzie :( jest mi teraz tak smutno
        • Gość: Anka Re: Pamiętajcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:04
          Wiesz co?:/my sie tu martwimy załamujemy bo amy po 20, 10, 17 pkt..a ty masz
          140..:/..odpie..lo ci?:/
          • Gość: Paula Re: Pamiętajcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:07
            nie da sie miec 20 pkt dziewczyno, kazdy da rade na wiecej napisac egzaminy
            plus oceny to da wiecej

140 za oceny pasek i egzamin to dobrze, ja przewiduje tak do 150 i tez sie
            martwie
          • Gość: Anka Re: Pamiętajcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:09
            Da się..;] ja napisałam na 15 / 50 z matmy..i co?nie wszyscy kochanie są tak
            madzry jak ty;]
            • Gość: Ancia;) Re: Pamiętajcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:28
              jeżeli masz z WSZYSTKICH przedmiotów 2, to na starcie masz 20 pkt za świadectwo.
              20 + 15 z matmy + 15 z humana (wątpię, że tylko tyle) = 50 pkt. MINIMALNIE.

minimalnie można mieć 20 pkt, bo przy jakiejkolwiek jedynce się kibluje.

• Gość: ZETA Re: Pamiętajcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:56
      Nie rezygnujmy z marzen nigdy
      • Gość: Paula Re: Pamiętajcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:57
        masz rację
    • Gość: MateOo Re: Pamiętajcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:16
      Dokładnie. Nigdy nie zapominajcie o tym kim jesteście! To od nas zalezy lepsze
      jutro!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka