Gość: Issabele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 16:07 co sadzicie o tym Liceum ? i moze ktos z Was sie tam wybiera ? a jak tak to do jakiej klasy =] ? ja skladam tam papiery znaczy sprobuje moze mnie przyjma =DDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: XIII LO we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 17:54 Nie mam nikogo znajomego w tej szkole, ale słyszałam,że to dobre liceum. Chciałam iść do klasy dziennikarskiej,ale moje plany się zmieniły:( A do jakich szkół składasz jeszcze podanie? Bo XII też jest dobra. Pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Issabele Re: XIII LO we Wroclawiu - podania =O? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 17:19 ee ja skaldam tylko 1 do wrocka :) moze mi ktos powiedziec czy wie gdzie na stronie www.wroclaw.pl jest strona z tymi podaniami do wydruku ??? bo niby jaies inne sa do wroclawia =// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnkA Re: XIII LO we Wroclawiu IP: *.greenlan.pl 12.05.06, 21:36 siema siema ja sie tam wybieram zarąbiste LO..;d;d tyle ze sie wybieram na rozszeżony niemiecki;d;p hmm no lub dziennikarski ;d a Ty..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Issabele Re: XIII LO we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 18:37 JA albo do dziennikarskiej z niemcem albo do dziennikarskiej z anglikiem albo do ogolnej z rozszerzonym niemcem badz ogolnej z rozszerzonym anglikiem =DDD hehe wpisalam tyle co moglam zeby sie dostac :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Issabele Re: XIII LO we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 18:43 Znaczy nie tyle co moglam ale tylko te klasy co mi pasowaly jeszcze chcialam do europejskiej ale u mnie w miescie w innym kierunku jest ta europejska niz w XIII ;] Odpowiedz Link Zgłoś