Gość: beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 17:35 Pijany nauczyciel zwalnia dzieci z lekcji, a pare dni póżniej wychowawczyni obniża im zachowanie bo nayczyciel wszystkiego sie wyparł i powiedział, że klasa uciekła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Natychmiast, jako ojciec, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 18:45 zażądałbym nadzwyczajnego zebrania rodziców klasy z wychowawcą i dyrektorem szkoły. Jakby to nie pomogło o wszystkim poinformowałbym kuratorium. Efekt murowany! Należy walczyć o prawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Natychmiast, jako ojciec, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 23:43 a jak okaże się że to nie była prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Natychmiast, jako ojciec, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 13:40 prawda to była tylko teraz z tym walczyć to tak jak walka z wiatrakami,to że ktoś był pijany trzeba udowodnić od razu, a grono pedagogiczne wiadomo że w tej sprawie będzie stało murem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miranda Re: Natychmiast, jako ojciec, IP: *.chello.pl 21.01.07, 19:55 a grono pedagogiczne wiadomo że w tej > > sprawie będzie stało murem Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Wierz mi, grono też często chce się pozbyć czarnej owcy, która robi złą opinię całemu środowisku, ale jeśli dyrekcja szkoły nie reaguje właściwie (a tak bywa dość często), to ma w zasadzie ręce związane. To Wy, rodzice, możecie tu najwięcej zdziałać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Przykłady głupoty rodziców.. IP: *.hotspot.katowice.pl 23.01.07, 07:53 Dzieje się krzywda Twojemu dziecku, a Ty zamiast podjąć działanie z innymi rodzicami, wylewasz żale na forum... a potem zdziwienie, ze dziecko nie potrafi odpowiednio zareagowac na zło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Przykłady głupoty rodziców.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 16:37 moja reakcja była natychmiastowa, a forum służy do dyskusji nie pasuje nie dyskutuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Przykłady głupoty nauczycieli IP: 83.238.100.* 19.03.07, 15:38 A moje dziecko ostatnio przyniosło kartkówkę z obniżoną oceną. Bo koleżanka napisała jej imię i nazwisko na swojej kartce. Było podejrzenie, że moja napisała za obie. Ale na szczęście miała alibi: rękę w gipsie, co nieco utrudnia pisanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Re: Przykłady głupoty nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:12 jestem nauczycielem, który reaguje na głupotę, bo mam na nia alergięęę i doyczy obydwu/ trzech ston reaguję na głupich i pustych: nauczycieli, rodziców i uczniów, ale im trzeba wybaczać, poniewaz dopiero sie ucza co jest wartościowe a co nie przykro mi tylko , ze tzw. czarne owce psuja robotę tym odpowiedzialnym, że rodzice wola milczec i nie reaguja, a jak przyjdzie co do czego o i szkoła milczy, albo kłamie, żeby tylko nie wyszło poza budynek , że np. jeden pije, trzeci wrzeszczy , a u pana z techniki ,żwszystkie dzieci sikaja ze strachu, bo nie sa w stanie opanowac przepisów ruchu drogowego milczmy dalej;nauczyciele, wychowawcy, dyrekcje w szkołach i rodzice eee, szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xP www.gimnazjum-nr1.za.pl IP: *.chello.pl 07.04.07, 22:47 Nasi nauczyciele zajmują pierwsze miejsce w głupocie i pijaństwie w całej Polsce. To koszmarne chamstwo strasznie bulwersuje się, gdy pokazać mu kim jest :) Własne zdjęcia nazywają inwektywami. Czy to nie debilne? Mówią "czujemy się pomówieni i obrażeni" albo "my się tak nie zachowujemy" jak im pokazać ich własne zdjęcia, na których śmieją się do butelek z jabolami (Hartung)... Nauczyciele Gimnazjum nr 1 z Gdańska to materiał odpadowy. Dlatego chodzimy na wycieczki jedynie na wysypisko śmieci :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Re: Przykłady głupoty nauczycieli IP: *.chello.pl 12.04.07, 16:24 dawac dalej Odpowiedz Link Zgłoś
ka-wa3 Re: Przykłady głupoty nauczycieli 20.04.07, 01:17 wychowawca do x po przeczytaniu uwagi, że x bawił sie złapaną muchą na sprawdzianie: " jak tak lubisz przyrodę to sie ptaszkiem pobaw" Odpowiedz Link Zgłoś