Dodaj do ulubionych

Przykłady głupoty nauczycieli

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 17:35
Pijany nauczyciel zwalnia dzieci z lekcji, a pare dni póżniej wychowawczyni
obniża im zachowanie bo nayczyciel wszystkiego sie wyparł i powiedział, że
klasa uciekła
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Natychmiast, jako ojciec, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 18:45
      zażądałbym nadzwyczajnego zebrania rodziców klasy z wychowawcą i dyrektorem
      szkoły. Jakby to nie pomogło o wszystkim poinformowałbym kuratorium. Efekt
      murowany! Należy walczyć o prawdę!
      • Gość: jaś Re: Natychmiast, jako ojciec, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 23:43
        a jak okaże się że to nie była prawda?
        • Gość: beata Re: Natychmiast, jako ojciec, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 13:40
          prawda to była tylko teraz z tym walczyć to tak jak walka z wiatrakami,to że
          ktoś był pijany trzeba udowodnić od razu, a grono pedagogiczne wiadomo że w tej
          sprawie będzie stało murem
          • Gość: miranda Re: Natychmiast, jako ojciec, IP: *.chello.pl 21.01.07, 19:55

a grono pedagogiczne wiadomo że w tej
            >
            > sprawie będzie stało murem

Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Wierz mi, grono też często chce się pozbyć
            czarnej owcy, która robi złą opinię całemu środowisku, ale jeśli dyrekcja
            szkoły nie reaguje właściwie (a tak bywa dość często), to ma w zasadzie ręce
            związane.
            To Wy, rodzice, możecie tu najwięcej zdziałać.
    • Gość: gosc Przykłady głupoty rodziców.. IP: *.hotspot.katowice.pl 23.01.07, 07:53
      Dzieje się krzywda Twojemu dziecku, a Ty zamiast podjąć działanie z innymi
      rodzicami, wylewasz żale na forum... a potem zdziwienie, ze dziecko nie potrafi
      odpowiednio zareagowac na zło
      • Gość: beata Re: Przykłady głupoty rodziców.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 16:37
        moja reakcja była natychmiastowa, a forum służy do dyskusji nie pasuje nie
        dyskutuj
    • Gość: MK Re: Przykłady głupoty nauczycieli IP: 83.238.100.* 19.03.07, 15:38
      A moje dziecko ostatnio przyniosło kartkówkę z obniżoną oceną. Bo koleżanka
      napisała jej imię i nazwisko na swojej kartce. Było podejrzenie, że moja
      napisała za obie. Ale na szczęście miała alibi: rękę w gipsie, co nieco
      utrudnia pisanie...
      • Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Re: Przykłady głupoty nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:12
        jestem nauczycielem, który reaguje na głupotę, bo mam na nia alergięęę
        i doyczy obydwu/ trzech ston
        reaguję na głupich i pustych: nauczycieli, rodziców i uczniów, ale im trzeba
        wybaczać, poniewaz dopiero sie ucza co jest wartościowe a co nie
        przykro mi tylko , ze tzw. czarne owce psuja robotę tym odpowiedzialnym, że
        rodzice wola milczec i nie reaguja, a jak przyjdzie co do czego o i szkoła
        milczy, albo kłamie, żeby tylko nie wyszło poza budynek , że np. jeden pije,
        trzeci wrzeszczy , a u pana z techniki ,żwszystkie dzieci sikaja ze strachu, bo
        nie sa w stanie opanowac przepisów ruchu drogowego

milczmy dalej;nauczyciele, wychowawcy, dyrekcje w szkołach i rodzice

eee, szkoda gadać
    • Gość: xP www.gimnazjum-nr1.za.pl IP: *.chello.pl 07.04.07, 22:47
      Nasi nauczyciele zajmują pierwsze miejsce w głupocie i pijaństwie w całej Polsce. To koszmarne chamstwo strasznie bulwersuje się, gdy pokazać mu kim jest :)
      Własne zdjęcia nazywają inwektywami. Czy to nie debilne? Mówią "czujemy się pomówieni i obrażeni" albo "my się tak nie zachowujemy" jak im pokazać ich własne zdjęcia, na których śmieją się do butelek z jabolami (Hartung)...
      Nauczyciele Gimnazjum nr 1 z Gdańska to materiał odpadowy. Dlatego chodzimy na wycieczki jedynie na wysypisko śmieci :(
    • Gość: ale jaja Re: Przykłady głupoty nauczycieli IP: *.chello.pl 12.04.07, 16:24
      dawac dalej
    • ka-wa3 Re: Przykłady głupoty nauczycieli 20.04.07, 01:17
      wychowawca do x po przeczytaniu uwagi, że x bawił sie złapaną muchą na
      sprawdzianie: " jak tak lubisz przyrodę to sie ptaszkiem pobaw"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka