Dodaj do ulubionych

Wyniki egazmaniow w lodzi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 19:53
witam, jestem uczniem Gim 9 w lodzi (nie polecam) z tego co czytalem wiekszosc
miast i wojewodztw ma juz wyniki niestety w lodzi jeszcze nie ;/ podobno
wyniki przychodza do szkoly w piatek o 12 ale maja je oglosic dopiero w
poniedzalek... czy jest strona na ktorej bede mogl juz teraz zoabczyc jak mi
poszly egzaminy??
Obserwuj wątek
    • Gość: DziewczynaBezZęba Re: Wyniki egazmaniow w lodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 19:57
      O kurczę, nasze gimnazjum również podlega pod Okręgową Komisję Egzaminacyjną w
      Łodzi. Nie wytrzymam do jutra, a tym bardziej do poniedziałku. Wrrrrrrrrr!
      • Gość: DziewczynaBezZęba Re: Wyniki egazmaniow w lodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 19:59
        Wyniki możesz sprawdzić już teraz na stronie Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej w
        Łodzi, ale... No właśnie, jest jedno "ale". Otóż musisz znać identyfikator i kod
        szkoły, a jak mniemam nie posiadasz czegoś takiego.
        • Gość: breaker Re: Wyniki egazmaniow w lodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:03
          bylem na oke lodz ale nie wiem gdzie moglbym sie zalogowac i sprawdzic majac
          nawet ten logi... mogla bys dac linka?
          • Gość: DziewczynaBezZęba Re: Wyniki egazmaniow w lodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:16
            szkoly.komisja.pl/
            Proszę bardzo.
            • Gość: DziewczynaBezZęba Re: Wyniki egazmaniow w lodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:17
              www.oke.lodz.pl/info.php?i=115
              W każdym razie szukaj w "panelu dla szkół"
    • Gość: breaker Re: Wyniki egazmaniow w lodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 13:23
      ok sa juz wyniki :D mam 89 z matmy 46 a humana 43 ;< szkoda ze z humana tak
      slabo...
      • aneciaaa6 Re: Wyniki egazmaniow w lodzi 16.06.07, 12:06
        jejku u was troche późno, ja jestem też z Łodzi i były 14 o 12:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka