Dodaj do ulubionych

Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia?

• Gość: Ola Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:23
      Super wszystko tylko beznadziejna charakterystyka... po sprawdzeniu na 34 punkty
      mam 33 charakterystyki na razie nie liczyłam ale Zośka mi się z Rudym pomylił.
    • Gość: rafalbabiak Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:23
      mysle ze wypas poszly i obym sie nie mylil
    • Gość: ziomek12 Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.i24h.pl 22.04.08, 13:23

bezsensu ta charakterystyka
    • Gość: Paulina C05 Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: 217.96.105.* 22.04.08, 13:24
      przerazenie gdy zobaczylam prace pisemna... charakterystyka...;|
      myslalm ze koniec... tym bardziej ze my nie zdazylismy przyrobic
      syzyfowych prac... ale kamienie cos uratowaly.
      jak narazie z zamknietych 17/20
      i 6/10 z tych zadan otwartych od 21-30
      a wiec nie jest tak bardzo zle jak myslalam:))
    • Gość: Kaśka Okropnie ! IP: 195.205.97.* 22.04.08, 13:26
      Co to mialo w ogole byc. Porazka jezeli bedzie co najmniej 20
      punktow to bede szczesliwa. a tak to no okropnie ...jezu kto
      wymyslil charakterystyke na egzaminie gimnazjalnym ? ja w ogole nie
      przerabialam tych ksiazek . nie wiedzialam o co chodzi i zaczelam
      klamac aby cokolwiek napisac. Ten test byl w 60 % trudniejszy od
      probnego !

pozdrawiam (=
      • Gość: phys Re: Okropnie ! IP: *.olsztyn.mm.pl 22.04.08, 13:35
        A od kiedy rozprawka jest jedyną dopuszczalną formą wypowiedzi na teśckie gimnazjalnym? Trzeba było liczyć się z tym, że może pojawić się coś innego.

Współczuję nauczyciela j. polskiego, bo "Kamienie na szaniec" należą do pewnego kanonu lektur, podobnie jak i "Syzyfowe prace", choć to akurat trudna ksiażka.
    • Gość: Tomek Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:26
      Zamknięte miałem 19/20 pkt. Otwarte wszystkie dobrze, jedynie w ogłoszeniu zapomniałem dać podpisu. Charakterystyka taka sobie, wolałbym rozprawkę. Ale nie jest źle. Liczę na conajmniej 43 pkt.
    • Gość: kamillo128 Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.dolsat.pl 22.04.08, 13:28
      przezywacie, test w porównaniu z poprzednimi był po prostu banalny i pisało się
      go na letko. Tylko charakterystyka była beznadziejna. Niestety będzie mniej niż
      45;/ przez nią bo obie książki przerabialiśmy w 1 klasie;/
      Zapowiadam: JUTRO BĘDZIE TRUDNA CHEMIA BO ZAWSZE DAJĄ GŁUPIE PYTANIA
      • Gość: kala Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:30
        ja chciałam sobie zobaczyć jak mi poszło ale nie chcą mi sie
        otworzyć odpowiedzi na tej stronie :/ jakieś cyferki same w
        wordzie...
    • Gość: Klaudia Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.chello.pl 22.04.08, 13:29
      ja jestem bardzo zadowolona z charakterystyki. a ogólnie mam 2
      błędy. także jest ok. :)
    • Gość: Problem Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:29
      Mam problem bo na karcie głównej mialem błędy ale na odpowiedzi
      karcie mialem dobrze to mi uznają prosze o odpowiedz
      • Gość: phys Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.olsztyn.mm.pl 22.04.08, 13:38
        Tak, jeśli chodzi o odpowiedzi z zadań zamkniętych to sprawdzana jest tylko karta odpowiedzi.
    • Gość: Kamil POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:29
      Czy jeśli odpowiadałem na zadania otwarte niepełnym zdaniem a mam
      dobre odpowiedzi to mi zaliczą?
      • Gość: kala Re: POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:31
        wydaje mi się,że niestety nie zaliczą.Pani nas uczulała na to aby
        pisać zdaniami.

Pozdrawiam
    • Gość: kwiatusze15 Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:29
      poszło mi beznadziejnie pytania były pochwytliwe i jak jutro nie
      bedzie normalnego testu to moge sie pozegnac z wymarzana szkoła:((((
    • Gość: Łe Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.bsk.vectranet.pl 22.04.08, 13:30
      egzamin wporzadku tylko ta głowna forma wypowiedzi h..owa ; /
      • Gość: Paula Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.csk.pl 22.04.08, 13:33
        Pytania do zadań zamkniętych- całkiem proste, wiersz i obraz-
        masakra o_O a charakterystyka? omawialiśmy te lektury, tyle że albo
        na odpie..za przeproszeniem albo w pierwszej klasie, a
        nauczyciele nawet nic nie powtarzali o tym. ogólnie dla mnie- test
        porażka i współczuje tym,co w ogóle nie przerabiali tych lektur-
        napiszcie odwołanie do komisji ;]
    • Gość: Lasard Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.chello.pl 22.04.08, 13:31
      Egzamin prosty ale ta charakterystyka! Ja te książki rok lub dwa lata temu
      czytałem więc jak ja mam pamiętac imiona bohaterów z nich!
    • Gość: karolina Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:31
      czy może mi ktośpodać strone z odpowiedzimi na internet albo
      skopiowac i wlkeic je tu bo nie moge otworzyc.
    • Gość: kiki Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:32
      BYŁY POMIESZANE ODPOWIEDZ???????
      • Gość: karolina Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:34
        tak:)
      • Gość: Paula Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.csk.pl 22.04.08, 13:38
        Odpowiedzi były pomiszane i kolejnośc pytań. były 3 albo 4 arkusze,
        aby zmylic "ściągających"
    • Gość: agata strona do odopiedzi, pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:33
      prosze dajci mi strone która otworzy te odpowiedzi na necie, bo
      zaden program nie chce mi otworzyc
      • Gość: Odpowiedzi:) Re: strona do odopiedzi, pomóżcie IP: *.xdsl.centertel.pl 22.04.08, 13:59
        serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,5143362.html
      • Gość: damianex dla tych co nie mogą otworzyć odpowiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:41
        Jeśli ktoś nie może odpowiedzi otworzyć to najprawdopodobniej nie ma
        zainstalowanego na kompie programu obsługującego pliki w formacie PDF. Poradzi
        sobie z tym świetnie program Adobe Reader. Ściągnijcie, kto nie ma i powinno się
        otworzyć!
        Link do programu:
        dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=224&Adobe+Reader+6.02+PL
    • Gość: NieMrawo Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:34
      Napisałem charakterystyke Aleksandra Kamieńskiego a miało być o
      bohaterach... Jak myślicie uznają mi coś? :/
    • Gość: diddka Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.cust.tele2.pl 22.04.08, 13:34
      hhe xD a dobrze było nie było tak strasznie no ale powiem szczerze ze sie spodziewałam rozprawki i nawet sie cieszyłam sie na nia ;D
    • Gość: Tifoo Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:34
      heh :D lajtowo ja tam moze nie jestem wybitnym humanista :D ale bedzie ponad
      30pktow :P lepiej mni pojdzie z matmy :) przynajmniej tak sadze :D ;) ema ...

pozdro lubaczów ;)
    • Gość: angela Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:34
      jak mam odpowiedzi sprawdzic? bo na kompie mam juz zapisane
      awyskakuja mi jakies cyfry i znaki??? pomorzcie!:-)
    • Gość: Taarion Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:34
      Prawde mówiąc to zamknięte były proste. Z nich mam max. Z
      półotwartymi troche gorzej. Wszystko zależy od laskawości komisji :)
      W ogłoszeniu na pewno 1 punkt stracilem bo nie napisałem kto jest
      organizatorem. Z charakterystyką tak sobie.
    • Gość: wess Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:36
      hmm liczyłem na 40-45 pkt ale sie przeliczyłem zamkniete 16/20
      otwarte 15/18 i z charakterystyki -8 to wiec 35 moze bedzie jak
      dobrze pojdzie
    • Gość: jaaaaaaaaaaa Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:36
      o jaa bylo lepiej niz przetem chociaz i tak nie zaciekawie jak sobie
      podliczyłam to bez charkaterystyki mam 27/30 :/
      ale nie wiem jak z tym nieszczesnym ogłoszeniem tez do bani vbyło
      • Gość: Sylwia:/ Jak myślicie?.. IP: *.metrointernet.pl 22.04.08, 13:40
        jesli w charakterystyce piszac o zosce pomylilam go z rudym (czyli napisalam ze byl lojalny wobec przyjaciol i ich nie wydal chociaz go gstapowcy torturowali) to skresla cala charakterystyke?;/
        • Gość: polly Re: Jak myślicie?.. IP: *.multicon.pl 22.04.08, 20:55
          odejma tylko za błąd rzeczowy...
      • Gość: majka Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.lukman.pl 22.04.08, 13:42

jak myślicie trzeba było odpowiadać pełnymi zdaniami?
        • Gość: karola pełne zdania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:50
          wlasnie tez sie zastanawiam bo w wiekszosci pisałam jednym słowem i boje sie ze
          nie uznają ;/
          • Gość: polly Re: pełne zdania IP: *.multicon.pl 22.04.08, 20:55
            od lat uczą, że się całym zdaniem odpowiada, ale w sumie sama nie wiem...
    • Gość: Jadzia Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: 89.231.149.* 22.04.08, 13:39
      Wszystko gicior gdyby nie ta charakterystyka!!
      ;/ zawsze rozprawki były ;//
    • Gość: julens Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:42
      wszystko dobrze!! xDxD jeszcze tylko nie wiem jak charakterystyka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka