Gość: lukaszSA Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.08, 13:42 Pierwsze spojrzenie na test i co widzę? Charakterystyka... Tak jej nie chciałem a ją dali. Ale myślę, że parę punktów z niej będzie. No i jak wynika z odpowiedzi, z testowych pytań mam MAX'a! W reszcie zadań straciłem może z 4 punkty. Więc jestem dobrej myśli. Zobaczymy co jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.3s.pl 22.04.08, 14:28 Witam... Jeśli chodzi o charakterystykę to mam pytanie.... Caly tekst miałam na temat, tylko zapomniałam we wstępie wspomnieć, ze bede pisać o dorastaniu Andrzeja Radka(tak jak to jest w karcie odpowiedzi). Ale przecież nie było tematu o dorastaniu, tylko mieliśmy wyeksponowac cechy, które świadczą o dorastaniu danego bohatera. Więc mam pytanie, czy brak nawiazania jest błędem czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaTy Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:42 U mnie z zamkniętych 19/20pkt. a z otwartych mam jedno źle (o tym jakie uczucia chłopiec wyraża uderzeniem ręki o ziemie gdy upada) a reszte mam zgodnie z tematem:) charakterystyka poszła też spoko xD opisałem Rudego^^ licze na 40pkt. co najmniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.resetnet.pl 22.04.08, 13:43 Te wasze odpowiedzi się nie otwierają :/ Zróbcie coś z tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FI Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:44 Całkiem dobrze 19/20 z zamknietych ale gorzej z otwartymi z charakterystyką ale będzie wszystkich punktów 30-35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małolata Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.08, 13:44 Gorzej być nie mogło! Mam maksa z zamkniętych ale cała reszta zwalona ;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fi Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:44 Całkiem dobrze 19/20 z zamknietych ale gorzej z otwartymi z charakterystyką ale będzie wszystkich punktów 30-35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: 82.160.221.* 22.04.08, 13:44 Egzamin prosty :D licze na minimum 30 pkt :D Charakterystyki nienapisalem wogole bo nieprzerabialismy tych lektor... Syzyfowe prace mamy zapowiedziane na ten miesiac O.o a kamienie na szaniec wogole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaxO Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:45 Witam. Jak dla mnie to nie powinni podawać z jakiej książki tą charakterystykę, tylko powinno być w poleceniu, by sobie samemu wybrać. Robi się burdel, taki jak pisali moi poprzednicy, że nie mieli tych lektur w ogóle omawianych. Jeszcze będzie tak, że będziemy pisać test jeszcze raz :P Co do lektur... To Syzyfowe miałem omawiane w 1 klasie, nic nie pamiętam, a z Kamieni na szaniec przeczytałem tylko pierwszy rozdział... Teraz żałuję, ale na szczęście dużo na lekcjach omawialiśmy :) Napisałem na wymagane miejsce... Obawiam się tylko, czy na temat :D W zadaniu 30 napisałem, że tragiczne w dorastaniu była wojna. Będzie punktowane? :D Powiem tak, że wole Humanistyczny niż Matematyczny. Na Hum. wystarczy myśleć logicznie, na Mat. trzeba zaś to umieć, nie wystarczy logiczne myślenie... No nic, w tej sytuacji mogę życzyć tylko POWODZENIA :) Wam, jak i sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela;) Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: 80.50.236.* 22.04.08, 13:46 Słabo mi poszło:( a wydawało siem łatwe.. ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka ;) Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:46 Jak? Raczej dobrze. ;) Jak zobaczyłam temat ,,dorastanie" to od razu pomyślałam, że będzie miło.A charakterystyka? Nie skojarzyłabym za bardzo postaci , gdyby wczoraj dziwnym zrządzeniem losu nie nawinęła mi się pod rękę informacja o Rudym. ;) Ogólnie zadowolona. Teraz tylko jutro(byleby nie było dużo fizyki i chemii). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkarolcia92 Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:48 Egzamin...hmmm.! Ogólnie na pierwszy rzut oka trudny... Ale teraz sprawdziłam odpowiedzi i nie jest tak źle....najgorszy dla mnie był ten obraz...:( /Pozdrawiam\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adriano Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.gprs.plus.pl 22.04.08, 13:48 Na początku to lekkie przerażenie, ale jak się zabrałem do tego testu to poszło nawet nieźle.Tylko ta charakterystyka....Ja opisałem Rudego z Kamieni na Szaniec Liczę na minimum 35 pkt. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:50 Głupeszego wymyślić nie mogli xD Niby odpowiedzi sie zgadzaja, bo wychodzi na to, ze z zamknietych mam 19 xd ale charakterystyka mnie dobila ;/ Ogolnie stres byl przed egzaminem, jak usiadlam do lawki poczulam sie jak na probnym. Mam nadzieje, ze najgorzej nie bedzie. Ciekawe jak matematyka ;) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaxO Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:17 Stresu czy strachu to w ogóle nie odczuwałem ;D Spokojnie, na luziku... Pisałem równe dwie godziny ;D 20 minut siedziałem nad charakterystyką, nic nie napisałem, a potem w 10 minut napisałem 20 linijek :P Odpowiedz Link Zgłoś
monnie92 Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? 22.04.08, 14:18 ehh... napisałam najgorszą charakterystykę w życiu, doliczyłam się 5 błędów rzeczowych, napisałam Borewicz zamiast Borowicz w ogóle bez sensu, że nam narzucili książki. z wyboru mam 20/20, ogłoszenie chyba 4/4, nie wiem, co będę miała z charakterystyki, ale 40 pkt powinno być... jutro będzie jazda po bandzie, na szczęście całkiem dobrze umiem wzory z fizy. powodzenia wszystkim jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszów Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 18:07 dziś było źle, jutro będzie gorzej >>>>POWODZENIA WSZYSTKIM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysz Jak ściągnąć odpowiedzi? Bo nie moge ! IP: 77.242.230.* 22.04.08, 13:51 Jak ściągnąć odpowiedzi? Błagam bo nie wyrobie tu w tym pokoju na tym tyłku;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odpowiedzi Re: Jak ściągnąć odpowiedzi? Bo nie moge ! IP: *.xdsl.centertel.pl 22.04.08, 14:00 serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,5143362.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panczitka Re: Jak ściągnąć odpowiedzi? Bo nie moge ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:04 Z tej strony co podał koleś nade mną tylko musisz mieć program do odczytywanie plików PDF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karoleq Zaliczą? IP: 81.219.210.* 22.04.08, 13:53 Przy kilku pytaniach otwartych za 1 pkt. nie napisałem całym zdaniem, np przy tym wojna światowa, zamian pełnym zdaniem napisałem: "II wojna światowa". Zaliczą? proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wercia1992 Re: Zaliczą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:00 powinni zaliczyć przecież masz poprawną odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wercia1992 Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:55 mi poszło dobrze mam jedno zadanie otwarte źle ale poza tym chyba dobrze zastanawiam się czy dobrze napisałam tą charakterystykę pisałam o Marcinie Borowiczu... powodzenia na jutro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.xdsl.centertel.pl 22.04.08, 13:57 Z zamkniętych nawet dobrze(19/20).Tylko że temat pracy był bez sensu;/Wogole nie pamiętałam żadnej z tych lektur:( Ale trochę pozmyślałam:)No i ten obraz..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomekhinio Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:58 pi.. ogien. taki ku.. test moga sobie w dupe wsadzic. a ostatnie zadaznie to konkretny wypierdol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kari Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:58 spie..łam ku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katee Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:01 Wiecie co... jak dla mnie to naprawde bylo strasznie proste poki nie zobaczylam tematu dlugiej formy wypowiedzi... moim zdaniem nie powinni dawac tego typu prac... bylam pewna ze nie bedzie rozprawki bo byla przez ostatnie pare lat. ale mialam cicha nadzieje;p bez sensu... ale cos nazmyslalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panczita Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:02 O matkooo. Od trzech lat moja polonistka tłukła nam rozprawkę;/ przed samym testem tez pisaliśmy tylko rozprawki.. Myślałam że padne jak zobaczyłam charakterystyke... Jeszcze nie czytałam "Syzyfowych prac" <lol> ale jakos wybrnęłam z tematu dzięki "Kamienia na szaniec"... az się boje co będzie jutro o_O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mogilany Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.gprs.plus.pl 22.04.08, 14:03 jak u mnie to srednio ale myslalam ze bedzie gozej bez charakterystyki28/34 ale kto sobie wymyslil dac lektury nie ktore szkoly jeszcze tego nie przerabiały ich byba powalilo jak mozna dac cos takiego ja bylam pewna ze nic takiego nie bedzie tak mowili nauczyciele ze bedzie napewno rozprawka to jak to ciekawe co dadza jutro:/az sie bardziej boje jutra słaba jestem z fizyki i chemi:/ a ludzie co siedza na stronkach co niby sa odpowiedzi bo przeciek byl to niech nie traca czasu nie ma takiej obcji Pozdro:):) Powodzenia jutro:) do jutra:)tez bede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polly Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.multicon.pl 22.04.08, 21:01 bo nauczyciele w zwykłych szkołach na pewno wiedzieli, że będzie rozprawka. ja nie wiem, czemu wszyscy się na nią uparli. Równie dobrze mółg być reportaż i co wtedy...? już naprawdę nieprzesadzajmy... A specjalnie dano dwie lektury, w razie gdyby jedna miała być omawiana po teście, to logiczne było, że ruga będzie przed testem. podziękowania, skargi i zażalenia nie do Komisji, ale do nauczycieli kierować ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okles Mi dobrze :D IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.08, 14:03 Wg. tych odpowiedzi to mam wszystko dobrze, oczywiście nie wiem, jak charakterystyka. Odpowiedz Link Zgłoś
misiakowa92 Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? 22.04.08, 14:05 Egzamin w zasadzie nie był trudny. Przeglądając go 1 raz przeraziłam się ale przy rozwiązywaniu poczułam ulgę... Niestety faktyczne wyniki będą dopiero 12 czerwca... W internecie jest karta odpowiedzi. Porównując ją z moimi odpowiedziami stwierdziłam, ze mam wszystko dobrze xD Jeszcze nie wiadomo jak z charakterystyką i ogłoszeniem... Najgorsze jeszcze przed nami- matematycznio- przyrodniczy. Tu może się wszystko zdarzyc. Pozdrawiam rocznik 1992 xD Rządzimy xP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edka Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:06 Ja mam 17/20 z zamkniętych i jedno źle z otwartych:) A zszokowało mnie całkiem to, że jako dłuższa praca pisemna była charakterystyka... Prawdę mówiąc liczyłam na rozprawkę :-) Ale myślę, że nie było źle i prawdą jest, że końcowy egzamin jest prostszy od próbnego:) Zobaczymy co będzie jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.toya.net.pl 22.04.08, 14:08 Najfajniejsze jest to że nie przeczytałam tematu charakteystyki do końca, sądzicie ze ile punktów strace jeśli napisałam charakteystyke Rudego ale nie uwydatniłam w nim tych cech o dojrzewaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoś Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.08, 14:15 a czy zaliczą mi jak napisałem wojna zamiast II wojna światowa bo sie nie skapnąłem ze to ma byc wydarzenie historyczne?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olus Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: 83.168.75.* 22.04.08, 17:24 u nas prostszy był próbny. ja mialam 19/20 testowych 2 zle w otwartych no i mysle ze ogloszenie max a charakterystyka to tak 13/14 pkt ogolnie spoko... jutro bedzie rzeź xp Odpowiedz Link Zgłoś