Dodaj do ulubionych

Lublin - Licea

05.05.08, 21:06
Cześć ! Czy ktoś może mi doradzić jakieś liceum w Lublinie o profilu
humanistycznym w granicy 125-130 punktów ?
Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • livciliv Re: Lublin - Licea 21.06.18, 22:35
      wiem, że dawno był pisany post ale może przyda się innym. nie polecam 29 lo, ktore powstalo teraz a dawniej to gim nr 9. ogolnie nie wierzcie w to co mowia nauczyciele i dyrekcja na dniach otwartych i innych imprezach czy plenerach whatever. Nauczyciel, PEDAGOG, dyrekcja nic nie robia na korzyść ucznia. Nauczą was i tak nie wiele. dyktuja jedna w podreczniku jest drugie a na sprawdzianach jest trzecie z kosmosu wziete. jak masz srednia 3,85 to nauczyciel ci wstawia 2 na koniec z tekstem ze twoje oceny nie sa za wiedze. duzo osob ma problemy ze zdrowiem w zwiazu z atmosfera i stosunkami jakie panuja miedzy nauczycielami a uczniami. nauczyciele i tak twierdzą, że te problemy nie sa przez szkole tylko inne czynniki. ta szkola to jeden wielki hit i kuratorium juz dawno powinno sie wziac za ta placowke. nie pisze tego dlatego ze zostalam udupiona z czegos ze jestem zla na nauczycieli czy cos w tym stylu. pisze to zeby inni poznali prawde o tej niby jednej z lepszych przynajmniej jesli chodzi o gimnazjum szkole. naprawde wspolczuję wszystkim ktorzy wybieraja ta placowke i chca w niej zdawac mature. powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka