Gość: łyżeczka IP: *.net 11.02.05, 12:44 Naprawdę nie piszę kartki miłosnej :) (a zresztą, po łacinie.... eeee...bez sensu...) Jak powiedzieć po łacinie "jestem kochany/a"? Potrzebne mi to w celach naukowych :) z góry merci :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alessandra Re: znacie łacinę? być kochanym :) IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.05, 20:10 jestem kochana-amata sum jestem kochany-amatus sum cieszę się, że moja nauka znalazła wreszcie jakieś praktyczne zastosowanie:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: znacie łacinę? być kochanym :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 13:11 Ładny nick :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: znacie łacinę? być kochanym :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 13:29 ars amandi - sztuka kochania :) nie ma to jak 3 lata w liceum z lacina ... bleh;) przynajmniej bede miala latwiej na studiach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alessandra Re: znacie łacinę? być kochanym :) IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.05, 20:08 tak, pocieszajmy sie tym faktem-my, biedni "zgłębiacze" tajników łaciny pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata JESTEM KOCHANA - AMOR IP: 213.17.233.* 22.04.05, 23:03 Jesteś kochany - amaris jest kochany/a - amatur jestes kochany - amaris będę kochana - amabor bedziesz kochany - amaberis byłam kochana - amabar byłeś kochany - amabaris NO TO CHYBA TE NAJWAŻNIEJSZE PODAŁAM, pozdrawiam, ama! (kochaj!) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata JESTEM KOCHANA - AMOR IP: 213.17.233.* 22.04.05, 23:05 jesteś kochany - amaris jest kochany/a - amatur jestes kochany - amaris będę kochana - amabor bedziesz kochany - amaberis byłam kochana - amabar byłeś kochany - amabaris NO TO CHYBA TE NAJWAŻNIEJSZE PODAŁAM, pozdrawiam, ama! (kochaj!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kocham cie? a kocham cie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 15:06 a kocham cie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: a kocham cie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.05, 15:38 ego amo te (sadze ze tak;) ) Odpowiedz Link Zgłoś