Gość: broch IP: *.mtm-info.pl 24.09.09, 14:02 Czy ktoś pamięta w jaki sposób pojawiła się w serialu Konstancja, żona Tracza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deczko Re: Plebania 24.09.09, 14:11 Jesli dorbze pamietam ona byla historykiem/architektem i zajmowala sie sztuka sakralna, pojawila sie w temacie kosciola. Nie wiem do konca jak spotkala sie z Traczem, ale to ona mu urzadzila na nowo mieszkanie. Poza tym rozsmieszylo mnie ostatnio, jak to wielki biznesmen tracz pracuje- przy stoliku w salonie heh. Nawet porzadnego gabinetu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagadło Re: Plebania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 15:51 Jeżeli chcesz sobie odświeżyć, Plebanie można teraz oglądać w wideo na życzenie Telekomunikacji Polskiej, jak sądzę są tam wszystkie starsze odcinki. Tylko trzeba mieć telewizję satelitarną z TP albo kablową przez Neostradę. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Plebania 24.09.09, 18:05 Auto się chyba jej zepsuło, a on przejeżdżał obok. Żółty garbus bodaj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka_poranka Re: Plebania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 19:02 i do tej pory w salonie wiszą te koszmarne jabłka na namalowanym drzewku... brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Plebania 09.10.09, 19:36 Dzis byl fajny odcinek, ogladal ktos? Krysia, cos sie zazdrosna zrobila i dobrze, bo bardzo lubilam watek Tracza i Kryski, powinna koniecznie wejsc do akcji. Oliwia do wyrzygania, ale ciekawie sie rozwija watek Swiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Plebania IP: *.opera-mini.net 09.10.09, 20:17 Oliwia fajna laska. Przynajmniej miło popatrzec. :) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Plebania 15.10.09, 22:25 Dzis znowu fajny odcinek. Tracz diabluje, od razu akcja ruszyla do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Plebania IP: *.lublin.mm.pl 15.10.09, 22:41 A co się dzieje z synem Tracza? Nigdy go nie ma,dla mnie to nienormalne jest,że jest dziecko,a jakby go nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Plebania IP: *.multimo.pl 16.10.09, 10:05 Gość portalu: Bożena napisał(a): > A co się dzieje z synem Tracza? Nigdy go nie ma,dla mnie to > nienormalne jest,że jest dziecko,a jakby go nie było. Dzieci to niewygodny temat w serialach. Dobrze jak sa w brzuchu, bo pozniej to tylko przeszkadzaja. Co sie dzieje z Patrykiem, ktorego adoptowali burmistrz i jego zona?? Wyparowal czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
herbatka.jasminowa Re: Plebania 16.10.09, 21:43 a gdzie się podziała gosposia, która wszystko donosiła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Plebania IP: 83.1.16.* 17.10.09, 08:27 > Co sie dzieje z Patrykiem, ktorego adoptowali burmistrz i jego zona?? Wyparowal > czy co?? ogólnie Patryk uczy się w jakiejś szkole z internatem więc tylko na święta się pojawia Odpowiedz Link Zgłoś