Gość: Narazka IP: *.chello.pl 20.10.09, 16:56 Czy ktoś zauważył z jaką ostentacją Rysio przygotowuje herbatę marki Minutka? www.mokate.com.pl/world/zdjecia/max/minutka40-3dr_334.jpg Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klanonowicz Re: Product placement w Klanie IP: *.icpnet.pl 20.10.09, 17:26 Też na to zwróciłem uwagę, mało tego - kubeczki również marki "Minutka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezia_80 Re: Product placement w Klanie IP: *.chello.pl 20.10.09, 18:38 Minutka rządzi.Kiedys trafiłam na odcinek "rancza" gdzie do wójta i ksiedza przyjechała bardzo dystyngowana ciotka. Na wszystko kręciła nosem, na domowe obiady gospodyni,że rosół nie taki, na kawe, ze zlewki, ale o dziwo minutke żłopała aż miło. A to takie zmiotki 100 torebek za 3 zł:)jakoś nie pomyśleli:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Product placement w Klanie 20.10.09, 19:48 Też zauważyłam :) gdyby nie to, to by się Graża nigdy po pracy na herbatkę nie doczekała. Co na to ciocia Stasia? Czy Minutką tez da się dobrego czaju zaparzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Product placement w Klanie 21.10.09, 09:17 Oj Stasia jak Stasia, ale co na to doktor Koziello ze swoim lapsung-srapsung??? Chyba zszedlby, gdyby ktos mu taka Minutke zapodal ... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamozaurus Re: Product placement w Klanie 21.10.09, 09:36 Rysiu bidula nieźle sie umęczył z otwarciem herbatki- normalnie z 5 minut walczył:) A Krem Vichy? Widzieliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Product placement w Klanie IP: *.toya.net.pl 21.10.09, 10:52 Kiedy i w jakim kontekście się pojawił się ten krem? bo nie zwróciłam uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: Product placement w Klanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 14:19 Z kremem to było naprawdę przegięcie: specjalnie dopisana scena, by go zareklamować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarod Re: Product placement w Klanie IP: 62.29.177.* 21.10.09, 16:37 Krem też widzieliśmy, trudno było przeoczyć tak nachalnej propagandy dawno nie było. Minutka mignęła mi w kolejnym odcinku chyba - jeszcze nie w scenie z Ryśkiem i Grażą, ale pomyślałam, że zapomnieli się, bo 2 dni z rzędu kryptoreklamami nas karmić to przesada. O ja naiwna! Odpowiedz Link Zgłoś
matthias_88 Re: Product placement w Klanie 21.10.09, 23:42 minutke zauwazylem juz kilka razy, ale nie kojarze vichy. kiedy pokazali krem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Product placement w Klanie IP: *.dip.t-dialin.net 22.10.09, 09:14 Krem Vichy okazał się lepszy od maseczek Beatki, przyczyniając się w znacznym stopniu do cudownego wyglądu Elżbiety, co zauważyła zdumiona farmaceutka, przyznając, że jej firma nie ma takich funduszy na badania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serena Re: Product placement w Klanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.09, 13:49 Tak było, potwierdzam! A Minutka rządzi także w sklepie Roberta - Pola parzyła ją już nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Product placement w Klanie IP: 89.167.16.* 26.10.09, 14:24 Wczoraj posterunkowy czy inny aspirant u ojca Mateusza też celebrował zaparzanie minutki, widać jest to ulubiony napitek aktorów popularnych seriali :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Kiedyś był jeszcze "socysty" kurczak Winiar... IP: *.toya.net.pl 28.10.09, 16:33 Ola zachwalała, jak to się go szybko robi, a potem profesor Smosarski piał na temat jego smaku... A, i kiedyś u "Ryśków" zażerali się jakimiś ciasteczkami, których mieli pełne szafki - firmy niestety nie pamiętam. Kurcze, chyba już czas, żebym skończyła wychowawczy i wróciła do pracy, bo zaczynam się uwsteczniać... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Kiedyś był jeszcze "socysty" kurczak Winiar.. IP: 89.72.123.* 28.10.09, 19:30 i Minutke z puszki do szklanki wyjątkowo dokładnie i długo nakładala Hanka w MjakM w ostatni poniedziałek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: Kiedyś był jeszcze "socysty" kurczak Winiar.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 01:03 widocznie producent minutki wykupił pakiet w tvp.sa umieszczenie produktu we wszystkich serialach produkowanych przez tvp... boższsz Odpowiedz Link Zgłoś