ciociacesia 21.10.09, 12:41 z tego co sie doszukałam nie bedzie wiecej sezonów Gilmore Girls a ja mam chandre straszna i potrzebuje czegos w podobnych klimatach - sielsko i anielsko ale nie odrealnione na maxa... jakis film tez moze byc. poratujcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorisch1 Re: cos podobnego do 'Kochanych kłopotów' - polec 21.10.09, 13:00 "One tree hils" czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLa Re: cos podobnego do 'Kochanych kłopotów' - polec IP: *.as.kn.pl 21.10.09, 13:15 One Tree Hill :) Bardzo fajny, ciepły, też polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: cos podobnego do 'Kochanych kłopotów' - polec IP: 83.13.67.* 22.10.09, 00:06 "Everwood". Bardzo fajny serial praktycznie w identycznym klimacie jak Gilmorki. Skończył sie po 4 sezonach wiec mozna wszytsko hurtem ściągnąć i obejrzec :) "One Tree Hill" jak dla mnie stało sie nudne w połowie 4 sezonu. W tej chwili ogladam go tylko dla Nathana i Haley. Odpowiedz Link Zgłoś
nedzioza Re: cos podobnego do 'Kochanych kłopotów' - polec 22.10.09, 00:58 jezu to cudnie, że ktoś pamięta Gilmore Girls!!!!! żeby w polskiej TV pojawił sie choć cień takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia bo tego serialu nie da sie zapomniec :) 22.10.09, 07:20 chociaz wszystkie sezony obejrzane ciurkiem - stwierdzam ze nie przepadam za starsza bohaterka - egoistyczna sucz ktora sypia z kim popadnie i ciska sie gorzej niz nastolatka na hormonach :) ale i tak lubie ogladac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nedzioza Re: bo tego serialu nie da sie zapomniec :) 22.10.09, 12:05 A mnie zawsze irytowała Rory póki nie zaczęła zadawać się z 'dziedzicem wydawniczym'. No tak cudnie idealne dziecię, że aż mdło się robiło. Ciekawsze były już jej koleąznki: neurotyczna Paris i stłamszona Lane. nie zmienia to faktu, że serial jest naprawdę dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia mnie nie wkurzała 22.10.09, 12:22 dla niej i jej facetów ogladałam ten serial :) chociaz ten pierwszy to ciezki młotek był. potem ogladałam z nim jeszcze supernatural. nadal byl tam ciezkim młotkiem mnie troche wkurzyła Rory na koniec jako kobieta wyzwolona i jak biednego Logana zostawiła. No załosc po prostu, ale w sumie pasowało to do jej postaci.A co do jej idealnosci - uczyc to sie moze dobrze uczyła, ale zonatego do łozka zawlekła. a wczesniej rogi mu przyprawiała z blondynem zbuntowanym i poten z siostrzencem Luka. taka sama jak i matka - egoistyczna i wredna hipokrytka :) kobieta szczesliwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia one tree hill 27.10.09, 10:52 pierwszy sezon z grzywki. zaczęło sie cudnie, ale pod koniec miałam ochotę powyrzynać scenarzystów. i mam taka obawe ze bedzie juz tylko gorzej potem, bo bedzie, nie? mam tylko nadzieje ze Lukowi w koncu włosy odrosną :) mam słabosc do tego aktora :) nawet prawie cały dom woskowych cial obejrzałam z jego powodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
nedzioza Re: cos podobnego do 'Kochanych kłopotów' - polec 27.10.09, 23:07 Mnie zawsze najbardziej zadziwiało i fascynowało zarazem ilości junk foodu jakie Lorelai i Rory wpychały w siebie, bez żadnego dbania i śiwtne figury. Po każdym odcinku miałam ochote na lody, pizzę i piwsko, z tym, że na moje figurze odciskały piętno.:-) Co do Jared'a Padaleckiego to zupełnie nie mi się nie widział, w ogóle faceci Rory oraz ona sama to była dla mnie lekka przeginka.No i to, że niby oni za nia tak sznurem.... No był w pierszym sezonie Tristan czy jakoś tak- z Chilton, ten był ok. Za to Luke, wow... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia no przeca ze Tristan 28.10.09, 08:40 Tristan był boski :) w pierwszym sezonie One Tree Hill gra głowna super sliczna rolę :) jedna z moich ulubionych scen to kiedy wychodzi z pod przysznica ubrany tylko w dwie piłki do kosza :) a co do junk food-u. klucz do sukesu to zywienie sie samym junk foodem i przymieranie głodem pomiedzy posiłkami :) praktykowałam to przez jakis miesiac po rozstaniu z facetem - nie wiem od jakiej wagi zaczynałam ale końcowa była 47 :) teraz na maminych obiadkach dobijam juz szczesliwie do 49 :) bo Padalecki to taki lalus troche :) w Supernatural tez był beznadziejny :) ale tam miał chociaz całkiem fajnego brata Odpowiedz Link Zgłoś