Gość: lubięseriale IP: 109.243.100.* 23.08.10, 08:00 Serial z Cezarym Żakiem w roli głównej, czytałam o nim w programie biedronki.Wiecie coś więcej, wiem że to nasza wersja serialu "Paco i jego ludzie" ciekawe jak wypadnie u nas ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella_cwir Re: Chudy i jego ludzie 01.09.10, 21:54 coś mi się wydaje, że to raczej będzie szmira :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garfield Re: Chudy i jego ludzie IP: 87.105.189.* 03.09.10, 08:48 Oświeć nas dlaczego ma to być szmira. Jak rozumiem twoja 'logikę', to gdyby to było w TVN piałabyś z zachwytu nawet nie obejrzawszy ani jednego odcinka. Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boos11 Re: Chudy i jego ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 11:32 ja natomiast liczę na to że będzie śmiesznie. Może uda nam się zrobić wreszcie dobry polski komediowy serial akcji :) więcej można zobaczyć na www.ludziechudego.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boos11 Re: Chudy i jego ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 11:33 www.ludziechudego.com podaje jeszcze raz bo wpisałem bez odnośnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Chudy i jego ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 22:41 No i jak wrażenia po pierwszym podwójnym odcinku. IMHO nie odbiega od oryginału, fajnie zagrany, śmieszny, podobali mi sie aktorzy (choć pachniało Ranczem). Na nerwy działała mi muzyka podczas akcji w banku, potem zresztą tez. Ale będę oglądać kolejne odcinki :) Odpowiedz Link Zgłoś
qasiunia Re: Chudy i jego ludzie 06.09.10, 07:43 serial rewelacja, uśmiałam sie do łez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boos11 Re: Chudy i jego ludzie IP: 194.126.221.* 06.09.10, 10:22 nawet ciekawy, kilka sytuacji bardzo komicznych, zaskakujące zwroty akcji - odebrałem te odcinki pozytywnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: Chudy i jego ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 11:20 Spodziewałam się dobrej zabawy - niestety nudno było. Atmosfery z Rancza ani na lekarstwo. Może w następnych odcinkach będzie lepiej - sam sobie szansę i obejrzę kolejny, bo przecież to naprawdę dobra ekipa. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Chudy i jego ludzie 06.09.10, 11:48 ??? Kto pisze te pozytywne opinie? Serial okropny, kicha, fabuła nuda, żarty nieśmieszne. Że nie wspomnę o spieprzonym balansie bieli w scenie na schodach (przeprowadzka). Odpowiedz Link Zgłoś
tusku-mordo-ty-moja Re: Chudy i jego ludzie 06.09.10, 13:26 Z ostatnim zdaniem sie zgadzam (ale tylko z nim) - sąsiadka dopalona, a Lola i teściowa w ciemnościach. Ale serial fajny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kunda Re: Chudy i jego ludzie IP: *.connecta.pl 28.10.10, 10:16 Zastanawiam się, czy to częsta praktyka, że ludzie związani z serialem, jakieś działy marketingu czy innego PR-u, komentują na forach daną produkcję, żeby ją wypromować... Wątek o "Licencji na wychowanie" wygląda jakby w całości był prowadzony przez podstawionych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: Chudy i jego ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 11:54 > Wątek o "Licencji na wychowanie" wygląda jakby w całości był prow > adzony przez podstawionych ludzi... Licencję to proszę zostawić w spokoju - to rzeczywiście najlepszy serial w TVP od co najmniej 20 lat, wg mnie też najlepszy z wszystkich obecnie emitowanych na innych stacjach. Nawet zaczęłam sobie go nagrywać, chociaż nigdy wcześniej, przy żadnym serialu nie przyszło mi to do głowy. A Chudy jest cieniutki - wprawdzie ostatnie odcinki są trochę lepsze od pierwszych, ale jak wcześniej pisałam do Rancza bardzo mu daleko, dowcip zdecydowanie zbyt ciężki i prymitywny - jedynie aktorzy robią co mogą, żeby nie chciało się wyłączyć telewizora natychmiast po włączeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt_banco Re: Chudy i jego ludzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.10, 12:34 ;-)))) Tez sie nad tym zastanawiam, ale po ponad 3 latach obecnosci na tym forum moge powiedziec, ze zdecydowana wiekszosc postow jest jednak "prawdziwa", a te robione na zamowienie maja pewne cechy umozliwiajace zdemaskowanie. Natomiast gdyby faktycznie zagladali to ludzie zwiazani z produkcja seriali (nie mowie o ich marketingu), to nie byloby to wcale takie zle. Po pierwsze mogliby poczytac "glos ludu", po wtore zdradzic troche serialowej kuchni. Wiec wracajac do "Licencji" i jej watku jakoby prowadzonego przez podstawionych ludzi, to w zadnym wypadku nie mozna powiedziec, ze "w calosci", chociaz bywaly posty "podejrzane" ;-) Zdecydowana wiekszosc to wypowiedzi ludzi, ktorym sie to z jakichs powodow podoba. Liste powodow mozna znalezc w rzeczonym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Chudy i jego ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 16:13 Kunda, jak rozumiem jedyne posty na forum, które dla ciebie nie są 'podejrzane' to takie, które: 1. zrypią serial z błotem 2. będą wychwalać produkcje TVN 3. i przy okazji będą twierdzić, ze Kaczor w tym łapy maczał. Współczuję. Poważniej: sama jestem zafascynowana 'Licencja na wychowanie' bo uważam, ze to najlepszy serial wyprodukowany w Polsce tym roku. I za cholerę nie jestem podstawiona. No, może przez swojego męża i dzieci, które razem ze mną ten serial oglądają i cenią go tak samo, jak ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Chudy i jego ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 16:15 I po pierwszym odcinku. Nie podobał mi się. Miało być śmiesznie, a było straszno, a przecież dobra obsada (z wyjątkiem Segdy, której nie trawię). Podobnie jak Zakopane, Pragę przedstawią w krzywym zwierciadle. Proponuję więc na każdym rogu gołębniki i mnóstwo strzelaniny. Mieszkanko mają super;). Ciekawe w jakch warunkach egzystowali wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Chudy i jego ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 17:01 Mi sie podobało, Obsada fajna. Fabuła głupkowata, ale chyba taka miała byc i dobrze, i jest smiesznie. bede oglądać! Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Chudy i jego ludzie 06.09.10, 19:01 Mnie tez sie podobalo - kilka razy smialam sie w glos :) Obsada jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Re: Chudy i jego ludzie IP: *.aster.pl 06.09.10, 20:42 mnie też się podobało, zapowiada się nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
moleslaw Re: Chudy i jego ludzie 07.09.10, 05:28 Jak na razie świetny, trzymają się oryginału co jest dużym plusem , całą rodzinką śmialiśmy się jak nie wiem :-) obawiałam się znając hiszpańską wersję ale naprawdę nie jest zle i mam nadzieję że będą trzymać ten poziom. Kojarzy się z Ranczem przez Cezarego Żaka , choć mój syn do dziś mówi o tym aktorze Krawczyk :-) Segda niczego sobie,ładnie wyglądała a aktorką zawsze była dobrą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Chudy i jego ludzie 07.09.10, 08:54 Nie jest źle, aczkolwiem w 100% dobrze nie jest. Segda powinna nieco stonować, lepszy byłby komizm sytuacyjny gdyby tak na wysokiej strunie nie chodziła. Żurawski fajnie kontynujuje rolę z "Pitbula". Parę razy było śmiesznie, mam nadzieję, że będzie ich więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Chudy i jego ludzie IP: *.spray.net.pl 07.09.10, 11:47 Gdzie można obejrzeć te dwa odcinki? Na Ipla mam głos ale obraz jest nieruchomy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Chudy i jego ludzie IP: 194.126.221.* 08.09.10, 16:52 na Ipla mozna zobaczyć ale słyszałam, że wkrótce będzie można również obejrzeć na www.ludziechudego.com i nawet ściągnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Chudy i jego ludzie IP: *.spray.net.pl 01.11.10, 10:45 Po wczorajszym odcinku /31.10/ stwierdzam, że kretynizm tego serialu sięgnął dna! Oglądałam poprzednie odcinki i zawsze po zakończeniu dawałam szansę serialowi: no, może dalej będzie lepiej! Nie było! Niestety! Nie oglądam więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Chudy i jego ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 11:25 a mi sie cały czas serial jednakowo podoba. jest głupkowato-śmiesznie ale tego właśnie oczekuję, takiego absurdalnego komizmu. Obsada super - Marian! Łukasz (mniam!) i reszta! Odpowiedz Link Zgłoś
amanita_verna Re: Chudy i jego ludzie 01.11.10, 19:41 a dla mnie super, zawsze sie uśmieję i o to przeciez chodzi, nie o jakąś głebię no i faktycznie miło sie patrzy na Żurawskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Chudy i jego ludzie 03.11.10, 19:59 A ja tez lubie :-) Pregowski powala mnie wszedzie, gdzie sie pojawi i tak jest w "Ludziach Chudego" :-) Odpowiedz Link Zgłoś