Dodaj do ulubionych

Chudy i jego ludzie

IP: 109.243.100.* 23.08.10, 08:00
Serial z Cezarym Żakiem w roli głównej, czytałam o nim w programie
biedronki.Wiecie coś więcej, wiem że to nasza wersja serialu "Paco i jego
ludzie" ciekawe jak wypadnie u nas ?
Obserwuj wątek
    • bella_cwir Re: Chudy i jego ludzie 01.09.10, 21:54
      coś mi się wydaje, że to raczej będzie szmira :/
      • Gość: garfield Re: Chudy i jego ludzie IP: 87.105.189.* 03.09.10, 08:48
        Oświeć nas dlaczego ma to być szmira. Jak rozumiem twoja 'logikę', to gdyby to
        było w TVN piałabyś z zachwytu nawet nie obejrzawszy ani jednego odcinka. Żenada!
        • Gość: boos11 Re: Chudy i jego ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 11:32
          ja natomiast liczę na to że będzie śmiesznie. Może uda nam się zrobić wreszcie
          dobry polski komediowy serial akcji :) więcej można zobaczyć na
          www.ludziechudego.com
          • Gość: boos11 Re: Chudy i jego ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 11:33
            www.ludziechudego.com podaje jeszcze raz bo wpisałem bez odnośnika :)
    • Gość: kot Re: Chudy i jego ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 22:41
      No i jak wrażenia po pierwszym podwójnym odcinku. IMHO nie odbiega od oryginału,
      fajnie zagrany, śmieszny, podobali mi sie aktorzy (choć pachniało Ranczem). Na
      nerwy działała mi muzyka podczas akcji w banku, potem zresztą tez. Ale będę
      oglądać kolejne odcinki :)
      • qasiunia Re: Chudy i jego ludzie 06.09.10, 07:43
        serial rewelacja, uśmiałam sie do łez.
        • Gość: xx Re: Chudy i jego ludzie IP: *.chello.pl 06.09.10, 10:10
          Faajny!
      • Gość: boos11 Re: Chudy i jego ludzie IP: 194.126.221.* 06.09.10, 10:22
        nawet ciekawy, kilka sytuacji bardzo komicznych, zaskakujące zwroty akcji - odebrałem te odcinki pozytywnie :)
      • Gość: bardu Re: Chudy i jego ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 11:20
        Spodziewałam się dobrej zabawy - niestety nudno było. Atmosfery z Rancza ani na lekarstwo. Może w następnych odcinkach będzie lepiej - sam sobie szansę i obejrzę kolejny, bo przecież to naprawdę dobra ekipa.
    • dalenne Re: Chudy i jego ludzie 06.09.10, 11:48
      ???
      Kto pisze te pozytywne opinie?

Serial okropny, kicha, fabuła nuda, żarty nieśmieszne.
      Że nie wspomnę o spieprzonym balansie bieli w scenie na schodach (przeprowadzka).
      • tusku-mordo-ty-moja Re: Chudy i jego ludzie 06.09.10, 13:26
        Z ostatnim zdaniem sie zgadzam (ale tylko z nim) - sąsiadka dopalona, a Lola i teściowa w ciemnościach. Ale serial fajny .
      • Gość: Kunda Re: Chudy i jego ludzie IP: *.connecta.pl 28.10.10, 10:16
        Zastanawiam się, czy to częsta praktyka, że ludzie związani z serialem, jakieś działy marketingu czy innego PR-u, komentują na forach daną produkcję, żeby ją wypromować... Wątek o "Licencji na wychowanie" wygląda jakby w całości był prowadzony przez podstawionych ludzi...
        • Gość: bardu Re: Chudy i jego ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 11:54
          > Wątek o "Licencji na wychowanie" wygląda jakby w całości był prow
          > adzony przez podstawionych ludzi...
          Licencję to proszę zostawić w spokoju - to rzeczywiście najlepszy serial w TVP od co najmniej 20 lat, wg mnie też najlepszy z wszystkich obecnie emitowanych na innych stacjach. Nawet zaczęłam sobie go nagrywać, chociaż nigdy wcześniej, przy żadnym serialu nie przyszło mi to do głowy. A Chudy jest cieniutki - wprawdzie ostatnie odcinki są trochę lepsze od pierwszych, ale jak wcześniej pisałam do Rancza bardzo mu daleko, dowcip zdecydowanie zbyt ciężki i prymitywny - jedynie aktorzy robią co mogą, żeby nie chciało się wyłączyć telewizora natychmiast po włączeniu.
        • Gość: matt_banco Re: Chudy i jego ludzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.10, 12:34
          ;-)))) Tez sie nad tym zastanawiam, ale po ponad 3 latach obecnosci na tym forum moge powiedziec, ze zdecydowana wiekszosc postow jest jednak "prawdziwa", a te robione na zamowienie maja pewne cechy umozliwiajace zdemaskowanie. Natomiast gdyby faktycznie zagladali to ludzie zwiazani z produkcja seriali (nie mowie o ich marketingu), to nie byloby to wcale takie zle. Po pierwsze mogliby poczytac "glos ludu", po wtore zdradzic troche serialowej kuchni. Wiec wracajac do "Licencji" i jej watku jakoby prowadzonego przez podstawionych ludzi, to w zadnym wypadku nie mozna powiedziec, ze "w calosci", chociaz bywaly posty "podejrzane" ;-) Zdecydowana wiekszosc to wypowiedzi ludzi, ktorym sie to z jakichs powodow podoba. Liste powodow mozna znalezc w rzeczonym watku.
        • Gość: Ewa Re: Chudy i jego ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 16:13
          Kunda, jak rozumiem jedyne posty na forum, które dla ciebie nie są 'podejrzane' to takie, które:
          1. zrypią serial z błotem
          2. będą wychwalać produkcje TVN
          3. i przy okazji będą twierdzić, ze Kaczor w tym łapy maczał.
          Współczuję.

Poważniej: sama jestem zafascynowana 'Licencja na wychowanie' bo uważam, ze to najlepszy serial wyprodukowany w Polsce tym roku. I za cholerę nie jestem podstawiona. No, może przez swojego męża i dzieci, które razem ze mną ten serial oglądają i cenią go tak samo, jak ja!
    • Gość: rybka Re: Chudy i jego ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 16:15
      I po pierwszym odcinku. Nie podobał mi się. Miało być śmiesznie, a było straszno, a przecież dobra obsada (z wyjątkiem Segdy, której nie trawię).
      Podobnie jak Zakopane, Pragę przedstawią w krzywym zwierciadle. Proponuję więc na każdym rogu gołębniki i mnóstwo strzelaniny. Mieszkanko mają super;). Ciekawe w jakch warunkach egzystowali wcześniej.
    • Gość: zzz Re: Chudy i jego ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 17:01
      Mi sie podobało, Obsada fajna. Fabuła głupkowata, ale chyba taka miała byc i dobrze, i jest smiesznie. bede oglądać!
      • maniaczytania Re: Chudy i jego ludzie 06.09.10, 19:01
        Mnie tez sie podobalo - kilka razy smialam sie w glos :)
        Obsada jest super.
    • Gość: plum Re: Chudy i jego ludzie IP: *.aster.pl 06.09.10, 20:42
      mnie też się podobało, zapowiada się nieźle
      • moleslaw Re: Chudy i jego ludzie 07.09.10, 05:28
        Jak na razie świetny, trzymają się oryginału co jest dużym plusem , całą rodzinką śmialiśmy się jak nie wiem :-) obawiałam się znając hiszpańską wersję ale naprawdę nie jest zle i mam nadzieję że będą trzymać ten poziom.
        Kojarzy się z Ranczem przez Cezarego Żaka , choć mój syn do dziś mówi o tym aktorze Krawczyk :-) Segda niczego sobie,ładnie wyglądała a aktorką zawsze była dobrą :-)
        • anmanika Re: Chudy i jego ludzie 07.09.10, 08:54
          Nie jest źle, aczkolwiem w 100% dobrze nie jest. Segda powinna nieco stonować, lepszy byłby komizm sytuacyjny gdyby tak na wysokiej strunie nie chodziła. Żurawski fajnie kontynujuje rolę z "Pitbula". Parę razy było śmiesznie, mam nadzieję, że będzie ich więcej.
          • Gość: b Re: Chudy i jego ludzie IP: *.spray.net.pl 07.09.10, 11:47
            Gdzie można obejrzeć te dwa odcinki? Na Ipla mam głos ale obraz jest nieruchomy?!
            • Gość: milka Re: Chudy i jego ludzie IP: 194.126.221.* 08.09.10, 16:52
              na Ipla mozna zobaczyć ale słyszałam, że wkrótce będzie można również obejrzeć na www.ludziechudego.com i nawet ściągnąć :)
              • Gość: b Re: Chudy i jego ludzie IP: *.spray.net.pl 01.11.10, 10:45
                Po wczorajszym odcinku /31.10/ stwierdzam, że kretynizm tego serialu sięgnął dna! Oglądałam poprzednie odcinki i zawsze po zakończeniu dawałam szansę serialowi: no, może dalej będzie lepiej! Nie było! Niestety! Nie oglądam więcej!
                • Gość: kaja Re: Chudy i jego ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 11:25
                  a mi sie cały czas serial jednakowo podoba. jest głupkowato-śmiesznie ale tego właśnie oczekuję, takiego absurdalnego komizmu. Obsada super - Marian! Łukasz (mniam!) i reszta!
                  • amanita_verna Re: Chudy i jego ludzie 01.11.10, 19:41
                    a dla mnie super, zawsze sie uśmieję i o to przeciez chodzi, nie o jakąś głebię
                    no i faktycznie miło sie patrzy na Żurawskiego ;)
                    • bonnie75 Re: Chudy i jego ludzie 03.11.10, 19:59
                      A ja tez lubie :-)
                      Pregowski powala mnie wszedzie, gdzie sie pojawi i tak jest w "Ludziach Chudego" :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka