Dodaj do ulubionych

Wymyśl dialog/opis do zdjęcia

15.10.10, 22:32
Zasady zabawy - proste. Poniżej wklejam dwa obrazki. Kto wymyśli do nich najlepszy opis/dialog wygrywa zaszczytny tytuł najlepszego autora tekstu pod obrazkiem :)

[img]https://i210.photobucket.com/albums/bb246/MajinFro/gif/KirkSpockFeel.png[/img]
Spock: Oh Jim! Jeszcze, jeszcze!
Kirk: W końcu odkryłem twój punkt "G"!

[img]https://img121.imageshack.us/img121/6920/stupid3u.jpg[/img]
Data: Bracie, kiedy ostatnio myłeś uszy?
Obserwuj wątek
    • wei.wu.wei Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 17.10.10, 14:42
      Ad 1.
      Kirk: Spock! Uspokój się. Nie wypadaj z roli. Ta kobieta nie jest tego warta!

Ad 2.
      Data: Tak między nami braćmi mówiąc, ten brylant jest fałszywy.
      • twardycukierek Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 17.10.10, 22:57
        Good ones :)
        • wei.wu.wei Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 19.10.10, 08:37
          Thx. Urs 2.
          • twardycukierek Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 19.10.10, 13:48
            Dzięki! :)
    • stary_zgred1 Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 17.10.10, 19:34
      [img]https://i210.photobucket.com/albums/bb246/MajinFro/gif/KirkSpockFeel.png[/i
      mg]
      Spock: Puść mnie Jim! Idę bronić krzyża pod pałac prezydencki!
      Kirk: Spock, krzyż już dawno przenieśli!
      • wei.wu.wei Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 17.10.10, 21:13
        Zgłaszam poprawkę do regulaminu:
        Na osobie zdobywającej tytuł Najlepszej Osoby Komentującej ciąży zaszczytny obowiązek przeprowadzenia kolejnej edycji konkursu.
        • stary_zgred1 Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 17.10.10, 21:47
          Jestem jak najbardziej za, tyle że na razie uczestników niedużo :)
          • wei.wu.wei Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 17.10.10, 22:35
            A czego się spodziewałaś na tym forum? :>
    • twardycukierek Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 17.10.10, 22:05
      1.1

Kirk: popping the same pills as the late Jarkacz is irrational and will not bring the Romulan Empire to fall!
      Spock: Burp.

2.2

Lore: Spot, come here!

;)
      • jedzoslaw Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 18.10.10, 23:30
        > Kirk: popping the same pills as the late Jarkacz is irrational and will not bri
        > ng the Romulan Empire to fall!

:D :D :D :D Leżę i kwiczę na podłodze, zwłaszcza z tego "as the late Jarkacz " :D
        • twardycukierek Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 19.10.10, 13:49
          :D Aż tak? Dzięki... 'we aim to please'.
          • jedzoslaw Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 19.10.10, 14:40
            Naprawdę, dawno mnie coś tak nie rozbawiło :)
            • wei.wu.wei Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 19.10.10, 19:26
              No już, już, dosyć tych słodkości. Dawaj swoje propozycje.

Please :)

• jedzoslaw Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 19.10.10, 21:36
                ryc.1

Spock: Jim, obdarowywanie się prezentami z okazji urodzin jest nielogiczne. Obchodzenie urodzin także nie ma sensu. Wzbudza tylko niepotrzebne emocje, choć pozytywne. Dlatego Wolkanie nie...
                Jim: Poczekaj jeszcze chwilę, nie otwieraj oczu. Scotty za chwilę przyjdzie z prezentem!

ryc.2
                Data: Wciąż nie wiem, na czym polega ludzkie poczucie humoru, ale sądzę, że będziesz śmiesznie wyglądał z trzecim okiem zamontowanym na miejscu ucha.
                • wei.wu.wei Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 19.10.10, 21:42
                  No to ja nie zazdroszczę jury. Przynajmniej ja bym nie umiał wybrać :)
                  • twardycukierek Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 20.10.10, 09:56
                    Jury is out?
                    • stary_zgred1 Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 20.10.10, 15:37
                      Wcale nie out. Obserwuje poczynania forumowiczów z przestrzeni kosmicznej. Baj de łej - może zastosujemy demokratyczne głosowanie: propozycje można zgłaszać do piątku (22.10.2010) - do godziny 12:00 (ho, ho, powiało administracją!) - w piątek, każdy chętny wybiera dla obrazka nr 1 i nr 2 trzy opisy które najbardziej mu się podobają i przyznaje im odpowiednio: 3, 2 i 1 punkt. Jak się szanownym takie rozwiązanie widzi? A?
                      • crazy.berserker Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 20.10.10, 15:41
                        Ad. Obrazek 1:
                        Kirk: Jaki miękki! Nowy?
                        Spock: Uprany w Perwolu

Ad. Obrazek 2:
                        Data: B4, wiesz może co to za uczucie kiedy “serce klęka”?
                        • twardycukierek Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 20.10.10, 18:08
                          :DDDD

:D
                      • wei.wu.wei Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 20.10.10, 16:17
                        o nie nie, Twój konkurs - Twój kłopot :)
                        • crazy.berserker Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 20.10.10, 18:32
                          Ja w sumie mogę być w jury :)

• twardycukierek Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 20.10.10, 18:31
                        Leć dyktaturą! :)
                        • crazy.berserker Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 20.10.10, 18:41
                          Obrazek 1
                          Kirk: Doktorze! Szybciej! Wody odeszły!
                          • stary_zgred1 Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 20.10.10, 19:21
                            crazy.berserker napisała:

> Obrazek 1
                            > Kirk: Doktorze! Szybciej! Wody odeszły

Siostra, jak zawsze rozklepałaś mnie na łopatki :)

Co do wyników - a niech będzie dyktatura!

Wyniki ogłoszę w piątek, po 17:00
                          • wei.wu.wei Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 20.10.10, 19:26
                            Ale to Spockowi czy komuś zza kadru? Bo nie wiem, czy mnie śmieszy :)
                            • stary_zgred1 Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 20.10.10, 19:48
                              Siostra twierdzi że Spockowi.

End nał - maj tern:

Obrazek numer 2:
                              B4: - Data, opowiedz mi straszną bajkę!
                              Data: Dawno, dawno temu w kraju zwanym "Polska" rządzili dwaj bliźniacy ...
                              • wei.wu.wei Re: Wymyśl dialog/opis do zdjęcia 20.10.10, 20:15
                                A to mnie nie bawi.

To drugie też nie.

Tryb marudny mi się włączył. Nawet wiem przez kogo, ale nie powiem :)
                                • stary_zgred1 And the winner is 22.10.10, 18:04
                                  [img]https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRWpoPNe3jOGdgHUnIjyrixC4O_jC4hLd-5PitbXBu87Ngmj5o&t=1&usg=__zp8ByB_qzzfZWcYm5aL6dsy6yTs=[/img]

Szanowni, pierwszym laureatem startrekowego konkursu, któremu zostaje przyznane zaszczytne miano "Autora najlepszego tekstu pod obrazkiem" zostaje twardycukierek, za tekst:
                                  "Kirk: popping the same pills as the late Jarkacz is irrational and will not bring the Romulan Empire to fall!
                                  Spock: Burp."

Korzystając z ostatniej okazji dyktatorskiego ustawiania reguł konkursu zarządzam, że od teraz, w kolejnych odsłonach zabawy, osoba wygrywająca wkleja tylko jeden obrazek, co nie spowoduje zamoty w wybieraniu najciekawszej propozycji.

Zwyciężczyni gratuluję, wznosząc za jej zdrowie kielich czerwonego wina!

No i oczywiście czekam na kolejną propozycję.
                                  • twardycukierek Re: And the winner is 23.10.10, 10:57
                                    Wielkie dzięki! :))) Wzruszyłam się! Pragnę podziękować Akademii, mojemu agentowi, kotu, agentowi kota, osobistemu trenerowi kota...

Chlip ;)))

Dziękuję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka