Dodaj do ulubionych

Marta (NW)

20.01.11, 14:36
Zawsze myslalam, ze to rozsadna babka. A tu stary lowelas przyslonil jej swiat i zglupiala doszczetnie.
Sadzilam, ze hormony raz jeden jej zabuzowaly, przespala sie z nim a potem zostawi go w cholere i zalamie sie z powodow wyrzutow sumienia. Ale nie - ten romans kwitnie na calego, sa juz nawet sms-owe wyznania milosci. Jakos tak wstyd mi za nia...ale moze ja nawina jestem...
Obserwuj wątek
    • marcelekk Re: Marta (NW) 20.01.11, 18:15
      Wyjątkowo żenujący wątek :D Z takim starym capem masakra...
      • gazeta_mi_placi Re: Marta (NW) 23.01.11, 21:07
        Może jest niezły w te klocki....
    • sundry Re: Marta (NW) 20.01.11, 18:39
      Najpierw seks, potem smsowe wyznania miłości, pięknie:D
      • qpiska Re: Marta (NW) 20.01.11, 22:53
        Dla mnie to jeden z najbardziej beznadziejnych i odpychających wątków w NW. Chyba czas go zakończyć :)
    • Gość: mańka Re: Marta (NW) IP: *.ip.mgk.pl 21.01.11, 12:04
      Wątek w filmie niezbyt udany,ale trzeba przyznać że grająca Martę Joanna figurkę ma i sexy babeczka z niej się zrobiła :)
      • Gość: pyzia Re: Marta (NW) IP: 193.201.167.* 21.01.11, 14:06
        Mi sie watek bardzo podoba. Co Was tak bulwersuje, ze za szybko do lozka poszli??? Nie sa nastolatkami i nie musza latami czekac na pierwszy raz. Mieli na siebie ochote to sie bzykneli i tyle. A Pazura jest bardzo fajny, sama bym sie z nim umowila :-)
        • iza232 Re: Marta (NW) 21.01.11, 20:32
          Bulwersuje nas, że z podstarzałego onlesnego Pazury Radosława zrobili demona seksu a marta pokeciała na takiego starca wg jej wieku. Dla mnie to podobna para do państwa Łapickich.
          • Gość: julian Re: Marta (NW) IP: *.pppoepub.vspace.pl 21.01.11, 23:59
            za232 napisała:

> Bulwersuje nas, że z podstarzałego onlesnego Pazury Radosława zrobili demona se
            > ksu a marta pokeciała na takiego starca wg jej wieku. Dla mnie to podobna para
            > do państwa Łapickich.

Mów za siebie nie za "nas". Tragedią tego wątku jest zdrada. Ale czym złym w dzisiiejszych czasach jest zdrada, toz to chleb powszedni...:(
            • bonnie75 Re: Marta (NW) 22.01.11, 08:45
              Ale czym złym w d
              > zisiiejszych czasach jest zdrada, toz to chleb powszedni...:(

Nie, no oczywiscie, zdrada jest "niczym zlym" - gratuluje zatem wyrozumialego partnera :-/
              • jak-kania-dzdzu Re: Marta (NW) 22.01.11, 14:10
                > Ale czym złym w d
                > > zisiiejszych czasach jest zdrada, toz to chleb powszedni...:(
                >
                > Nie, no oczywiscie, zdrada jest "niczym zlym" - gratuluje zatem wyrozumialego p
                > artnera :-/

Bonnie, ale Julian to raczej smutno-refleksyjno-ironicznie napisał.

A odnośnie wątku, to uważam go za beznadziejnie poprowadzony. I nie dlatego, że Pazura wydaje mi się 'obleśny', bo jak na swój wiek to bardzo dobrze wygląda, wolę go o niebo bardziej niż brata, na którego patrzeć nie mogę, ale Radek zupełnie nie pasuje do Jabłczyńskiej, nie ma między nimi żadnej chemii, pasji, uczucia. Moim zdaniem Jabłczyńska to przeciętna aktorka-amatorka i o ile w codziennych serialowych scenach się sprawdza, to zupełnie nie potrafi odgrywać gwałtownych emocji, nie radzi sobie.
                A i winą scenarzystów jest maksymalne uproszczenie wątku i prowadzenie go tak, jakby bohaterami była dwójka nastolatków, którym rodzice zabraniają się spotykać. Najpierw naprędce stworzone bzdurne i mało istotne problemu w dotąd udanym małżeństwie, później zero namiętności między Martą i Januszem, niewiele jakiegoś rozwijania znajomości, spędzania wspólnie czasu, wspólnych pasji i nagle bach do łóżka i 'kocham cię' przez sms, nie wyobrażam sobie życia bez ciebie i skora ja Janusz mam rozbitą rodzinę i problem z opieką nad dzieckiem to zafunduję to samo tobie kochana Marto, ale będzie faaaaajnie.
                • bonnie75 Jak-Kania-Dzdzu... 22.01.11, 16:03
                  ...rzeczywiscie, mogo to miec taki ironiczny wydzwiek - ze zdenerwowania nie zalapalam, za co juliana (badz julian) przepraszam :-)

Podpisuje sie pod Twoim postem wszystkimi konczynami :-)
                  A to wyznanie milosci sms-em, a potem odpowiedz Marty, ktora mogloby sie wydawac jeszcze przed momentem w ramionach meza umiera z wyrzutow sumienia - beznadziejnie plytkie i takie i ...czy ja wiem....malo realne. Ja tylko czekalam az Filip wydobedzie ten jej telefon z zalomow fotela i przeczyta...troszku by sie chlopina zdziwil.
            • iza232 Re: Marta (NW) 22.01.11, 19:46
              Gość portalu: julian napisał(a):

> Mów za siebie nie za "nas".

O przepraszam że ośmieliłam się obrazić jaśnie pana. W takim razie mówię za nas OPRÓCZ PANA JULIANA.
          • Gość: trefea Re: Marta (NW) IP: *.limes.com.pl 22.01.11, 15:02
            iza232 napisała:

> Bulwersuje nas, że z podstarzałego onlesnego Pazury Radosława zrobili demona se
            > ksu a marta pokeciała na takiego starca wg jej wieku. Dla mnie to podobna para
            > do państwa Łapickich.

Między aktorami jest 15 lat różnicy. Dla porównania różnica wieku między Bradem Pittem i Angeliną Jolie wynosi 11 lat czyli niewiele mniej a np. Wojewódzkiego i Anne Muchę dzieliło 17 lat.
            Porównanie do Łapickich jest w ogóle nie trafione bo Łapicki mógłby byc nawet pradziadkiem swojej żony, podczas gdy Pazura nawet na ojca Jabłczyńskiej jest raczej za młody
            • bonnie75 Re: Marta (NW) 22.01.11, 16:06
              Tylko, ze Jablczynska ma taki lekko dziewuszkowaty wyglad (mimo ostatnio ostrej stylizacji jej na kobiete-biznesłumen :-)) a Pazura - coz - moglby przynajmniej o fryzure zadbac, a tak wyglada jak stary Roman Hoffer w peruce :-)))
            • iza232 Re: Marta (NW) 22.01.11, 19:42
              Gość portalu: trefea napisał(a):

podczas gdy Pazura nawet na ojca Jabłczyńskiej jest ra
              > czej za młody

No jasne, skoro ją specjalnie postarzają a jego na siłę odmładzają.
        • Gość: andy_pandy poszli do łóżkaaaaa?!!!! IP: *.cable.net-inotel.pl 16.02.11, 12:00
    • Gość: marta Re: Marta (NW) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 16:23
      Jabłczyńska skończy w tym roku 26 lat?? w szoku jestem, wygląda góra na 20...faktycznie źle ją stylizują.
      • Gość: Ala Jabłczyńska IP: *.rajskanet.pl 22.01.11, 18:07
        Skłamałabym, gdybym powiedziała, ze ma fatalną figurę, bo ma fantastyczną, ale coś mi w niej nie pasuje. Nie wiem, czy to niedorozwinięty wygląd, czy coś innego. Z Pazurą wyglądają sztucznie do granic możliwości. Tak drętwego wątku dawno nie było, a tak dobrze sie zapowiadało. Generalnie wyglądają jak podstarzały pedofil z nastolatką z liceum.
        • bonnie75 Re: Jabłczyńska 22.01.11, 19:53
          No wlasnie w jej urodzie (jak i glosie zreszta, bo dubbinguje przeciez sporo w bajkach dla dzieci) chodzi o to, ze bedzie juz zawsze tak wygladac - to taki typ (jak np. Liza Minelli) wiecznej dziewczynki i chocby sie skichali to zadziornej zylety z niej nie zrobia. A Pazura wyglada przy niej jak zramolaly piernik (choc lubie go bardzo, ale niestety...) i tym bardziej razi ten wydumany romans.
        • kanna Re: Jabłczyńska 23.01.11, 15:09
          Mi w aktorce tej nie pasują za szeroko rozstawione oczy.
          • Gość: Sonia Re: Jabłczyńska IP: *.aster.pl 23.01.11, 21:16
            Tak, z tymi oczami coś nie halo, a poza tym straciła już tą świeżość, nadszedł czas żeby zostawiła "aktorstwo" i zajęła się tym swoim prawem
            • annie_laurie_starr Re: Jabłczyńska 25.01.11, 17:29
              No wlasnie - zero chemii miedzy tymi aktorami. Mysle, ze skoro jest pilotem to moglby sie na przyklad rozbic i Marta musialaby sie zmierzyc z zaloba po sekretnym kochanku. Byloby to wreszcie cos nietypowego.
              • Gość: Mo Re: IP: *.subscribers.sferia.net 26.01.11, 09:45
                A ona poki co robi dziwne miny i wylewa ocean łez a bidny, poczciwy mąż tylko się rozczula nad swoją żonką ... i tak zaraz pobiegnie do domu pilota, coby oddać się grzesznej miłości i zanurzyć ręce w bujnej jego sierści na klacie.
              • gazeta_mi_placi Re: Jabłczyńska 10.02.11, 23:00
                Na przykład rozbić się pod ....
    • Gość: lepik Re: Marta (NW) IP: *.pppoepub.vspace.pl 10.02.11, 19:36
      No to chyba już po małżeństwie Marty i Filipa:
      nawspolnej.plejada.pl/18,43685,foto,,20027,3,,co_wiosna_w_na_wspolnej,aktualnosci_detal.html
    • Gość: Zuza Re: Marta (NW) IP: *.rajskanet.pl 12.02.11, 13:17
      Czy ona musi ciągle wywracać tymi gałami? Wygląda jak baset z oczami na uszach...
      • kiwas Re: Marta (NW) 16.02.11, 11:05
        Wszystko jest w Jabłczyńskiej "nie-tak" :
        -szeroko rozstawione oczy
        - brak warsztatu aktorskiego
        -fatalna dykcja:zmiękczanie ś,ć,ź
        - denerwująca barwa głosu (a jak śpiewa to fałszuje jak bura suka)
        -krzywe nogi
        -niziołkowatość
        - małe cofnięte ząbki
        -tapeta
        - infantylny wygląd
        Denerwuje mnie tak,że przez nia przestaliśmy z narzeczoną oglądać NW
        • Gość: stanisław Re: Marta (NW) IP: *.pppoepub.vspace.pl 16.02.11, 14:54
          Wklejaj tu swoje zdjęcie kiwas to zobaczymy jakie masz równe ząbki i warsztat.
        • w_miare_normalna Re: Marta (NW) 16.02.11, 16:12
          Czepiacie się i tyle.
          Ja tam Martę lubię, a co do NW to taką ma rolę "omiałczałą". najbardziej mnie wkurzała kiedy był wątek o tym jak została zgwałcona. Masakra wtedy była, ale teraz mi nie przeszkadza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka