Dodaj do ulubionych

Na dobre i na złe

IP: *.internetia.net.pl 25.02.11, 20:51
Ten serial ciągnie się jak guma od majtek i końca nie widać. Leciało to sobie kiedyś w niedzielę to jakiemuś debilowi przyszło do głowy puszczać to w piątki o najlepszej porze, kiedy powinni nadać jakiś dobry film czy program muzyczny, cokolwiek a nie to gó.... Jakby tego było mało to w poniedziałki po raz 3 leci ten sam odcinek. Ten serial czasy świetności ma już za sobą, jest nudny, ciagnięty na siłę, bez pomysłu i żadnej akcji. Na TVP1 zaśo tej godzinie nadają obecnie film animowany. Po prostu żenada. I jeszcze przypominają by płacić kurna abonament za to dno!
Obserwuj wątek
    • Gość: mija Re: Na dobre i na złe IP: 89.230.110.* 25.02.11, 21:11
      zgadzam sie w 100%, w piątki kompletnie, ale to KOMPLETNIE nie ma co oglądać, a tego gniota to już od lat nie widziałam i nie chce widzieć
    • Gość: kemot97 Re: Na dobre i na złe IP: 212.183.140.* 26.02.11, 00:10
      obejrzalem Ndinz po dluuuugiej przerwie i widze ze przybylo bardzo duzo mlodych dochtorow i innych chirurgow. Ogladajac to mam wrazenie ze serial stracil swa wiarygodnosc. 20-letni 'lekarze specjalisci' znajacy sie na wszystkich chorobach swiata...
      • Gość: pyzia Re: Na dobre i na złe IP: 193.201.167.* 28.02.11, 11:55
        A ja bardzo lubie ten serial i szczerze mowic to wole ogladac go w piatek o 20 niz marnowac wiekszosc dnia w niedziele.
    • Gość: xd Re: Na dobre i na złe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 12:01
      jak guma to ciagnie sie wasz klan!beznadziejny serial,bez akcji,ciekawych bohaterow ,za to dajacy prace pijakom,pijaczkom i inym degeneratom!

ndinz to dobry serial.jest na 3 miejscu ogladalnosci,a odcinki przeciez nadal leca rowniez w niedziele o tej porze co zawsze.
      • kobieta1985 Re: Na dobre i na złe 28.02.11, 12:26
        najbardziej gó...anym gniotem jest klan- a na na dobre i na złe to świetny serial i tez idzie mi to na rękę że leci w piątki bo w niedziele przeważnie mnie nie ma w domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka