Dodaj do ulubionych

"Normalna" rodzinka pl

IP: *.satfilm.net.pl 06.04.11, 21:17
Takie dylematy miał dzisiaj najmłodszy sepleniący Boski. Okazało się, że wg państwa Boskich są najbardziej normalną rodziną na świecie. Cóż, widać w normalnej rodzinie siada się do stołu w czapce, w szalu a normalna rozmowa to wydzieranie się na siebie nawzajem. Dzięki Bogu moja rodzina jest "nienormalna" ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Majuniaa Re: "Normalna" rodzinka pl IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.11, 22:04
      W ogóle nie mogę się przekonać do tych środowych decybeli. Chyba w żadnej normalnej rodzinie takiego natężenia dźwięku nie ma. :(

• Gość: andy_pandy Re: "Normalna" rodzinka pl IP: *.cable.net-inotel.pl 06.04.11, 23:16
        A ja sie boję wręcz przyznać,ale pomału przekonuję się do tego serialu.Ogladam,bo to moment uspyiania dzieci,więc nie potrzebuje czegoś bardziej wzniosłego.Fakt,ze te dzieciaki takie jakieś-niewychowane.Chociaż akcja z wkręceniem mamy w odrobienie lekcji niezła;)
    • iza232 Re: "Normalna" rodzinka pl 07.04.11, 08:12
      A mnie powalił tekst matki Boskiej do męża: "Dzieci trzeba wychowywać, z dziećmi trzeba rozmawiać". Normalnie padłam!!! Dlaczego więc nie stosuje tego w praktyce?
      • Gość: lola.lola Re: "Normalna" rodzinka pl IP: *.net.stream.pl 07.04.11, 11:09
        Nie zauważyłaś, że w życiu bywa, iż co innego się mówi, a co innego robi. Poza tym z wielką ulgą i ku pocieszeniu przyjęłam, że wreszcie nie pokazywana jest idealna, nie istniejąca w realu matka.
    • Gość: vaycondios Re: "Normalna" rodzinka pl IP: *.acn.waw.pl 07.04.11, 09:09
      serial chętnie oglądam jak mam trochę czasu, śmieszny jest

• Gość: tu-i-tam Re: "Normalna" rodzinka pl IP: 83.144.29.* 07.04.11, 11:26
      Niestety ten serial to genetyczna pomylka. A TVP2 wlasnie konczy emisje serialu, ktory jest o niebo od Rodzinki.pl lepszy, czyli 'Licencji na wychowanie'. Bezmyslnosc - to jedyne co mi w tej sytuacji do glowy przychodzi.
      • Gość: lola.lola Re: "Normalna" rodzinka pl IP: *.net.stream.pl 14.04.11, 18:46
        Pomyłka? Dlaczego? W zasadzie nie oglądam żadnych seriali, czasem przypadkowo coś mi wpadnie w oko. Jednak oglądając rodzinkę, czuję, jakbym swoją oglądała, awantury o nie swoją koszulkę, o wydawanie irytujących dźwięków przeszkadzających w odbiorze tivi - tylko nie ten dom, nie ten samochód , a i nie przyklejam rzęs. Myślę, że spora w tym zasługa formatu i pomysłodawcy. Na Licencje zerknęłam raz przez moment i odpadłam, jak widać po długaśnym wątku są różne gusta i guściki.
        • dalenne Re: "Normalna" rodzinka pl 15.04.11, 09:53
          > m rzęs. Myślę, że spora w tym zasługa formatu i pomysłodawcy. Na Licencje zerk
          > nęłam raz przez moment i odpadłam, jak widać po długaśnym wątku są różne gusta
          > i guściki.

Chiałam napisać coś złośliwego, ale daruję sobie.
          gusta i guściki... dobre! ;)
        • my-name-is-blond Re: "Normalna" rodzinka pl 15.04.11, 10:10
          Gość portalu: lola.lola napisał(a):
          > Na Licencje zerk
          > nęłam raz przez moment i odpadłam, jak widać po długaśnym wątku są różne gusta
          > i guściki.

No cóż, niektórzy lubią kartofle, a niektórzy fois gras. Gusta i guściki.
          • Gość: lola.lola Re: "Normalna" rodzinka pl IP: *.net.stream.pl 15.04.11, 20:14
            I po co ten sarkazm. Jednym podoba się Licencja, drugim Rodzinka, w czym rzecz?
            Kartofle lubię. Pozdrawiam przedmówców.
    • kubissimo Re: "Normalna" rodzinka pl 16.04.11, 10:19
      naprawde ktos usiadl w czapce do stolu???
      koniec swiata jest bliski :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka