Dodaj do ulubionych

Alan Andersz w śpiączce

21.02.12, 09:28
www.pudelek.pl/artykul/38401/alan_andersz_walczy_o_zycie_pobito_go_na_imprezie/
pudelek.pl

Przykra sprawa, trzymajmy kciuki żeby wszystko skończyło się dobrze!
Obserwuj wątek
    • marslo55 Re: Alan Andersz w śpiączce 21.02.12, 10:32
      railly napisała:
      "Przykra sprawa, trzymajmy kciuki żeby wszystko skończyło się dobrze!"
      Straszna historia... Co się tam mogło stać? Przecież jeśli pobito go w jego własnym mieszkaniu, to musiał znać napastnika. Mało tego, musiało to się chyba stać w obecności osób trzecich, skoro znajomy zawiózł go potem nieprzytomnego do szpitala? W głowie mi się to wszystko nie mieści...
      • yoka1 Re: Alan Andersz w śpiączce 21.02.12, 11:42
        a mnie się nie mięsic, że nikt nie wie, kto go przywiózł do szpitala? Czyli co, wnieśli go i posadzili na krześle???? albo położyli na podłodze i uciekli?
        • Gość: www Re: Alan Andersz w śpiączce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 12:14
          a ja obstawiam ze wszystko wiadomo, tylko portale plotkarskie tworza swoje "historie" wydarzen, bo nie wiedza wszystkiego do konca ..na jednym ze pobili go w dyskotece, na drugim ze w mieszkaniu..dlatego nie sugerowałabym sie do konca tym co tam jest wypisywane..najwazniejsze zeby powrócił do zdrowia..
          • Gość: Sonia Re: Alan Andersz w śpiączce IP: *.aster.pl 22.02.12, 01:17
            Tak, najważniejsze, żeby chłopak powrócił do zdrowia, a informacje są sprzeczne, co sugerowałoby, że to wszystko są domysły. Trzymam kciuki.
          • Gość: mozambique Re: Alan Andersz w śpiączce IP: 148.81.254.* 22.02.12, 11:06
            superexpress pisze ze to byal prywtana willa ktora jest lusksusową dyskoteką na "zamknietych" imprezach

a chłoptas sie doigral
            nie pamietał o zasadzie " na kazdego chojraka znajdzie sie zawsze jeszcze wiekszy chojrak"
            • dona.a Re: Alan Andersz w śpiączce 22.02.12, 14:36
              Gość portalu: mozambique napisał(a):

> a chłoptas sie doigral
              > nie pamietał o zasadzie " na kazdego chojraka znajdzie sie zawsze jeszcze wieks
              > zy chojrak"

To jeden kierunek komentarzy taki bardziej złośliwy, w dzisiejszym tabloidzie w dużym artykule na temat incydentu są przytoczone słowa Mieczysława Hryniewicza " To niezwykle utalentowany młody człowwiek. Ile ma pasji w których jest niezwykle dobry! Takiego aktora inni aktorzy mogą się bać." Szkoda młodego człowieka, zupełnie niepotrzebny incydent w jego życiorysie. Życzę zdrowia.
    • gazeta_mi_placi Re: Alan Andersz w śpiączce 22.02.12, 09:40
      W czym on grał?
      • Gość: Nika Re: Alan Andersz w śpiączce IP: *.CNet.Gawex.PL 22.02.12, 09:58
        Głównie 39,5 (syn Darka)
        Ale tez "Na Wspólnej", "Pręgi".
      • dona.a Re: Alan Andersz w śpiączce 22.02.12, 13:46
        gazeta_mi_placi napisała:

> W czym on grał?

Zajrzyj na filmpolski.
        • nioma Re: Alan Andersz w śpiączce 22.02.12, 13:52
          taka luksusowa to nie jest, jest fajna.
          to w ogole specyficzne miejsce, za dnia fryzjer i kosmetyczka a wieczorami balety.
          jest bardzo klimatycznie, swietnie urzadzone, jest ogrod itp.
          Znam, bo regularnie tam chodze
          • Gość: a Re: Alan Andersz w śpiączce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 15:12
            hehe skoro chodzisz to ok ..bo w pierwszym momencie ta willa to mi sie skojarzla z jakas pralnia brudnych pieniedzy i prochami :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka