Dodaj do ulubionych

finał lekarze vs PA

26.11.12, 21:12

Zakładam wątek, bo się zbliżają:) Ja jestem już po Lekarzach, i napiszę tylko, ze sam zwiastun PA wzbudził we mnie nieporównywalnie więcej emocji niż finałowy odcinek tego niby-serialu. Ni to finał, ni to nawet dobry odcinek, beznadzieja po całości.

Za to na PA czekam z wypiekami na twarzy!:)
Obserwuj wątek
    • baabeczka Re: finał lekarze vs PA 26.11.12, 23:36
      Raczej sredni odcinek, taki misz masz...i co dalej?
    • pati.1978 Re: finał lekarze vs PA 27.11.12, 00:02
      Ja oglądam i Prawo Agaty i Lekarzy.
      W PA najbardziej wciągające były dwa pierwsze odcinki, a później ...Leszek Lichota. Cały serial jest " poprawny", jednak jak dla mnie trochę zbyt schematyczny. Gdyby nie iluzja chemii między bohaterami, to nie byłoby na co czekać.Kożuchowska jakoś mnie nie przekonuje (może najwyższy czas zmienić fryzurę). Najciekawszy wątek,Sułeckiego, ciekawie rozpoczęty, a potem chyba zbyt późno sobie o nim przypomniano.
      Co do Lekarzy to zauważam, że jest w nich wiele wątków bajkowo-nowelowych, ale wzbudzają we mnie większe emocje niż PA. To chyba kwestia gustu. Ja odnalazłam w sobie "klucz" do ich świata.
      • kas_ma Re: finał lekarze vs PA 27.11.12, 09:20
        Jestem rozczarowana i zaskoczona. To jest finał serii? Ten 13 odcinek "Lekarzy"? Do niczego.
        Czekam na PA :)
    • angazetka Re: finał lekarze vs PA 27.11.12, 22:39
      Trochę jakby nie ma czego porównywać ;) Wczorajszy odcinek Lekarzy nie wyglądał na zakończenie sezonu. Był, jak to odcinki Lekarzy, nijaki.
      A PA zdecydowanie nie. Pozamykane odpowiednio - tzn. tak, żeby się chciało czekać na kolejny sezon. Wprawdzie wkurza mnie przeciąganie niepewności między Markiem a Agatą, ale taki wymóg logiki serialowej. Ale scena okołopocałunkowa - doskonała. Spicz Marka nieserialowy zupełnie.
      I cieszy mnie, że młody wygrał sprawę ;)
      • pati.1978 Re: finał lekarze vs PA 27.11.12, 22:58
        Na usprawiedliwienie Lekarzy mogę dodać, że I seria jeszcze do niedawna miała zawierać 15 odcinków. Widocznie w 13-tym nic nie zmieniono po podjęciu decyzji, że będzie zamykającym transzę. Decyzja o skróceniu serii spowodowała, że mieliśmy dylemat czy zamiast serialu nie wybrać gali Złotych Kaczek. Dlatego obawiam się o oglądalność. Końcowy odcinek Prawa Agaty dość interesujący.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka