ksionzka
01.03.13, 16:47
" M jak miłość" - dno, dna. Wszyscy odchodzą, wątki nudne, postacie bezbarwne.
" Barwy szczęścia" - Nie mam zdania. Ogólnie serialowy obojniak.
" moda na sukces" - ciekawe z kim Brooke może jeszcze zajść w ciążę. czekam niecierpliwie na odrodzenie serialu, w którym ta jej córka zakocha się ze wzajemnością w najprzystojniejszym mężczyźnie na ziemi o imieniu na R.
" Rodzinka.pl"- jak dla mnie obecnie najlepszy serial komediowy. Uwielbiam tekst Kożuchowskiej : " jak on mnie denerwuje , jak on mnie wnerwia"
" Ja to masz szczęście" - leżą dialogi i humor. Szkoda bo obsada obiecująca w jakiejś części.
" Przyjaciółki" - obejrzałam wczoraj pierwszy raz w ogolę i wrażenia średnie. Fajny wątek z kłótnią za szybko i banalnie rozwiązany...dałabym sobie rękę za ciebie uciąć ale wcześniej tak tylko nie gadałam z tobą...
" Na krawędzi" - w sumie ciekawe,zobaczymy co będzie dalej. Obawiam się jedynak że pójdzie to w taki banał.
W obliczu takich seriali nie dziwię się, że te paradokumentalne seriale wiodą prym. Coś się dzieje. Jest jakaś akcja.
Zastanawia mnie czym jest nowy cykl pt " ZDRADY"/ Patrząc wczoraj na to jak ciele w malowane wrota zastanawiałam się" Co to jest??????