konwalka 11.06.13, 19:47 kto, z kim, a kto nie i dlaczego nie? rozchodzi sie oczywista o przyszly sezon serialowy spojlerki sil vous plait Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misterni Mogę Ci się zwierzyć, że zakochałam się w Alexie 12.06.13, 00:43 Nie oglądałam tego serialu w TV, ale córka mnie namówiła, żeby obejrzeć na vod.tvp.pl i po prostu wpadłam :) Pewnie dlatego, że sama mam ONka i wiem, jakie to cudne psy :) No i czekam na kolejny sezon oczywiście - mam nadzieję, że będzie od września.. Odpowiedz Link Zgłoś
astra515 Re: nuuuuda- macie jakies ploty? 12.06.13, 18:27 superak donosi, że Ludmiła Papierniak wróci... Odpowiedz Link Zgłoś
astra515 Re: nuuuuda- macie jakies ploty? 12.06.13, 22:29 a tego już nie napisali:-) superseriale.se.pl/seriale/na-dobre-i-na-zle-po-wakacjach-2013-ludmila-zyje-i-wraca-do-polski-paulina-chrusciel-na-planie-na-do_329254.html Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: nuuuuda- macie jakies ploty? 13.06.13, 01:54 Faktycznie okropne nudy w tv!...ilez mozna zdzierżyc powtórki w kółko tych samych seriali- co za kretyn robi te ramówkę???! Ale za to pora festiwalowa..kabarety w Sopocie były super:)..ciekawe co przyniesie Opole.... Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: nuuuuda- macie jakies ploty? 13.06.13, 08:19 Już się nie mogę doczekać opolskiego debiutu Natalii Sikory. zwłaszcza że debiuty prowadzi Maryla Rodowicz :). No i kabaretonu :) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: nuuuuda- macie jakies ploty? 13.06.13, 09:33 Mozna znaleźć sobie alternatywne rozrywki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna1985 Re: nuuuuda- macie jakies ploty? 14.06.13, 14:34 myszka1969 napisała: > Faktycznie okropne nudy w tv!...ilez mozna zdzierżyc powtórki w kółko tych samy > ch seriali- co za kretyn robi te ramówkę???! > Ale za to pora festiwalowa..kabarety w Sopocie były super:)..ciekawe co przynie > sie Opole.... Oj to prawda :( Ile razy można oglądać to samo. Tak mało jest ciekawych rzeczy, że ja już większość seriali czy filmów to na dvd oglądam. Przynajmniej sama wybieram to na co mma ochotę :) Dobrze, że wypatrzyłam tę promocję w Empiku na seriale i filmy TVP www.empik.com/tvp-promocja Poszperam w weekend w salonie i kupię kilka płytek, bo mam sentyment do niektórych z nich i akurat będzie co oglądać, póki wieje nudą w TV :P Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: nuuuuda- macie jakies ploty? 15.06.13, 01:37 "Już się nie mogę doczekać opolskiego debiutu Natalii Sikory. zwłaszcza że debiuty prowadzi Maryla Rodowicz . " Szkoda, że "Małgośka" wyszła dość kiepsko...to chyba jednak najbardziej lubiany hicior Maryli, czyż nie? ;)...Szkoda tez, ze nikt nie zaspiewał "Ale to juz było"...po prostu kocham to! :) Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: nuuuuda- macie jakies ploty? 15.06.13, 23:43 No szkoda, szkoda. Ale Sikora była świetna za to :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: nuuuuda- macie jakies ploty? 16.06.13, 13:58 no...chyba nowy talent?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: nuuuuda- macie jakies ploty? 15.06.13, 12:13 stra515 napisała: > a tego już nie napisali:-) > rel="nofollow">superseriale.se.pl/seriale/na-dobre-i-na-zle-po-wakacjach-2013-ludmila-zyje-i-wraca-do-polski-paulina-chrusciel-na-planie-na-do_329254.html A w Telekamerach pojawi się nowa kategoria - zmartwychwstała postać serialowa ;) Jak w "Przyjaciołach" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: nuuuuda- macie jakies ploty? 16.06.13, 19:26 Jak czlowiek ma moje lata...to te powtorki widzial juz kilka razy,a tv jeszcze raz i jeszcze raz...no ilez mozna,wiec nie otwira sie juz telewizora, co za czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: nuuuuda- macie jakies ploty? 22.06.13, 12:52 Ale o powtórkach czego piszesz?... Jesli chodzi o mnie to ja bym mogła oglądąc tegoroczne Opole w kółko i bez końca :)...czy czasem nie powtarzają gdzieś rownie nachalnie jak w kółko te same polskie seriale?? Koncert galowy oglądałam z łezką w oku....Kupicha, który na co dzień mnie wkurza ze swoimi ckliwymi piosenkami śpiewanymi nie na jego tonie, naprawde zrobił na mnie wrazenie jak zaśpiewał "Jolka, Jolka":)..Wodecki z piosenką Niemena o Warszawie też był znakomity:)... A żeby nie było, nie jestem az taka stara i np. Wodecki, Majewska czy Mec to zupełnie nie moje klimaty i juz jako nastolatka uważałam tych wykonawców za starych zgredów i przynudzaczy ale np. Frąckowiak, Santorka, Rodowiczka bardzo mi się podobają i wg mnie w ogole sie nie starzeją ani w wyglądzie a ni w ich odbiorze:).. Rodowiczka nawet ubrała się jak primadonna za 70 lat, włosy mila tez takie blond długie i wyglądala super choć śpiewała nie jej zabawne a własnie najbardziej pompatyczne utwory, np o polskiej kobiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
kachullcia Re: nuuuuda- macie jakies ploty? 25.06.13, 11:38 o, a ja wyczytałam, że w MJM będzie nowa Ania! Zupełnie inny typ dziewczynki - rudowłosa i wesołymi oczętami:) Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: nuuuuda- macie jakies ploty? 25.06.13, 19:38 Dlaczego zmieniają? Mnie "stara" Ania pasowała. Martusia nie tryska energią i optymizmem, więc to naturalne, że jej dziecko nie jest jakieś silnie ruchliwe. A dziewczynka była ładna i miła. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: nuuuuda- macie jakies ploty? 25.06.13, 21:28 Pewnie dziecko i/lub rodzice ma(ją) dość. Odpowiedz Link Zgłoś
kachullcia Re: nuuuuda- macie jakies ploty? 26.06.13, 07:45 dlaczego zmieniają nie napisali, ale podejrzewam, że tak jak napisała poprzedniczka - może rodzice obecnej "Ani" uznali, że chcą zakończyć jej karierę. Odpowiedz Link Zgłoś