Dodaj do ulubionych

Dexter - Nieeeeeeeeeeeeeeeeee!!

26.09.13, 17:51
Nie życzę sobie takiego zakończenia!
Proszę o alternatywne!

Doskonale rozumiem zamysł autorów, wiem, że jest to zakończenie głębokie i skłaniające do refleksji (ale przy tym płytkie i głupie - jakby chcieli iść na łatwiznę), ale nie takiego końca sobie życzę!

Normalnie wzbudziło we mnie agresję!
Obserwuj wątek
    • vhs11 Re: Dexter - Nieeeeeeeeeeeeeeeeee!! 13.02.14, 11:09
      stary wpis, ale nie mogę nie odpisać. masakra. szkoda slow. niestety, stało się. szkoda, że najlepszy dla mnie serial, jaki do tej pory w życiu widziałam, tak beznadziejnie się zakończył... ale wiele osób uważa, że Dexter skończył się po 4. serii. są nawet tacy, co twierdzą, że po 2. po zastanowieniu jestem skłonna przyznać im rację...
      • posenerka Re: Dexter - Nieeeeeeeeeeeeeee!! 19.02.14, 13:41
        Dla mnie Dexter to jedynka ale niestety, właśnie, po 4-5 sezonie poszedł strasznie w dół. :(
        Nawet jeśli dziś trafię na odcinki z pierwszych serii, mimo, że oglądane wiele razy, to czuję dreszczyk zdenerwowania i paniki "czy jemu się uda?". Nie czułam tego przy ostatnim sezonie.
        • g.wittiw Re: Dexter - Nieeeeeeeeeeeeeee!! 24.02.14, 11:52
          Zakończenie według mnie dobre. I dobrze, że zakończyli serial bo już się ciągnął w nieskończoność. Poza tym... jest wiele innych seriali równie dobrze trzymających w napięciu. Jak np. Sons of Anarchy czy House of Cards czy choćby Homeland :) Dexter to nie wszystko !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka