mendosita 02.10.12, 21:35 Kto oglądał?? Powiem szczerze, że jestem nieco rozczarowana. Odcinek słaby, do tego stopnia, że oglądałam go w dwóch ratach, bo wczoraj już byłam śpiąca i poszłam spac Dokończyłam teraz i nie wiem sama... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mendosita Re: Dexter Sezon 7 04.10.12, 16:43 Tak? A reakcja Deb na to, że braciszek morduje chłopa na ołtarzu? Jakoś mało wstrząśnięta była, moim zdaniem, bardzo słaba aktorsko ta scena jest. Wątek kryminalny też jakiś taki se mi sie wydaje, ale może się rozkręci. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dexter Sezon 7 26.10.12, 14:13 Ktoś ogląda Deksia jeszcze? Nadrobiłam ze dwa odcinki i no nawet, nawet, ale bez rewelacji. Jeszcze tylko brakuje do tego wszystkiego seksu z Deb i będzie miodzio . Odpowiedz Link
mas.uka Re: Dexter Sezon 7 17.11.12, 18:20 mi seksu z Deb nie brakuje i jakoś jej chyba przeszła ochota na seks z bratem kiedy odkryła ze zabija ludzi Nudy w sumie, nic się nie dzieje. Jak dla mnie LaGuerta mogłaby zginąć w tej serii Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dexter Sezon 7 17.11.12, 18:58 > Nudy w sumie, nic się nie dzieje. Jak dla mnie LaGuerta mogłaby zginąć w tej se > rii Nie bój żaby, zginie . Znaczy tak sobie myślę, nie to, żebym jakiegoś spoilera gdzieś przeczytała . Odpowiedz Link
mas.uka Re: Dexter Sezon 7 23.11.12, 13:23 też czuje że LaGuerta zginie, no i chyba Hannah, czy jak jej tam jest-chodzi o tą blondyne w moim typie Odpowiedz Link
mendosita Re: Dexter Sezon 7 17.12.12, 20:41 Zapodałam se właśnie ostatni odcinek i muszę przyznać, że kawałki szczeny zbieram właśnie z ziemi. I mam nadzieję, że zrobią jednak kolejny sezon- wątek Hanah otwarty pozostał a i z Deb ciekawe co będzie dalej Odpowiedz Link
next_exit Re: Dexter Sezon 7 18.12.12, 12:42 tak, juz od dawna wiadomo ze będzie 8 sezon (przy 6 sezonie to zapowiedzieli), ktory jednoczesnie będzie ostatnim. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dexter Sezon 7 18.12.12, 21:39 No! Było dobrze, a nawet bardzo . Chociaz przyznam się szczerze, że cieszę się, że następny sezon ma być ostatnim . Odpowiedz Link