faszyna
27.02.15, 20:27
No wreszcie wiosna na horyzoncie! ;))
Ale co z tą wiosną? Przejrzałam ofertę dostępną w necie i oto moje refleksje.
Prawo Agaty-nihil novi w nowym sezonie, czyli kosmetyczne zmiany w dobrze znanym produkcie. A chemii na linii Agata-Marek dalej ni widu ni słychu. I to nawet mimo buzi-buzi w wykonaniu naszej pary.
Przyjaciółki-powtórka z rozrywki z wariacjami na temat piorunów z nieba oraz wrednych nowych partnerów byłych mężów. Czy tego już nie było w serialu? Alez było, było, tylko teraz do pary eks+Sienkiewicz dochodzi drugi duet, czyli eks+Żmuda Trzebiatowska, a w roli obiektu "piorunowego" Mariusz Bonaszewski. MB może być, lubie faceta od czasów Sławy i chwały, no ale Żurka żal... ;) Za to Bobek jak najbardziej jest, niezmiennie obsadzony w roli męskiej paprotki ( tu rola paprotki polega na całowaniu i ciąganiu do łózka oraz zakładaniu odzienia na t-shirt). ;)
Cos tam, coś tam z Brodzik oraz drugie coś tam z Szejbal. Składam oba seriale do kupy, bo produkcje z tej samej szuflady, czyli ku pokrzepieniu serc czy, jak kto woli, ku uciesze "oglądalności". Jakoś mało przekonywujące produkty, więc chyba nie dołącze się do tejze oglądalności.
Jutro premiera Strażaków. Jakos dziwnie mi się kojarzy zapowiedź serialu z niedawnym serialem strażackim z USA. No ale nie widziałam, więc na razie daję mu nieograniczony kredyt zaufania. ;))))