Dodaj do ulubionych

ja chce AZ PO SUFIT!!!!!!!!

16.02.16, 12:40
Powiedzcie prosze dlaczego swietnie zrobiony serial, zyciowy, fajnie zagrany -AZ PO SUFIT ktoryb mial pecha bo nadawany byl rownolegle ze Skazanymi....nie jest kontynuowany????!!!!! Za to mamy Druga Szansa....no dziwne to bylo...takie ograne twarze, jak zlepek z roznych seirali....muzyka nie dodajaca nic...kolejna produkcja typu Prawo Agaty....daje szanse ale to nie to....
Obserwuj wątek
    • roks30 Re: ja chce AZ PO SUFIT!!!!!!!! 16.02.16, 21:00
      No właśnie ja też! To naprawdę był super serial tylko nadawany o niewłaściwej porze. SZKODA SZKODA :(.
    • a_andzia28 Re: ja chce AZ PO SUFIT!!!!!!!! 17.02.16, 11:36
      Ja też.
      Oglądam powtórki i odżałować nie mogę.
    • matt_banco Re: ja chce AZ PO SUFIT!!!!!!!! 17.02.16, 12:32
      Tez bardzo zaluje, bo rowniez mi sie podobal. Szczegolnie dorosle dzieci byly "nieopatrzone" i wnosily fajna swiezosc. Ale i do starej gwardii nie mialem zastrzezn, zarowno do Olszowki, jak i do Pazury. Czy pechem byla tylko godzina emisji? Chyba nie tylko. Niestety troche "pomogl" pan Cezary swoimi wczesniejszymi dokonaniami, ktore zaciazyly na jego wizerunku "komedianta" (juz kwestie osobiste mozna mu darowac). Pazura z(a)meczyl soba widzow, a ci nie mieli az tyle dobrej woli, zeby dostrzec, ze w serialu zagral z dystansem i normalnie. Ze to wciaz dobry aktor, tylko musi bardzo pilnowac maniery, ktora potrafi zezrec go w duzej czesci.
      Ale godzina emisji tez wybitnie niekorzystna. Zderzyc sie ze "Skazanymi" ... tego nie przetrwalby zaden serial ;-)
      A "Druga szansa" ... troche marudzicie, ze wtorne, ze lukrowane, ze Korzuchowska, ze wszystko juz bylo. Ok, bylo. Ale wedlug mnie nie jest to az tak wydmuszkowate. Pierwszy odcinek byl dobrze skrojony, z ciekawymi (choc faktycznie coraz bardziej ogranymi) zdjeciami zza plecow glownej bohaterki. A lekka "drewniakowatosc" p. Korzuchowskiej ... jak dla mnie pasuje, bo do "drewniany" swiat jest. Nawe lzy sa troche plastykowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka