Gość: marapi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 21:16 dobrze dopieka tej Olce. tylko czekam, aż się pobiją. a Piotrek to troche przesadza z ta "przyjaźnią" i "gościnnością". a Olka tez skrupułów nie ma włażąc butami w ich małżeństwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żaba Re: Kinga jest niezła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 12:01 Popieram Kingę w 100%. Piotruś dobił mnie tym szlafrokiem... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Kinga jest niezła 29.03.05, 16:55 Akcja ze szlafrokiem była super, wreszcie mnie coś poderwało z miejsca :) czekam aż dziś Piotruś poprosi Kinguś żeby pożyczyła Oli te nowe majtki albo szczoteczkę do zębów. Po czym zagrzmi swoim drewnianym głosem: 'No i co ja znowu takiego powiedziałem?!' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Kinga jest niezła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 17:05 Drewnianym drewnianym, właśnie tego określenia mi brakowało. Ale Kamila za to bym zjadła za jego gierki z Olą :) Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Kinga jest niezła 29.03.05, 17:10 Kamil był wczoraj rewelacyjny. Do niedawna denerwowała mnie ta postać, teraz dzięki Marcinowi Bosakowi, wręcz za nią przepadam. Sceny, w których tak dobry aktor musi grać razem z drewnianym 'Piotrusiem' są wręcz bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina madee 29.03.05, 21:38 w wolnej chwili i na prywatne telewizyjne zajrzyj link w sygnaturce -- forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26334 Gazeta.pl : Forum : Telewizja bez Ottka Odpowiedz Link Zgłoś
ratajaga Re: Kinga jest niezła 29.03.05, 17:52 Jak zwykle przeoczyłam coś dobrego.Oglądałam film na polsacie! Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Jesteście niesprawiedliwi :) 29.03.05, 21:27 Ola to przecież taka miła dziewczyna :) To Kinga jest chorobliwie zazdrosna, no i Piotrek przegina z tymi ofertami pomocy (ze szlafrokiem faktycznie przesadził, hihi). Ale przecież sama Ola niczego nie prowokuje - to chodzące wcielenie niewinności, z zetknięciu z którym faceci tracą głowy, a kobietom odbija :)))) No dobra, trochę żartuję :) Ale moim zdaniem naprawdę problem Oli polega na tym, że jest typem kobiety, która niezamierzenie wyzwala u mężczyzn instynkty opiekuńcze (bez podtekstów miłosnych itd.!). Miałem podobną koleżankę i wiem, jak takie kobiety na facetów działają :) Ona sama natomiast świadomie nic złego nie robi... A że Kindze odbija, to fakt. Ona jest chorobliwie zazdrosna - jak co druga postać w tym serialu zresztą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Jesteście niesprawiedliwi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 21:32 No ale to trochę dziwne, bo czy właściciel mieszkania może z dnia na dzień wyrzucić lokatora na ulicę (zwłaszcza kiedy eks-chłopak Olki opłacił czynsz z góry)? Czyżby to był koniec XIX wieku z bezdusznymi kamienicznikami. Odpowiedz Link Zgłoś