Dodaj do ulubionych

Na Wspolnej- Marta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:46
czy ten student zgwalcil Marte czy tylko probowal?nie doogladalam odcinka a
jestem ciekawa. wiecie moze?
Obserwuj wątek
    • jeff Re: Na Wspolnej- Marta 12.04.05, 21:59
      Gość portalu: ania napisał(a):

> czy ten student zgwalcil Marte czy tylko probowal?nie doogladalam odcinka a
      > jestem ciekawa. wiecie moze?

Zgwalcil. Widzialas w jakim ona byla dzis stanie...
      • dzidecka Re: Na Wspolnej- Marta 12.04.05, 22:28
        a ja myśle że nie. w stanie kiepskim był, bo się dobierał ale myśle że zwiała.
        w sumie ani rajstop ani sukienki roztarganej nie miała. chyba że nia zauważyłam
        albo się nie broniła.
    • Gość: eee ta dziewczynka jest śmieszna, zgrywa dorosłą, to IP: *.cst.tpsa.pl 13.04.05, 10:15
      w ogóle do niej nie pasuje, ubiera sie jak (,,...) i potem sie dziwi.
      • Gość: Ewa Taaa- kazda zgwałcona sie prosi o to... IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 13.04.05, 10:36
        Debilu skonczony! KOBIETY MAJA PRAWO UBIERAC SIE SEKSOWNIE, MAJA PRAWO CHODZIC
        GDZIE CHCIA I ZACHOWYWAC SIE JAK CHCA A FACECI NIE MAJA PRAWA ICH GWALCIC!
        • Gość: Asica Re: Taaa- kazda zgwałcona sie prosi o to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:58
          ZGADZAM SIĘ Z EwĄ - można ubrać się najbardziej seksownie na świecie i nikt nie
          ma prawa tknąć kobiety!!!!
          • skynet_00 Re: Taaa- kazda zgwałcona - !!!!!! 13.04.05, 11:56
            Podzielam zdanie Pań. Kobieta to kobieta nikt nie ma prawa jej tknąć bez jej
            aprobaty. A jeżeli kobiety ubierają się seksownie to my mężczyźni powinniśmy
            podziwiać ich urok w takich sytuacjach. Owszem bydlęta będą na taki widok
            reagować swim "Psim swędem" ale prawdziwy mężczyna zachowa się tak jak należy.
            • lopp1 Re: Taaa- kazda zgwałcona - !!!!!! 13.04.05, 12:19
              skynet popieram
    • lilith76 Re: Na Wspolnej- Marta 13.04.05, 13:55
      tak naprawdę, nie wiadomo, czy student skonsumował, czy nie.
      dziewczyna zachowuje się tak jakby to był gwałt zbiorowy.
      jak znam polskie seriale, to się okaże, że się wyrwała, ale trauma jej nie
      opuszcza.
      • Gość: Olla hm... IP: *.bielsko.msk.pl 13.04.05, 20:41
        na oficjalnej stronie serialu pisze, że została zgwałcona...
    • Gość: Jeff Re: Na Wspolnej- Marta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.05, 10:07
      Ale cos scenarzyscy zapomnieli o jednej waznej rzeczy - po gwalcie zawsze idzie
      kobita pod prysznic... a tu nic takiego nie bylo.
    • Gość: straszczacz Re: Na Wspolnej- Marta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:47
      zgwalicil ja, w ktoryms tam odcinku ten kolo przyjdzie do domu MArty i Romcio
      Hoffer bedzie nim zachwycony (On nie bedzie jeszcze wiedział o gwalcie).

Dzisiaj czat z Marta, wiecej tu;
      tvn.tivi.pl/index.php?subaction=showfull&id=1113423624&archive=&start_from=&ucat=18&
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka