Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:46 czy ten student zgwalcil Marte czy tylko probowal?nie doogladalam odcinka a jestem ciekawa. wiecie moze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeff Re: Na Wspolnej- Marta 12.04.05, 21:59 Gość portalu: ania napisał(a): > czy ten student zgwalcil Marte czy tylko probowal?nie doogladalam odcinka a > jestem ciekawa. wiecie moze? Zgwalcil. Widzialas w jakim ona byla dzis stanie... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: Na Wspolnej- Marta 12.04.05, 22:28 a ja myśle że nie. w stanie kiepskim był, bo się dobierał ale myśle że zwiała. w sumie ani rajstop ani sukienki roztarganej nie miała. chyba że nia zauważyłam albo się nie broniła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee ta dziewczynka jest śmieszna, zgrywa dorosłą, to IP: *.cst.tpsa.pl 13.04.05, 10:15 w ogóle do niej nie pasuje, ubiera sie jak (,,...) i potem sie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Taaa- kazda zgwałcona sie prosi o to... IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 13.04.05, 10:36 Debilu skonczony! KOBIETY MAJA PRAWO UBIERAC SIE SEKSOWNIE, MAJA PRAWO CHODZIC GDZIE CHCIA I ZACHOWYWAC SIE JAK CHCA A FACECI NIE MAJA PRAWA ICH GWALCIC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asica Re: Taaa- kazda zgwałcona sie prosi o to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:58 ZGADZAM SIĘ Z EwĄ - można ubrać się najbardziej seksownie na świecie i nikt nie ma prawa tknąć kobiety!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skynet_00 Re: Taaa- kazda zgwałcona - !!!!!! 13.04.05, 11:56 Podzielam zdanie Pań. Kobieta to kobieta nikt nie ma prawa jej tknąć bez jej aprobaty. A jeżeli kobiety ubierają się seksownie to my mężczyźni powinniśmy podziwiać ich urok w takich sytuacjach. Owszem bydlęta będą na taki widok reagować swim "Psim swędem" ale prawdziwy mężczyna zachowa się tak jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Na Wspolnej- Marta 13.04.05, 13:55 tak naprawdę, nie wiadomo, czy student skonsumował, czy nie. dziewczyna zachowuje się tak jakby to był gwałt zbiorowy. jak znam polskie seriale, to się okaże, że się wyrwała, ale trauma jej nie opuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olla hm... IP: *.bielsko.msk.pl 13.04.05, 20:41 na oficjalnej stronie serialu pisze, że została zgwałcona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeff Re: Na Wspolnej- Marta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.05, 10:07 Ale cos scenarzyscy zapomnieli o jednej waznej rzeczy - po gwalcie zawsze idzie kobita pod prysznic... a tu nic takiego nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straszczacz Re: Na Wspolnej- Marta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:47 zgwalicil ja, w ktoryms tam odcinku ten kolo przyjdzie do domu MArty i Romcio Hoffer bedzie nim zachwycony (On nie bedzie jeszcze wiedział o gwalcie). Dzisiaj czat z Marta, wiecej tu; tvn.tivi.pl/index.php?subaction=showfull&id=1113423624&archive=&start_from=&ucat=18& Odpowiedz Link Zgłoś