Gość: ania IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.06.05, 21:50 Kochane kłopoty- nie wiecie czy gdzies to leci i ile było serii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaginger Re: kochane kłopoty 20.06.05, 10:12 może będzie następna na jesień a były 3 serie na tvn7 -------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: kochane kłopoty IP: *.aster.pl 20.06.05, 10:30 TVN 7 wyemitował 4 serie. w USA leciała teraz 5 seria. U nas zapewne puszczą ją od września. teraz kręcona jest 6 seria a ostatnia serią ma być7. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: kochane kłopoty 20.06.05, 11:23 nie wiem, czy widzieliscie Sin City,ale Rory miała tam niezła rolę. Zuepłnie odbiegajacą od wizerunku, który znam z I i II serii:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: kochane kłopoty 20.06.05, 15:47 gocha221 napisała: > nie wiem, czy widzieliscie Sin City,ale Rory miała tam niezła rolę. Zuepłnie > odbiegajacą od wizerunku, który znam z I i II serii:-))) Faktycznie, Alexis Bledel jest na "liście płac", ale dość daleko - czy znaczy to że grała epizodyczną rolę "seksownej ulicznicy? Jeśli tak, to wolę jej serialową kreację. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: kochane kłopoty 20.06.05, 18:50 owszem, grała seksownę ulicznice, film jest własciwe czarno-biały, ale ona miła niebieskie źrenice. nieźle to wyglądało:-)) Ale rolę miała troche wiekszą niz "zwykłe" ulicznice. podobała mi się w tej roli, jakos zapomniałam, ze to przecież Rory:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: kochane kłopoty 21.06.05, 15:18 Ja nie zapomniałam, bo garała zupełnie tak samo...Zwątpiłam w jej zdolności aktorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: kochane kłopoty 21.06.05, 15:46 ja widziałam tylko I serie i chyba niecała II. Dośc dawno to juz było i jakoś mi sie z Rory tylko początkowo kojarzyła. Ale może juz dobrze tamtej roli nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kum-nye Re: kochane kłopoty IP: *.icpnet.pl 21.06.05, 22:08 To może wiele wyjaśniać:) Odpowiedz Link Zgłoś