egoblonde 27.06.05, 13:19 Co uwazacie o tym serialu?/Ja myslę,że jest rewelacyjny,dosc oryginalny i "świezy".Tylko ta godzina emisji..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: faz Re: "Bez skazy" IP: *.dsl.bater.net.pl / 80.50.38.* 30.06.05, 22:09 Lubię ten serial, tylko- jak zauważyłaś- godzina emisji jest troche wkurzająca! Ale w sumie to niezły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes pytanko! IP: *.crowley.pl 22.12.05, 01:36 kim jest carver?wyjasniło sie podobno w 315 odcinku(dopiero) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: pytanko! IP: *.crowley.pl 22.12.05, 01:48 aa, już wiem (nie ma to jak fora amer.):-) Odpowiedz Link Zgłoś
krishka Re: pytanko! 22.12.05, 20:23 Udany żarcik ;) Skończyli dopiero trzeci sezon (odcinki 30-44); tożsamość Carvera poznamy oczywiście dopiero w ostatnim odcinku tego sezonu. Dla ciekawskich (ja też nie mogłam się oprzeć) podsyłam link z opisem epizodów. www.tv.com/nip-tuck/show/17095/episode_guide.html&season=3 A od stycznia kolejny sezon 6 stóp pod ziemią! już zacieram ręce. Pozdr. K. Odpowiedz Link Zgłoś
silvanka Re: pytanko! 22.12.05, 22:37 jak ktos jest nieciepliwy ( tak jak ja) zawsze moze sciagnac torrentem wszystkie odcinki 3 sezonu i dowiedziec sie kto jest rzeznikiem :) -- Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: pytanko! 24.12.05, 09:37 kurcze a jak ściągnąc tego torrenta?no powiedzcie kto jest pod tą maską?no jak nie tu to moze na poczte mi napiszcie!!plizzzz Odpowiedz Link Zgłoś
silvanka Re: pytanko! 24.12.05, 12:56 www.bittorrent.com/ stad sciagnij program(aplikacje do sciagania filmow) a tu www.mininova.org szukaj odcinkow :) jakbys miala problemy to napisz na gazetowego maila chetnie pomoge :) pozdrawiam -- Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: pytanko! 27.12.05, 22:49 napiszcie mi prosze!!!!kto jest tym rzeznikiem!!!nie mam zbytnio czasu na sciaganie szukanie opisów itp,plizzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: "Bez skazy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 20:21 tvseries.fora.pl - tutaj znajduje ogólnoserialowe forum, którego jednym z oginiw jest... Jedyne w Polsce forum "Bez skazy" - zapraszam :) // proszę też nie usuwać tego posta, z góry dzięki :] Odpowiedz Link Zgłoś