Gość: migotka IP: 195.82.185.* 28.02.06, 19:30 ale sie ciesze. i chociaz juz nie jestem malutka to będe oglądac.:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiak38 Re: Wróciły Muminki 28.02.06, 19:42 gdzie te muminki? ja nic nie wiem.na jedynce?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zazulka.1 Re: Wróciły Muminki 28.02.06, 19:56 Moje dzieciaki tez sie cieszą.Ostatnio nic ciekawego nie dawali. A tu taka niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
lidma Re: Wróciły Muminki 28.02.06, 20:59 Wkońcu cos co można z dzieckiem oglądnąć ;O)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzykacz polny Re: Wróciły Muminki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:09 A ja własnie miałam mojemu PRZECZYTAĆ "W dolinie Muminków" (Kometę niedawno skończyliśmy), a tu w pół godziny kilka pierwszysch rozdziałów. Wrrrr Muszę odczekać, aż małe trochę zapomni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała MI ;o Re: Wróciły Muminki IP: 195.82.185.* 01.03.06, 07:14 misiak, tak na jedynce, o 19 we wtorek:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosik75 Re: Wróciły Muminki 01.03.06, 18:32 A moja córcia (3,5 roku) wczoraj z wielkim płaczem przyjęła bajkę. znalazłam ją schowaną pod kołdrą. "mamusiu ta bajka jest straszna i smutna, mama nie poznała synka". Dzieciaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
piegucha Re: Wróciły Muminki 03.03.06, 19:01 były i się chyba skończyły:( w programie na przyszły wtorek inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzykacz polny Re: Wróciły Muminki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 19:42 Może z powodu skoków daja jakąś krótszą, ale zasadniczo chyba bedą Muminki. Jeszcze mi sie skojarzyło: Siostra mojej koleżanki spiewała w przedszkolu (nieoficjalnie): "Muminki sie cieszą że kogoś powieszą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Wróciły Muminki IP: *.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 22:07 Muminiki się cieszą, że kogoś powieszą... a dalej było: A Panna Migotka zabiła dziś kotka. Też z podwórka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Wróciły Muminki IP: *.e-wro.net.pl 05.03.06, 00:08 mogłyby Gumisie wrócić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Wróciły Muminki IP: *.proxy.bosbank.pl / *.bosbank.pl 08.03.06, 13:56 Jak my się cieszymy że w telewizji są Muminki !!! Mój krasnal pierwszy raz zobaczył Muminki w telewizji i przywyczajony do tego że każda postać z bajek znajduje odniesienie w przynoszonych przeze mnie wydrukowanych kolorowankach, poprosił oczywiście również o Kolorowanki z Muminkami no i tu... mam problem :( Obszukałam się po necie i nie trafiłam na żaden link z muminkami do kolorowania :( Jak tak dalej pójdzie będę zmuszona uruchomić skaner :) A może ktoś z was znajdzie coś ciekawego, może coś przeoczyłam...? POMOCY !!! będę wdzięczna za każdy link Odpowiedz Link Zgłoś
maranty Re: Wróciły Muminki 20.03.06, 20:12 Muminki to ulubiona moja bajka. Z dzieciństwa najlepiej ją wspominam Odpowiedz Link Zgłoś