Dodaj do ulubionych

A ja nie oglądam PB na bierząco!!

18.10.06, 13:32
Przyznaję się bez bicia. Ale ważny jest powód. Sezon 1 obejrzałem w parę dni
odcinek po odcinku. Nie było sytuacji że jak mnie zastanawiało co jest dalej
musiałem czekać. Teraz sobie robię serie po 3-4 odcinki. i się wkurzam. Jakbym
trafił na ślad PB za pół roku machnąłbym obie serie na raz :)

a teraz... PB raz w tygodniu, CSI (sez 7) raz w tygodniu, My name is Earl (1 w
tygodniu) małżowina moja Ugly Betty (hamerykańska wersja Brzyduli - nota bene
polecam jako facet :D:D) raz w tygodniu.... dobrze że właśnie Greys anatomy 2
serie kończą się ładować na dysk bo by mnie szlag trafił...

Szkoda że nie trawię seriali SF bo miałbym co oglądać a tak... :(
Obserwuj wątek
    • emdziejka Re: A ja nie oglądam PB na bierząco!! 18.10.06, 15:38
      ja też nie - tzn teraz już jestem na bieżąco, ale długo nie byłam. Też z
      ważnego powodu - nie miałam dojścia do treciego odcinka chociaż miałam już
      następne. i to była zagwozdka roku - ominąć, nie ominąć. Ale byłam dzielna -
      powstrzymałam się - dzięki zapychaczowi Kyle xy, dorwałam trzeci odcinek w
      końcu i nadrobiłam zaległości :)
      • zgredek_ojejku Re: A ja nie oglądam PB na bierząco!! 18.10.06, 15:53
        fajny ten kajl? bo też korzenie puszcza na dysku....
        • aniuta75 Zgredek 18.10.06, 18:23
          A ta Ugly Betty to fajna - lepsza od Brzyduli?
          • zgredek_ojejku Re: Zgredek 18.10.06, 21:59
            Fajna trochę insza,,, moze smieszniejsza... oglada się jak oryginał:lekko i
            łatwo i przyjemnie. To mówiłem ja: prawdziwy facet :D:D
            • aniuta75 Re: Zgredek 18.10.06, 22:09
              A ile jest odcinków i skąd można ściągnąć i czy są polskie napisy?
              P.S. Zapomniałam się zapytać za pierwszym postem ;P.
              • kris.m Re: Zgredek 19.10.06, 08:53
                ja również polecam Ugly Betty, sa już 3 odcinki, napisy są już do dwóch:)
                oglądam z dziewczyną:)
                Jest jeszcze jeden znakomity serial, niewiem czy ogladacie - Veronica Mars, zaczął się własnie 3 sezon.
                • zgredek_ojejku Re: Zgredek 19.10.06, 09:10
                  do 3 właśnie się "robią" napisy..

kris mówisz że veronika fajna?? bo ja najpierw ściągam a potem się zastanawiam
                  czy oglądać :) a dzisiaj właśnie zapodałem torrenta...

ugly można szukać m.in na mininovej (strona z torrentami). Smiga nawet szybko.
                  Mnie nawet w godzinę, tylko ja mam łącze 1,5 Mb :D:D
                  • emdziejka czy kyle jest fajny... 19.10.06, 09:39
                    ... mi się podoba. zwłaszcza aktor grający głównego bohatera. ale zupelnie
                    inaczej niż w. miller :)) stwierdziłam, ze gdyby ktos inny grał tego chłopca,
                    to ten serial byłby znacznie gorszy, bardizej nieporawdopodobny i smieszny,
                    tymczasem ten aktor umie zagrać tak rozbrajającą szczerość i niewinność, że
                    mnie rozkłada i ma taki uśmiech, że się wzruszam.
                    a z innej mańki - to ja kiedyś oglądnęłam Betty la fea - Brzydulę i to wbrew
                    całemu srodowisku domowemu, które gorszyło się moim zacięciem - ale pamiętam,
                    ze to były wakacje plus lubię hiszpański
                    • zgredek_ojejku Ugly betty 19.10.06, 11:26
                      wstyd się przyznać, ale jak leciały ostatie odcinki serii to byłem z obecną
                      małżowiną na wakacjach i moja rodzicielka dostała nakaz oglądania codziennie i
                      przekazywania co najfajniejszych wątków :)

Czy też tak macie, że na dysku są filmy i seriale, filmy leżą a seriale się
                      ogląda?? :)
                      • aniuta75 Re: Ugly betty 19.10.06, 11:41
                        Też tam mamy :)
                      • emdziejka Re: Ugly betty 19.10.06, 12:09
                        jak moja koleżanka pojechała na stypendium to jej streszczałam odcinki m jak
                        miłość - opatrując stosownym komentarzem, bo chociaż czytała sobie tez na
                        stronie serialu, to twierdziła, że moje lepiej oddają rzeczywistość - ale ja
                        byłam przeważnie złosliwa...

Czy też tak macie, że na dysku są filmy i seriale, filmy leżą a seriale się
                        > ogląda?? :)
                        co więcej - choć mogę obejrzeć kilka odcinków pod rząd, to usprawiedliwiam się
                        przed soba, że nie mam czasu obejrzeć film, bo za długi. i gdzie tu logika.
                        albo coś mi się z koncentracją porobiło :D
                        • zgredek_ojejku Re: Ugly betty 19.10.06, 13:22
                          dokładnie!! miałem tak ostatnio oglądając różowe lata 70-te :) odcinek 20 pare
                          minut. No to sobie mówię że nie warto włączać filmu bo nie mam czasu i szło 6-7
                          odcinków :))
    • kobajano Re: A ja nie oglądam PB na bierząco!! 19.10.06, 11:11
      jeszcze możesz raz w tygodniu desperate hausewives ;)
      a swoja drogą mam pierwszy odcinek brothers and sisiters i zastanawiam się czy
      ssać dalej... ktoś ogląda???
      • aniuta75 Re: A ja nie oglądam PB na bierząco!! 19.10.06, 11:43
        Na ten temat to chyba MMorawski ma sporo do powiedzenia tfu napisania :P.
        • mmorawski Re: A ja nie oglądam PB na bierząco!! 19.10.06, 12:41
          Ja zdecydowanie polecam Brothers and sisters. Oglądam na bieżąco, jestem już po
          4 odcinku i coraz bardziej się wciągam. Wątki są dobrze napisana, a gra
          aktorska - pierwsza klasa. Myślę, że Sally Field dostanie Emmy za rolę w tym
          serialu. :)
          Jakby ktoś się wahał, to dodam jeszcze, że do pierwszego odcinka są już polskie
          napisy. ;) Polecam raz jeszcze.

P.S. Ja też mam do obejrzenia mnóstwo filmów, które sobie leżą na dysku i
          czekają na lepsze czasy. Pierwszeństwo jednak rezerwuje dla seriali. :D
          • kobajano Re: A ja nie oglądam PB na bierząco!! 19.10.06, 13:10
            dzieki, pamiętam, że była o tym mowa ale akurat byłes po pierwszym odcinku także
            czekałam az akcja się trochę rozwinie. No to tera bedzie we wtorek PB w czwartek
            lost a w poniedziałki B&S;)
    • zgredek_ojejku Criminal Minds 20.10.06, 09:00
      Mam pytanie. Ktoś coś słyszał o tym serialu?? zobaczyłem na napisy.org że są
      tłumaczone odcinki i poszukałem w necie. Zapowiada się ciekawie... Ktoś doradzi??

www.filmweb.pl/Zab%F3jcze+umys%B3y++2005++o+filmie,Film,id=220082 lub
      fdb.pl/f1782,Zab%C3%B3jcze,umys%C5%82y,(2005).html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka