kropk-a 01.12.06, 10:38 Czy ktoś może wie czy i kiedy będą nowe odcinki trzeciej serii tego serialu w TVP? Z góry dzięki za odpowiedź, Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexanderson Re: Lost 3 w TVP 01.12.06, 12:28 III seria nie została jeszcze pokazana w Ameryce, więc najpierw tam, potem u nas na AXN (koniec zimy-wiosna), a zapewne na jesień w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: UWAGA! spoiler! 01.12.06, 13:21 jak to nie została pokazana? Ja jestem już po kilku odcinkach 3 serii. A tu są opisy odcinków. lost.gwrota.com/list.php?c=s3 Odpowiedz Link Zgłoś
0rety leci leci 01.12.06, 13:23 No własnie! Przeciez 3 seria jest w trakcie emisji. A teraz jest przerwa do lutego tak jak w większości seriali w USA: www.tv.com/lost/show/24313/episode_listings.html?season=3&tag=nav_bar;3 Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: leci leci 01.12.06, 18:45 Wiem, że III seria jest emitowana w USA, ale przecież nie pokazano jej całej, więc jeszcze nie będzie jej można zobaczyć w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
0rety Re: leci leci 01.12.06, 22:43 Farmazony pleciesz. Przeciez kiedy w lutym będzie leciało na AXN to w USA będą mniej więcej leciały odcinki koło 10-tego. Dalej nie pokażą całej serii amerykanom. I co ? Odpowiedz Link Zgłoś
medianews Re: Lost 3 w TVP 01.12.06, 13:33 Telewizja akcji AXN należąca do Sony Pictures Television International, jako pierwsza w Polsce pokaże trzecią serię zdobywcy Złotych Globów serialu Lost: Zagubieni. Widzowie stacji będą mogli śledzić kolejne losy Kate, Sawyera, Jacka, Locka oraz innych rozbitków, którzy przetrwali na mistycznej wyspie. Kolejne odcinki serialu będą emitowane od lutego 2007 w niedzielne wieczory. Źródło www.medianews.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Lost 3 w TVP 01.12.06, 17:42 NO pewnie ze tak. Bez Locka LOST nie bylby taki sam. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kobyll Re: Lost 3 w TVP 01.12.06, 20:38 Obecnie w USA wyemitowano do tej pory 6 odcinków Lostów 3 serii ale telewizja ABC postanowiła "zwolnić" troche z emitowaniem LOSTów (pewno z powodu wyczerpujących się pomysłów na sensowną dlaszą część scenariusza) i kolejne będą emitowane od lutego ale ile i przez jaki okres nie mam pojęcia. W każdym bądź razie nawet zakładając że ABC skończy emisje 3 serii w czerwcu to w Polsce najpierw Lostów pokaże AXN, więc w TVP najwcześniej przy naprawde dobryc wiatrach zobaczycie Lostów około lutego 2008 roku.... Ja polecam torrenta ;) Tanio, szybko i skutecznie ;) Ja widzialem jak dotąd wszystkie wyemitowane w USA odcinki. PS. Jak już zaprzyjaźnicie się z torretem to gorąco polecam Prioson Break!!! Serial dorównujący a może nawet lepszy od Lostów. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Lost 3 w TVP 01.12.06, 21:40 > (...) ale telewizja ABC postanowiła "zwolnić" troche z emitowaniem LOSTów > (pewno z powodu wyczerpujących się pomysłów na sensowną dlaszą część > scenariusza) Jesteś w błędzie. Stacja zdecydowała się na jedną długą przerwę po to, aby móc emitować kolejne odcinki jeden po drugim bez powtórek (przez które w poprzednich sezonach odcinki były emitowane nieregularnie). > i kolejne będą emitowane od lutego ale ile i przez jaki okres nie mam > pojęcia. Szesnaście odcinków (ostatni podwójny) co tydzień. > W każdym bądź razie nawet zakładając że ABC skończy emisje 3 serii > w czerwcu Skończy w maju. > to w Polsce najpierw Lostów pokaże AXN, więc w TVP najwcześniej przy > naprawde dobryc wiatrach zobaczycie Lostów około lutego 2008 roku.... (...) Emisja trzeciego sezonu w TVP jest zaplanowana na jesień 2007. Odpowiedz Link Zgłoś