Gość: gosciowa IP: *.elpos.net 12.12.06, 15:08 Czy mógłby ktoś napisać co było we wczorajszym odcinku? Będę wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: q Re: Bodies IP: *.media4.pl 13.12.06, 01:41 Whitman bezczelnie zażądał audytu swojej pracy żeby udowodnić że jest dobrym lekarzem chrześcijanin Tim "zapomina" o środkach przeciwbólowych dla kobiety po aborcji asystentka Whitmana nie może odebrac porodu swojej pacjentki bo sama sobie zrobiła aborcję i zaczęła krwawić, w ost. chwili zastąpił ją Rob, bo Whitmann zajął się ratowaniem własnej kariery Rob mimo że chce stypendium zerwał z lekarką-pediatrą, mimo że ta chciała "zareklamować" jego udaną operację swojemu ojcu Whitmann bezczelnie na oczach wszystkich podczas operacji aranżuje pożar, potem go gasi bo mu się nie chce tak długo operowac zrostów u pacjentki Rogera Roger źle traktuje MAyę bo myśli że ta konfabuluje o tym że mieli sex Rob nie chce podkablowac Whitmana, sugerując Rogerowi że wie o Rogerze i Mayi Rob wraca do siostry Rix Whitmann ucieka :-) przed Rix gdy ta oskarża go o rozpowiadanie że z nią spał w tym odcinku nie było widoku wagin, tylko jedna cesarka w poprzek Odpowiedz Link Zgłoś
kangurro Re: Bodies 13.12.06, 20:43 > w tym odcinku nie było widoku wagin, tylko jedna cesarka w poprzek ... no i wyciąganie z pochwy trzymiesięcznego tamponu. Widok mało przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
al_star Re: Bodies 13.12.06, 22:01 ja zasłaniam sobie widok na ekran dlonią, nie moge na to patrzeć z zimną krwią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Bodies IP: *.media4.pl 13.12.06, 22:55 ja zwykle oglądam tylko góre ekranu podczas takich scen :-) to jedyna pozycja w tv którą tak oglądam, nawet jako dziecko nie przysłaniałem sobie ekranu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
al_star Re: Bodies 13.12.06, 23:46 nieamowicie mnie to interesuje, jak ten serial - a konkretnie TE sceny sa kręcone. Czy to autentyczne przypadki, cięzarne kobiety po prostu graja w serialu, niejako statystując? Bo na scenografie mi to nie wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
abrams Re: Bodies 27.12.06, 15:59 No to chyba juz koniec "Przypadków"... Na stronie BBC odcinek z tego poniedziałku wymieniony jest jako ostatni - ale jest tam tez mowa o jeszcze jakims 90 minutowym finale. Czy to jest osobny odcinek (a jesli tak to kiedy bedzie emisja - bo na następny poniedzialek w programie jest juz cos innego) czy też to był własnie ten ostatni odcinek ? oj szkoda by mi było - ledwo się wciągnałem a juz trzeba się żegnać... Odpowiedz Link Zgłoś
al_star Bodies ostatni odcinek????? Błagam o streszczenie! 27.12.06, 16:04 Jak to ostatni odcinek????? I ja to przegapiłam?????? BŁAGAM, niech ktoś streści chociaz co sie stało! Zachciało mi sie świąt bez telwizora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Bodies ostatni odcinek????? Błagam o streszcz IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.06, 11:47 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa Re: Bodies IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 13:02 Rewanżuję się : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=54543756 No i mam pytanie odnosnie tego odcinka fianłowego - czy ktoś coś wie??? Odpowiedz Link Zgłoś