ewengarda 12.12.06, 16:49 co sie stalo z wasatym adonisem? Bo nawet na pogrzebie sie nie pojawil, nikt o nim nie wspomina - jakby nigdy nie istnial. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjr_nemo Re: Adam Alexander 13.12.06, 12:12 właśnie:) raz się scenarzystom udało zgrać... tatusia nie ma, bo zajmuje się mejsi, którą uratował z wypadku... wyjaśni się za jakieś 3 lata, czyli w tym tempie za 1,5 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
mamuszon Re: Adam Alexander 13.12.06, 14:21 tzn. niczym doktor Frankenstein pozszywał Mejsi z kawałków i tchnął weń życie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mjr_nemo Re: Adam Alexander 14.12.06, 11:09 w tym serialu wszystko jest popieprzone jak tylko się da... mejsi podobno adam wyciągnął z samochodu przed wybuchem... podobno po tym wybuchu zabierze ją do Włoch, gdzie mejsi pod kryptonimem :))) Lena wyjdzie za Lorenzo Barrellego (www.tramedibeautiful.com/Lorenzo_Barelli_Luigi_Amodeo.asp) Boże! Żeby mi płacili za wymyślanie takich bzdur,a byłbym szczęśliwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mjr_nemo Re: Adam Alexander 14.12.06, 11:10 www.tramedibeautiful.com/Lorenzo_Barelli_Luigi_Amodeo.asp jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
marchefkaa Re: Adam Alexander 11.04.07, 20:09 "Żeby mi płacili za wymyślanie takich bzdur,a byłbym szczęśliwy" Ale to wcale nie takie proste, to wymyślanie bzdur. Trzeba tęgich umysłów albo dobrego zioła ;-) A tak po prawdzie, to wystarczy często zmieniać scenarzystów, nie dawać im wglądu w poprzednie odcinki, za to wyposażyć w listę dotychczasowych bohaterów. Odpowiedz Link Zgłoś
marchefkaa Re: Adam Alexander 11.04.07, 20:11 Również ś.p. bohaterów, ma się rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Adam Alexander 11.04.07, 02:06 Zeby bylo ciekawiej, to Adam leczyl Mace w jakims w domku w lesie, w poblizu miejsca wypadku! Do szpitala nie mogl jej oddac, bo by sie wydalo ze Macy zyje ... Dopiero potem pojechali do Portofino, gdzie po kilku latach na pokaz mody przyjechal Thorne. mjr_nemo w tym serialu wszystko jest popieprzone jak tylko się da... mejsi podobno adam wyciągnął z samochodu przed wybuchem... podobno po tym wybuchu zabierze ją do Włoch, gdzie mejsi pod kryptonimem :))) Lena wyjdzie za Lorenzo Barrellego (www.tramedibeautiful.com/Lorenzo_Barelli_Luigi_Amodeo.asp) Boże! Żeby mi płacili za wymyślanie takich bzdur,a byłbym szczęśliwy :) Odpowiedz Link Zgłoś