dantedamiano 12.12.06, 19:23 Chcielibyście zobaczyć ten serial znów w telewizji... Ja bardzo, nawet nie można go dostać na dvd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kris Re: Dynastia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 07:11 ja chętnie bym zobaczył:)) a propo - Jack Coleman, czyli aktor grający pamiętnego Stevena, syna Blake'a, gra teraz w serialu Heroes (ojciec cheerleaderki Claire). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinus Re: Dynastia IP: *.ghnet.pl 13.12.06, 07:55 jak chcecie podziwiac owczesna mode co jest oczywiscie zabawne to leci teraz gdzies "Na wariackich papierach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bololo Re: Dynastia IP: *.aster.pl 13.12.06, 08:25 A ja chce Mode na Sukces na DVD i tez nigdzie nie ma ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Dynastia 13.12.06, 17:17 Tak w sumie to poza Heather Locklear żaden z aktorów "Dynastii" nie osiągnął później nic co przebiłoby tamten serial. To też znamienne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ygnaś Re: Dynastia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 09:33 bo mało jest aktorów, którzy zrobili karierę po serialu. a Heather Locklear, bez przesady... Z Dynastii trafiła do Melrose Place, który był w sumie jej serialem i to chyba wszystko... Dynastia to nie był serial promujące młode talenty, raczej wyłapywał tych, co byli na czasie: Michael Praed (Robin Hood) czy Terri Garber (Ashton z Północ-Południe) Odpowiedz Link Zgłoś