dr.verte 05.04.07, 19:22 dziękuje za odpowiedź od posiadającego_wiedzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexanderson Re: 05.04.07, 19:29 Szukanie informacji za pomocą Internetu nie polega na zadawaniu pytań na forach, ale na - w tym wypadku - odszukaniu strony Telewizji Polskiej S.A., znalezieniu linka z programem telewizyjnym i logicznym odczytaniu zaprezentowanych tam treści: program.tvp.pl/1,0,000000.html To samo można zrobić na ogólnych stronach z programem telewizyjnym: www.telemagazyn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: 05.04.07, 19:35 alexanderson napisał: > Szukanie informacji za pomocą Internetu nie polega na zadawaniu pytań na > forach są różne kanały poszukiwania informacji akurat z Pitbullem były przeróżne hece i pory emisji nie zgadzały się z oficjalnym komunikatem,z resztą są różniące się od siebie wersje programu na dziś Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: 05.04.07, 20:06 1. Rzeczywiście, są różne kanały szukania informacji, ale samodzielność i kreatywność są ogólnie bardziej opłacalne życiowo. 2. Pory emisji nie zgadzały się z (wcześniejszym) komunikatem, bo gazety z programem drukowane są nawet tydzień wcześniej - dlatego warto danego dnia sprawdzić interesujące nas informacje na internetowych stronach nadawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: IP: *.c9.msk.pl 05.04.07, 22:44 Uwielbiam takich przemądrzałych typów... Ktoś po prostu zadał pytanie. Nie wiesz, lub nie chcesz odpowiadac, nie odpowiadaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: 06.04.07, 14:48 Ależ odpowiedziałem - podałem dwa linki, w które wystarczyło kliknąć. Minimum wysiłku i odpowiedź na zadane pytanie byłaby po sekundzie. Ale niektórzy wolą zadać pytanie na forum i czekać godzinami na odpowiedź ze świadomością, że "umieją korzystać z Internetu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: combajn Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 18:34 alexanderson a widziałeś ty kiedy gołą babe? bo jak cię czytam to mam wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś