arcticdog 31.05.07, 22:12 Najlepszy polski serial ostatnich lat.Oby wiecej bylo takich seriali w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n0one Re: Odwróceni... 01.06.07, 04:25 Nie wiem, czy najlepszy, ale na pewno swietny. Ostatni, ktory rownie dobre wrazenie na mnie wywarl, to byl "Oficer" (pierwsza seria)... W "Odwroconych" generalnie wszystkie elementy tego typu produkcji stoja na wysokim poziomie. Swietne ujecia, filmowe takie :] Przez to oglada sie to bardzo przyjemnie - operowanie glebia ostrosci, zwolnienia, szerokie kadry... nie czuc 'serialowatosci' i za to kolosalny plus! Do tego dochodza perfekcyjnie dobrani aktorzy. Moj osobisty faworyt - Zmijewski, ale zaraz za nim cala reszta w zasadzie nie ustepujaca mu wcale... Obsada, ujecia, historyjka (ladne rozwiniecie filmu) zgrabna, muzyka... Ja chce wiecej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 Re: Odwróceni... 01.06.07, 07:03 > Ja chce wiecej! :) No ale jak "wiecej"? Oni się pewnie wszyscy pozabijają na końcu. Będzie hepi- end z tekstem "I żyli razem dlugo i szczęśliwie..." >:) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: Odwróceni... 01.06.07, 13:46 zgadzam się, serial pierwsza klasa. moi faworyci to M. Dziędziel i A. Dymna jako "Ptaśkowie". aż zła jestem, że o takich s.....nach serial, a taki dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Odwróceni... 01.06.07, 13:58 Zwracam też uwagę na świetną muzykę. Mój osobisty ranking najlepszych seriali kryminalnych ostatnich lat: 1.Glina 2.Pittbul (2 seria) 3.Odwróceni 4.Mrok 5.Prawo miasta Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Re: Odwróceni... 01.06.07, 14:57 Nie moze byc dobry. Tam gra przeciez Artur Zmijewski. Odpowiedz Link Zgłoś