Dodaj do ulubionych

Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :))

IP: *.ztpnet.pl 14.09.07, 15:42
Polećcie mi jakieś filmy, seriale - jakiekolwiek byle ciekawe :) i może to być
do ściągnięcia lub obejrzenia w TV . Dzięki.
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) 14.09.07, 15:51
      Hmmm ale nie napisałeś jaki rodzaj filmów/seriali lubisz a to byłoby bardzo
      pomocne :D. Bo ja Ci mogę polecić przynajmniej z 10 seriali, ale nie wiem, czy
      to będą Twoje klimaty :D.
      • Gość: muzykant. Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) IP: *.ztpnet.pl 14.09.07, 21:15
        Hm,. sensacyjne komedie itp :)
        • aniuta75 Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) 15.09.07, 09:31
          > Hm,. sensacyjne komedie itp :)
          Hehehehehe
          Supernatural
          Prison Break
          Heroes
          Weeds
          Ugly Betty
          Smallville
          Men In Trees
          Grey's Anatomy

Każdy inny, każdy w swoim klimacie :). Poczytaj sobie najpierw o nich jeżeli nic
          nie słyszałeś :P, bo oczywiście nie muszą Ci podpasować. I oczywiście miłego
          oglądania :DDD.
          • agula2006 Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) 17.09.07, 09:48
            ja polecam jeszcze serial "Dexter". Właśnie niedawno obejrzałam
            pierwsza serię. Serial o niezwykle sympatycznym seryjnym zabójcą z
            zasadami pracującym z policji.Mimo troche mrocznego klimatu duzo
            scen wywołuje usmiech -świetne dialogi, no a głównego bohatera nie
            da się nielubić
            • Gość: asia Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 10:09
              a na jakim programie ?
              • agula2006 Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) 17.09.07, 13:36
                trzeba ściągnąć z sieci ;)z tego co wiem nie pokazują go na żadnym
                polskim programie.
    • ariwederczi Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) 14.09.07, 17:22
      LOST, 24, House - nieśmiertelna trójca :)
    • kanna Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) 14.09.07, 21:12
      Star Trek - the next generation :)

pozd :) Ania
    • Gość: bebe Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 11:29
      Gra,Nagi instynkt,Wall street
      Woody Allen
    • Gość: muzykant. Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) IP: *.ztpnet.pl 15.09.07, 22:30
      jeszcze jakies propo ?
      • Gość: bebe Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 11:10
        Upadek /falling down/ :)
      • Gość: asia Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 19:50
        serial -lekki i staroświecki Herkules Poirot
    • pizza_adoloran "W labiryncie" 17.09.07, 07:16
      Najlepszy polski serial ever.
      • yapkovitz seriale 17.09.07, 10:19
        Over there
        Boston Legal
        Day Break
        Vanished
        Point Pleasant
        The Unit
        Traveler
        • temel Prison Break 17.09.07, 12:31
          Oczywiście Prison Break - jeśli jeszcze jakimś cudem nie oglądałeś serialu,
          który już dorobił się statusu kultowego i kilkunastu milionów wiernych fanów na
          całym świecie, powinieneś szybciutko nadrobić zaległości :)
          • Gość: bebe Re: Prison Break IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 12:35
            a gdzie go można obejrzeć i co w nim jest ciekawego ?
            • temel Re: Prison Break 19.09.07, 18:31
              Gość portalu: bebe napisał(a):

> a gdzie go można obejrzeć i co w nim jest ciekawego ?

Niedziela -> Polsat-> godz. 20. To już drugi sezon (kontynuacja). Obejrzyj
              koniecznie, ale najpierw porozglądaj się w internecie, pełno jest informacji o
              tym serialu.
    • mateoni1 Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) 19.09.07, 17:20
      CUDOWNE LATA -absolutnie genialny, ponadczasowy ze świetnymi dialogami, poczuciem humoru serial.Za kilka lat już nikt nie będzie pamiętał takich tytułów jak:Skazany na śmierc czy Zagubieni, a The Wonder Years na pewno się obroni.
      Co jeszcze?
      Przystanek Alaska.
      Miasteczko Twean Peaks.
      • Gość: alisson Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 16:51
        Prison Break, Dexter, Heroes, Californication... wszystko i wiele
        innych jest w "n".
    • Gość: duchowny Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) IP: 193.238.200.* 27.12.07, 23:23
      Najlepszy serial to "Californication" - jest mietrzowski. Do obejrzenia zarówno
      w "n" jak i do ściągnięcia wszędzie:) W ramach przekonania:
      menforum.pl/rozrywka/film/californication---serial-dla-nas.html
    • emaciaszek Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) 29.12.07, 16:40
      Pitbull na TVP2 - czwartki o 22.50 - powtarzają serię, jeśli jeszcze nie widziałeś, to gorąco polecam!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka