Gość: muzykant. IP: *.ztpnet.pl 14.09.07, 15:42 Polećcie mi jakieś filmy, seriale - jakiekolwiek byle ciekawe :) i może to być do ściągnięcia lub obejrzenia w TV . Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) 14.09.07, 15:51 Hmmm ale nie napisałeś jaki rodzaj filmów/seriali lubisz a to byłoby bardzo pomocne :D. Bo ja Ci mogę polecić przynajmniej z 10 seriali, ale nie wiem, czy to będą Twoje klimaty :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzykant. Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) IP: *.ztpnet.pl 14.09.07, 21:15 Hm,. sensacyjne komedie itp :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) 15.09.07, 09:31 > Hm,. sensacyjne komedie itp :) Hehehehehe Supernatural Prison Break Heroes Weeds Ugly Betty Smallville Men In Trees Grey's Anatomy Każdy inny, każdy w swoim klimacie :). Poczytaj sobie najpierw o nich jeżeli nic nie słyszałeś :P, bo oczywiście nie muszą Ci podpasować. I oczywiście miłego oglądania :DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
agula2006 Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) 17.09.07, 09:48 ja polecam jeszcze serial "Dexter". Właśnie niedawno obejrzałam pierwsza serię. Serial o niezwykle sympatycznym seryjnym zabójcą z zasadami pracującym z policji.Mimo troche mrocznego klimatu duzo scen wywołuje usmiech -świetne dialogi, no a głównego bohatera nie da się nielubić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 10:09 a na jakim programie ? Odpowiedz Link Zgłoś
agula2006 Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) 17.09.07, 13:36 trzeba ściągnąć z sieci ;)z tego co wiem nie pokazują go na żadnym polskim programie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) 14.09.07, 17:22 LOST, 24, House - nieśmiertelna trójca :) Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) 14.09.07, 21:12 Star Trek - the next generation :) pozd :) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 11:29 Gra,Nagi instynkt,Wall street Woody Allen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzykant. Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) IP: *.ztpnet.pl 15.09.07, 22:30 jeszcze jakies propo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 11:10 Upadek /falling down/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 19:50 serial -lekki i staroświecki Herkules Poirot Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz seriale 17.09.07, 10:19 Over there Boston Legal Day Break Vanished Point Pleasant The Unit Traveler Odpowiedz Link Zgłoś
temel Prison Break 17.09.07, 12:31 Oczywiście Prison Break - jeśli jeszcze jakimś cudem nie oglądałeś serialu, który już dorobił się statusu kultowego i kilkunastu milionów wiernych fanów na całym świecie, powinieneś szybciutko nadrobić zaległości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Prison Break IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 12:35 a gdzie go można obejrzeć i co w nim jest ciekawego ? Odpowiedz Link Zgłoś
temel Re: Prison Break 19.09.07, 18:31 Gość portalu: bebe napisał(a): > a gdzie go można obejrzeć i co w nim jest ciekawego ? Niedziela -> Polsat-> godz. 20. To już drugi sezon (kontynuacja). Obejrzyj koniecznie, ale najpierw porozglądaj się w internecie, pełno jest informacji o tym serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
mateoni1 Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) 19.09.07, 17:20 CUDOWNE LATA -absolutnie genialny, ponadczasowy ze świetnymi dialogami, poczuciem humoru serial.Za kilka lat już nikt nie będzie pamiętał takich tytułów jak:Skazany na śmierc czy Zagubieni, a The Wonder Years na pewno się obroni. Co jeszcze? Przystanek Alaska. Miasteczko Twean Peaks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alisson Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 16:51 Prison Break, Dexter, Heroes, Californication... wszystko i wiele innych jest w "n". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duchowny Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) IP: 193.238.200.* 27.12.07, 23:23 Najlepszy serial to "Californication" - jest mietrzowski. Do obejrzenia zarówno w "n" jak i do ściągnięcia wszędzie:) W ramach przekonania: menforum.pl/rozrywka/film/californication---serial-dla-nas.html Odpowiedz Link Zgłoś
emaciaszek Re: Polećcie mi jakieś fajne seriale i filmy :)) 29.12.07, 16:40 Pitbull na TVP2 - czwartki o 22.50 - powtarzają serię, jeśli jeszcze nie widziałeś, to gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś