kubissimo 26.08.08, 10:51 madames et... madames ;) przed Wami promo 5 sezonu :) www.youtube.com/watch?v=rPL5NeYgAFo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lentilky Re: even juicier! 26.08.08, 14:18 Ueeeeeeee....nie odstrzelili Susan... I Katherine oficjalnie jako jedna z Desperatek..no nie wiem, nie wiem. zobaczymy już niedługo co wymyślili:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo BAD BAD NEWS 26.08.08, 17:46 here be spoilers. kinda of :) obejrzalem ten material: www.youtube.com/watch?v=yk5s2xo11VU i oni naprawde robia 5-letni skok w tej opowiesci. to jakas porazka :/ naprawde bylem przekonany, ze zakonczenie 4 sezonu to takie wodzenie za nos publiki i ze teraz bedziemy sobie patrzec, jak dojdzie do tego "5 lat pozniej". masakra. na oslode zjem troche cukrow zlozonych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lentilky Re: BAD BAD NEWS 29.08.08, 10:17 Dorosłym dodać 5 lat to nie problem, ale ciekawe co z dziećmi zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: BAD BAD NEWS 29.08.08, 16:13 Tu jest odpowiedź film.wp.pl/id,89474,title,Czworka-nowych-aktorow-w-Gotowych-na-wszystko,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: BAD BAD NEWS 25.09.08, 12:35 ciekawa jestem na jakich nastolatków wyrosły rozbrykane bliźniaki;) Odpowiedz Link Zgłoś
butters77 5 lat później 11.09.08, 22:48 Hmm, Kubu, serio tak się tego obawiasz? Ja dochodzę do wniosku, że to jednak bez znaczenia, czy będziemy się dowiadywać "jak dojdzie do tego 5 lat później" czy "jak doszło do tego 5 lat później":) Myślę, że po kilku pierwszych odcinkach zapomnimy w gruncie rzeczy, że był jakiś przeskok (ot, trzeba się będzie przyzwyczaić do nowych twarzy dzieciaków) i tradycyjnie zajmiemy się rozwiązywaniem Jednej_Wiodącej_Zagadki_Sezonu oraz Zabawnych_Epizodów_Pobocznych;) Trochę żal mi odtwórcy Parkera, bo był fajny;) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Trailery 5 serii 14.09.08, 18:21 Także byłam sceptycznie nastawiona do tego przeskoku o 5 lat, ale po obejrzeniu trailera dochodzę do wniosku, że może to wyjść serialowi na dobre :) www.youtube.com/watch?v=h6wEyVAIWeY www.youtube.com/watch?v=CziuBvcnoSo&feature=related Sneak peek: www.youtube.com/watch?v=urF4Ybzk-2k Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Trailery 5 serii 21.09.08, 00:21 Nie zauwazylem aby panie specjalnie sie zmienily. A przeciez kilka zmarch powinny miec wiecej. Moze 5 lat to nie tak duzo... ale 40 a 45 lat - to jednak juz troche inaczej sie wyglada. A one - nadal piekne i mlode :D Odpowiedz Link Zgłoś