Gość: i. IP: *.as.kn.pl 01.10.08, 22:39 Jak sie podobał 1 odcinek? Czy tylko ja przez to przebrnęłam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariwederczi Re: Nowy serial Agentki 02.10.08, 01:32 Oglądanie tego serialu to czysta męczarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Nowy serial Agentki 02.10.08, 07:14 Wczoraj niestety/ na szczęście? nie miałam jak ogladać, ale wypatrzylam że w sobotę bodajże będzie powtórka tego dzieła, więc z ciekawości zerknę. I pewnie to będzie moje pierwsze i ostatnie spotkanie z tym serialem :) Odpowiedz Link Zgłoś
eulalija Re: Nowy serial Agentki 02.10.08, 08:39 Obejrzałam, dam jeszcze szansę. Psy lubię, a tam się kręci taki śmieszny, chyba Jack Russel Terrier, i w dodatku ma opatrunek na tylnej łapie, więc tym bardziej muszę popatrzeć, czy mu ten opatrunek zdejmą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozambique n/z Re: Nowy serial Agentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.08, 09:55 a u mnie pozytywnie Guzik - luźna i wesoła , bardzo naturlana Jack Russel Terrier- przesłodki - kilka fajnych grepsów - " przysięgam , niech mi taryfa zardzewieje" plus za czołówke - z duzym przymruzeniem oka najwiekszy plus - za NIEBECNOSC Zakoscielnego, Damieckiego, Wesołowskiego minus - gdzie to taksiarze mieszkają w apartamantach godnych Córki Kulczyka ? aha, w stolycy - takze samo mieskza policjantka, samotna matka w dodatku , no ale tatus kasiasty to moze córke utrzymuje - no i cały odcinek pzreleciał a gdzie ta agencja ? Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Nowy serial Agentki 02.10.08, 15:24 wytrzymałam pół odcinka sztuczne to strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Nowy serial Agentki 03.10.08, 00:50 nie jest taki najgorszy, czekam co będzie w następnym odcinku Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt kicha straszliwa ... 04.10.08, 13:46 Bylem ciekawy, chociaz seriali raczej nie ogladam (moze poza Housem), bo zapowiadalo sie cos nowego. Jesli wroce do "Agentek", to chyba tylko dlatego, zeby zobaczyc, czy da sie nakrecic cos jeszcze slabszego niz pierwszy odcinek. Zero emocji i wiarygodnosci, zero dobrego humoru, zalosna gra aktorska. I zabawne drobiazgi - jak ten, kiedy (jesli dobrze spostrzeglem) Guzik wyszla z kawiarni (poproszona przez taksowkarza) gdzies obok Placu Pilsudskiego. Przeszli pare krokow, gdzies za rog, i weszli do bloku, gdzie taksowkarz mieszkal. A pozniej Guzik przechodzila w tym bloku balkonami z widokiem na kosciol na Ursynowie (Aleja KEN) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: kicha straszliwa ... IP: 193.151.50.* 04.10.08, 18:39 Właśnie oglądam. Dlaczego Polsat zawsze musi robić takie dziadostwo? Odpowiedz Link Zgłoś
panna-nikt-online Re: kicha straszliwa ... 08.10.08, 01:48 A dlaczego jedna z "agentek" to facet w spódnicy?Pytam bo może zwyczajnie załapałam... Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: Nowy serial Agentki 09.10.08, 15:15 Wczoraj trafiłam na kawałek Agentek, Topa był przeuroczy jako zezowaty prywatny detektyw :) Nie wiem czy jest na stałe w obsadzie, ale rola kapitalna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlackKate Re: Nowy serial Agentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 21:54 "Agentki"sa rewelacyjne!!!Wrecz idealny serial.Podoba mi sie w nim wszystko.Poczucie humoru,watek,muzyka,sceneria,aktorzy.Przede wszystkim zauroczyli mnie od pierwszego wrazenia,nowi aktorzy.Agnieszka Sienkiewicz i Marcin Rogacewicz.Czekam z utesknieniem na nowe odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowy serial Agentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.08, 12:34 po pierwszym odcinku nie bylo moze jakies bardzo porywające, ale dalem temu szanse i sie nie zawiodłem. drugi odcinek był naprawde rewelacyjny i zanosi sie ze kolejne tez beda dobre. polecam wszystkim którzy przerwali ogladanie po pierwszym odcinku by nadrobili strate i obejrzeli tez odcinek drugi (powtórka juz była, ale serial dostepny jest w playerze "ipla", ze strony polsatu albo w googlach linka mozna łatwo znaleźć). Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Nowy serial Agentki 12.10.08, 12:56 NAPRAWDĘ szkoda na to czasu. Odpowiedz Link Zgłoś