galaxian1 10.10.08, 11:08 Czy tylko mnie sie wydaje, ze z kazdym odcinkiem Majki staje sie coraz bardziej podobny do pulpeta ? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdawaw1 Re: Majki pulpecik 10.10.08, 12:36 glx czepiasz się chłopaka...;-).ale faktycznie ciasteczka i kawka idą mu w szerz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: Majki pulpecik 10.10.08, 13:20 Nie Galaxian, nie tylko Tobie tak się wydaje: farm4.static.flickr.com/3083/2923581068_79a2a3fda7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: Majki pulpecik 10.10.08, 13:24 Magda padłam i podnieść się nie mogę <ROTFL> Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Majki pulpecik 10.10.08, 13:31 Hihihihi dobre, dobre :DDDDDDDDDDDD. Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: Majki pulpecik 10.10.08, 14:08 Ale jesteście! To wstrętne tak się czepiać biednego Majkiego! A co on ma biedny zrobić, ciekawe. W pierwszym sezonie był w formie, bo pewnie przed Fox River pakował na siłowni. W drugim nie miał czasu utyć, bo cały czas był w biegu. W trzecim siedział na tyłku w Sonie to i zaczęło mu się odkładać sadełko, a teraz dalej mu się odkłada, bo siedzi jak łoś w tym magazynie. Trzeba mu współczuć raczej! --------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Majki pulpecik 10.10.08, 14:20 No siedzi, siedzi ale za to na jakich ładnych kanapach czerwonych <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Majki pulpecik 10.10.08, 19:16 magda.evie.zoe napisała: > Nie Galaxian, nie tylko Tobie tak się wydaje: Wiedzialem ze cos jest na rzeczy ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Majki pulpecik 13.10.08, 13:29 Pamiętaj Galaxian: "wszystko co kiedykolwiek napiszesz na forum może być potem wykorzystane przeciwko Tobie" ;P :DDD Na przykład takie coś: galaxian1 napisał: > Ale zabawne jest to, ze to zawsze kobietom cos sie nie podoba w wygladzie > bohaterek! Jak dobrze wygladaja - to zle (jak one tak moga!!!). Jak wygladaja > kiepsko, bez makijażu - to tez zle (jak ona moze nie miec makijażu - przeciez > widac jej piegi!!!). Wiec moze drogie panie - spojrzcie w lustro jak same > wygladacie. > > Jakos zaden z facetow nie czepia sie wygladu Jacka, Bena czy Hurleya (ale on si > e > spasl na tej wyspie! jak on tak mogl!). Zwłaszcza ostatnie zdanie Twojej niedawnej wypowiedzi brzmi komicznie w zestawieniu z tematem i treścią tego wątku :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Majki pulpecik 14.10.08, 08:38 Ty podstepny detektywie ! :D Akurat kontekst tamtej wypowiedzi byl zupelnie inny ! :D A w tym watku chodzi o to, ze sie komus przytylo i to niezle! Na wyspie jakos nie przytylo sie nikomu :P Uwazajcie ludzie na Lucinde, bo ona wyszukuje rozne takie watki i potem wszystko obraca do gory nogami i przeciwko :P Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: Majki pulpecik 13.10.08, 18:34 no i dlatego juz mi się nie podoba:( Niestała jestem w uczuciach....wiem Teraz nadeszła faza na Deana i Sama Winchesterów :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Majki pulpecik 14.10.08, 22:10 Aga dobrze prawi :DDDDDDDDDDDDDDDD. P.S. A dlaczego ja koleżanki nie widzę na forumie supernaturalnym hmmm? :D Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Majki pulpecik 14.10.08, 23:31 aga1972 napisała: > Teraz nadeszła faza na Deana i Sama Winchesterów :) Ktos po cichu Supka oglada ? A ktory sezon? Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: Majki pulpecik 15.10.08, 15:48 Sorki Ostatnio jestem zaganiana A supcia lecę na bieżąco-cały wrzesień miałam pod kątem 3 sezonów i teraz jestem na czasie z 4 sezonem Chłopaki hmmm dają radę :) I nie tyją !!! Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Majki pulpecik 17.10.08, 23:47 aga1972 napisała: > Chłopaki hmmm dają radę :) > I nie tyją !!! Zeby tak jeszcze dziewczyny rade dawaly! Niestety co jakas fajna sie trafi, to ja wypindalaja z serialu. Bo obecna Ruby to... tragedia jakas! PS. I tym sposobem forum PB po woli przeistacza sie w forum Supkowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: Majki pulpecik 21.10.08, 10:09 No fakt, Ruby obecna to poracha, chyba Kate Cassidy za droga dla nich była albo co.... Odpowiedz Link Zgłoś