Gość: Kicia IP: *.ne.ae.wroc.pl 13.01.09, 10:21 Podoba Wam się Mirka? jak dla mnie strasznie antypatyczna i w ogóle mi nie pasuje do Pawła.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katarzyna Re: Mirka MJM IP: 62.87.160.* 14.01.09, 08:28 No, na wczorajszym odcinku mój mąż wołał: Paweł nie biegnij za Magdą, Mirka fajniejsza..... Mój facet "woli" Mirkę. Ja wolę jak Paweł jest z Madzią . Odpowiedz Link Zgłoś
saimirka Re: Mirka MJM 14.01.09, 14:40 mojemu meżowi też się Mirka podoba, ale on nie oglada przecież MjM :P ja chce żeby Paweł był z Madzią, przecież oni się kochają... Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Mirka MJM 14.01.09, 17:03 Ja nie przepadam za tą aktorką, więc siłą rzeczy i do Mirki sympatii nie czuję. Co do Pawła, to wolałabym, żeby był z Majką. Jedyna normalna, fajna dziewczyna ze wszystkich jakie sie kiedykolwiek wokół niego kręciły Odpowiedz Link Zgłoś
sarniak Re: Mirka MJM 16.01.09, 00:55 hehe... a moj ojciec oglada i mowi: taka fajna Majke ma, a co on robi z tym kosciurem (Mirka) :) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna302 Re: Mirka MJM 16.01.09, 08:50 Mnie raczej dziwi jak do tego doszło, że kobieta z klasą jak Mirka, tak dała omotać takiemu amantowi z bożej łaski jak Pawełek. Kiedy patrzę na te jego sweterki i kołnierzyki, obserwuję pseudouwodzicielskie miny i słucham pomrukiwań, to wszystko mi oklapuje ( oklapywa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: Mirka MJM IP: *.szczecin.mm.pl 16.01.09, 14:14 zwlaszcza , ze paweł wygląda na mlodszego brata mirki. wg mnie taka babka jak mirka prędzej poleciałaby na alexa (gdyby byl normalny, chodzi mi o typ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Mirka MJM IP: *.magma-net.pl 16.01.09, 14:16 jak patrzę na te ich romanse, to czuję się, jakby coś co jadłam, chciałoby ponownie ujrzeć światło dzienne ;/. masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena36 Re: Mirka MJM IP: *.ne.ae.wroc.pl 16.01.09, 14:16 A mnie się właśnie wydaje że to całkiem prawdopodobne...kobieta biznesu, w pretensjach, ale ulega czarowi takiemu trochę przymułowatemu mięsniaczkowi...tym bardziej że zdaje się w serialu PAweł jest od niej młodszy o pare lat... Odpowiedz Link Zgłoś
justyna302 Re: Mirka MJM 18.01.09, 12:56 A w realu zaledwie o 2 lata: Mroczek rocznik 82, Piechowiak rocznik 80. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Mirka MJM 17.01.09, 17:14 Zgadza się: kobieta biznesu, nowoczensna, niezależna i to wsiowe imię MIRKA. Nie można było wymyślić dla dla niej lepszego? Chociażby jakaś Milena, Marlena, Patrycja, Natalia itp. Żadne co prawda w moim guście, ale do kobiety biznesu bardziej pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martulka Re: Mirka MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 19:06 jaka aktorka gra tą mirke? bo ostatnio nie oglądam mjm, a jak oglądałam to nie było scen z mirką:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachciachciach Re: Mirka MJM IP: 92.5.27.* 18.01.09, 16:58 iza232 napisała: > Zgadza się: kobieta biznesu, nowoczensna, niezależna i to wsiowe > imię MIRKA. Nie można było wymyślić dla dla niej lepszego? Chociażby > jakaś Milena, Marlena, Patrycja, Natalia itp. Żadne co prawda w moim > guście, ale do kobiety biznesu bardziej pasują. MOZE ANDZELIKA?????:))))))))))) Jak dla mnie Mirka moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotara Re: Mirka MJM IP: *.eranet.pl 18.01.09, 17:22 Prawda. Imię Mirka jest okropne. Ale nawet kobieta z takim imieniem nie powinna ruszać Pawła nawet kijem. Paweł, a właściwie facet, który nieudolnie próbuje "grać" jego rolę, jest tak paskudny, że nie wyobrażam sobie, żeby normalna kobieta miała na niego ochotę. No chyba, żeby założył jaką maskę na facjatę. Odpowiedz Link Zgłoś