sntx 22.03.09, 08:00 o matko a skad oni wynalezli tego bezrobotnego Igora? ktory to malo ze jest bezrobotnym zza wschodniej granicy to jeszcze regularnie uczeszcza na treningi Juz glupieja w tym serialu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikarr Re: MjM Igor ale skad? 22.03.09, 11:12 I jeszcze jednocześnie zna Prostamola i męża Maryi, a także kobietę, którą Maryja odwiedza w ramach pomocy społecznej. A także obaj panowie - Prostamol i Santana pomagają mu równolegle w załatwieniu pracy czy wyjazdu stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: MjM Igor ale skad? 22.03.09, 11:19 Ja ostatnio tak nie oglądam regularnie, ale czy Igora nie wynajął Prostamol, żeby ten ' sprzątnął" Santanę? Dlatego mu pewno opłacił lekcje karate, na które uczęszcza Santana.. No a bezrobotnego zza wschodniej granicy nie tak trudno chyba znaleźć .. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anutek115 Re: MjM Igor ale skad? 22.03.09, 13:32 sntx napisał: > o matko a skad oni wynalezli tego bezrobotnego Igora? ktory to malo ze jest > bezrobotnym zza wschodniej granicy Ja co prawda nie oglądam od wieków (wolę was czytać :-D) i żadnego Igora nie odnotowałam, ale wstrząsa mną, że nie jest ci znana prosta prawda - za wschodnią granicą mieszkaja same Igory (no nie, pól na pół z Borysami) i wszyscy jak jeden mąż są bezrobotni ;-D... Odpowiedz Link Zgłoś