Gość: prissie IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 02.12.09, 03:16 czy ktos moze polecic sprawdzona canadyjska apteke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Profesor Re: leki z Canady IP: *.hsd1.fl.comcast.net 02.12.09, 20:21 Zaopatruje sie tam od dwoch lat www.northwestpharmacy.com/Default.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prissie Re: leki z Canady IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 03.12.09, 00:50 dzieki.jak dlugo czekasz na przesylke lekow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Re: leki z Canady IP: *.hsd1.fl.comcast.net 03.12.09, 03:30 Apteka na stronie podaje termin przeslania 7 dni(?) ja dostaje 4 do 5.Sprawdz, czy nie musisz miec recepty na swoj lek(leki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prissie Re: leki z Canady IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 04.12.09, 15:19 wlasnie bede chciala sprobowac kupic lek na recepte,procedura nie wydaje sie trudna,tylko jak pozniej z refiling? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Re: leki z Canady IP: *.hsd1.fl.comcast.net 04.12.09, 18:47 Mysle, ze tak jak na recepcie. Ja recepty nie ogladam, przesyla ja moj lekarz do apteki bezposrednio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Re: leki z Canady IP: *.hsd1.fl.comcast.net 04.12.09, 19:04 jeszcze jedno, nie kazdy lek, ktory w USA musi miec recepte, musi ja miec w Kanadzie. Prosze to sprawdzic na stronie apteki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prissie Re: leki z Canady IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 06.12.09, 20:32 recepte mam,lekarz chetny na wspolprace tylko zastanawia mnie czy to bedzie ten sam lek(chodzi mi o skutecznosc dzialania).pewnie jak nie sprobuje to sie nie przekonam. Odpowiedz Link Zgłoś