Gość: madzias IP: *.hsd1.nj.comcast.net 13.06.06, 01:09 Witam!! Poszukuje osoby, ktora udostepnilaby mi adres w Meryland w celu wyrobienia tam Prawo Jazdy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kly Uprzejmosciowy adres w Maryland. 13.06.06, 01:23 Tez witam, prosze bardzo uzyj ten: 45 Calvert Street, Annapolis, MD 21401 (410) 974 3901. Pozdrawiam, k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzias Re: Uprzejmosciowy adres w Maryland. IP: *.hsd1.nj.comcast.net 13.06.06, 01:45 A czy ten adres jest Twoj? Odpowiedz Link Zgłoś
kly Re: Uprzejmosciowy adres w Maryland. 13.06.06, 01:52 Czuje sie lekko urazony pytaniem. Czy Polak Polce podalby nie swoj adres? Nie chce abys pisala do zupelnie obcego faceta :). Masz ciagle wazna wize? Odpowiedz Link Zgłoś
axx61 Re: Uprzejmosciowy adres w Maryland. 13.06.06, 03:18 Z turystyczna wiza nie zrobisz w tym stanie prawa jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kly Re: Uprzejmosciowy adres w Maryland. 13.06.06, 03:43 Probuje bardzo delikatnie to zasugerowac. Mam slabosc do nickow "Madzia" :). Ich posty sa zawsze takie jakies... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzias Re: Uprzejmosciowy adres w Maryland. IP: *.hsd1.nj.comcast.net 13.06.06, 03:59 nie rozumiem za bardzo o co ci chodzi w ostatniim poscie..? wize mam studencka,ale prawdopodobnie zrezygnuje ze szkoly ,i tym samym strace prawo jazdy tutejszego stanu, a slyszalam, za maryland jest Stanem,w ktorym prawo jazdy moze zdawac kazdy- nawet bedac nielegalnie.Czy wiesz cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
kly Uporczywie powtarzana plotka :). 13.06.06, 04:17 Madziu, sluchasz niepotwierdzonych i milych dla Ciebie plotek. ABSOLUTNIE nie jest prawda, ze mozna wyrobic obecnie prawo jazdy w stanie Maryland. Ani w zadnym innym stanie Unii. Wiem, ze to brutalna i przykra wiadomosc ale taka jest RZECZYWISTOSC. Turyscie z wiza turystyczna nie jest potrzebne amerykanskie prawo jazdy. Tak to teraz wszystkie stany interpretuja. Oczywiscie mozesz probowac urzednika w MVD przekonac o jego blednym rozumowaniu :). Studenci jednak to juz inna bajka... Pytaj juz o cos innego :). Pozdrowienia, k. Odpowiedz Link Zgłoś