rat_canals 09.10.11, 14:21 pierwszy raz w moim zyciu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogo2 Re: zaglosowalem 09.10.11, 16:25 a na co ? rat_canals napisał: > pierwszy raz w moim zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 ty fucku sie nie wcinaj w gawende,tylko czekaj 09.10.11, 17:45 w kolejce...jak przyjdzie twoja kolej, to sie to ciebie, ktos odezwie...! fuck_u napisał: > . Odpowiedz Link Zgłoś
stanczyk-5 Re: 10.10.11, 08:04 zawiniete w czerwona reklamowke bedzie 8 000 $ i list ze to na moje wlasne zyczenie,zeby milosiercy niekarac ... w obojetnie jakim parku na laweczce w miejscu ustronnym kto strzeli mi w tyl glowy bym szybko a bezbolesnie umarl ? w czerwonej reklamowce nagroda dla milisiercy Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals stanczyk 10.10.11, 12:40 potrzebujesz pomocy? stanczyk-5 napisał: > > zawiniete w czerwona reklamowke bedzie 8 000 $ i list ze to na moje > wlasne zyczenie,zeby milosiercy niekarac ... > > w obojetnie jakim parku na laweczce w miejscu ustronnym > kto strzeli mi w tyl glowy bym szybko a bezbolesnie umarl ? > > w czerwonej reklamowce nagroda dla milisiercy > Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: zaglosowalem 10.10.11, 12:39 bogo2 napisał: > a na co ? tak, jak wiekszosc, chociaz przyznam, ze rozwazalem rowniez palikota Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacieltwojejzony Re: zaglosowalem 10.10.11, 22:40 rat_canals napisał: > bogo2 napisał: > > > a na co ? > tak, jak wiekszosc, chociaz przyznam, ze rozwazalem rowniez palikota Partia palikota, partia gejow...mialbys swoje towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: zaglosowalem 10.10.11, 22:42 ty o moje towarzystwo siem nie martw, martw siem o meza hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: zaglosowalem 11.10.11, 17:51 rat_canals napisał: > ty o moje towarzystwo siem nie martw, a kto by sie tam o cosnka martwil Odpowiedz Link Zgłoś
donk Maly powod do dumy ortaluionek, ale zafsze cus. he 11.10.11, 18:06 Jah fspaniale, macie cus fspulnego. heheheheheheheheheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Maly powod do dumy ortaluionek, ale zafsze cu 11.10.11, 18:14 ty z cosnkiem tez masz cus wspolnego, oba smierdzicie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_szczur Re: Maly powod do dumy ortaluionek, ale zafsze cu 08.02.12, 16:00 kilka tubajforow moze bys wzial za plastyk? Odpowiedz Link Zgłoś
kup_pan_paszport Re: zaglosowalem 08.02.12, 05:24 rat_canals napisał: > pierwszy raz w moim zyciu Wiek poborowy he he he Odpowiedz Link Zgłoś
kup_pan_paszport Re: zaglosowalem 11.02.12, 13:02 rat_anals napisały: > pierwszy raz w moim zyciu Mamusia zawiozła anals do lokalu wyborczego Odpowiedz Link Zgłoś
kup_pan_paszport nie zagłosował jeszcze ani jeden Polonus w żadnych 11.02.12, 17:04 rat_canals napisał: > pierwszy raz w moim zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
kup_pan_paszport Re: nie zagłosował jeszcze ani jeden Polonus w ża 11.02.12, 17:24 www.bing.com/search?q=nie+zagłosował+polonus Odpowiedz Link Zgłoś