warcholski 02.02.12, 19:33 una daje fryzjerowi wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11078815,Mucha_o_zatrudnieniu_wlasciciela_salonu_fryzjerskiego_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czapaiew_pl Re: Mucha nie siada 02.02.12, 19:37 no i gites to normalne ze chlop z baba szczur daje piekarzowi ale ministrem nie bedzie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: Mucha nie siada 02.02.12, 19:40 ty sie zglos do rudego donka, jako doradca byznesowo-pieczarkowy Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: Mucha nie siada 02.02.12, 19:42 czapaiew_pl napisał: > no i gites to normalne ze chlop z baba tez tak uwazam a nie jak pewien pieczarkarz stosunkuje z koza Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Mucha nie siada 02.02.12, 19:44 no u was ci pieczrkarze to inni jacys produkcje w drewnianych polkach robia i z kozami sypiaja ale najwazniejsze ze te koze to pod znakiem krzyza swietego i ze do kosciolka co tydzien kase zanosza hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Mucha nie siada 02.02.12, 19:50 czapaiew_pl napisał: > pod znakiem krzyza swietego i ze do kosciolka co tydzien kase zanosza hehehe Czemu ze mna o tym nie pogadasz? Bo wiesz, ze i ten argument by ci wypadl z rozkalibrowanej kiszki, az ci gwiazdy w slepiach staja. Dawida hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Mucha nie siada 02.02.12, 20:10 > Czemu ze mna o tym nie pogadasz? > Bo wiesz, ze i ten argument by ci wypadl z rozkalibrowanej kiszki, az ci gwiazd > y w slepiach staja. > Dawida hehehe > > z tobą a kim ty jestes?? zeby z toba na jakikolwiek temat rozmawiac przeciez ty do teraz nie wiesz czy jestes top menadzier w city czy prezny byznesmen w kanatce, ty jestes konfabulant mitoman i chciej wiec o czym z toba gadac co? Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Gliniaki zboczyły z tematu, że Mucha nie siada 03.02.12, 12:21 Tearaz już jest "debata" o charchaniu Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: Mucha nie siada 02.02.12, 19:50 czyli przyznales oni zony maja a ty traktor i koze Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Czapyeb molestuje zbieraczki grzybow 02.02.12, 20:02 Według mediów kobieta opowiedziała w Centrum Praw Kobiet w Warszawie, że prezes siłą zaciągnął ją do samochodu, wywiózł za miasto i zgwałcił. Wcześniej miało dochodzić do przypadków molestowania jej w budynku sądu. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11079477,Sedzia_molestowal_pracownice__Odebrali_mu_immunitet.html Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Czapyeb molestuje zbieraczki grzybow 02.02.12, 20:13 warcholski wam swietojebliwym zawsze jakies nieczyste mysli po pustych lbach sie legna to chyba z nadmiaru tego dobrobytu hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: Czapyeb molestuje zbieraczki grzybow 02.02.12, 20:50 nawet muchi sraja na ciebie, jeszcze nie zauwazyles? Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Czapyeb molestuje zbieraczki grzybow 02.02.12, 20:57 nie muchi tylko sciuri i nie sraja tylko probuja swoja gula mnie trafic hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Czapyeb molestuje zbieraczki grzybow 02.02.12, 21:07 czapaiew_pl napisał: > nie muchi tylko sciuri i nie sraja tylko probuja swoja gula mnie trafic hehehe A kto ty jestes zeby cie trafiac? Ot charcham w ogolnie twoim kierunku. Co do ciebie doleci to twoje hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Czapyeb molestuje zbieraczki grzybow 02.02.12, 21:18 w wentylator charkasz a potem zdziwiony tak jak w zyciu hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Czapyeb molestuje zbieraczki grzybow 02.02.12, 21:24 czapaiew_pl napisał: > w wentylator charkasz a potem zdziwiony tak jak w zyciu hehehe Polecam uzywanie wersji "charchac" wydaje sie miec wiekszy ciezar gatunkowy, cos jak pedal vs pedryl hehehe Nie mogac sie pochwalic wlasnymi sukcesami, chetnie poslucham o twoich. Potraktuj to jako wspanialomyslna terapie antydepresyjna dla nieudacznikow. Opowiedz cos wiecej o czymkolwiek co ci sie w zyciu udalo, albo o rzeczach mniej istotnych jak np. problemy techniczne zwiazane z uprawa pieczarek, naprawa kranu nad beczka od sledzi, cokolwiek co poprawiloby mi nastroj. Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Czapyeb molestuje zbieraczki grzybow 02.02.12, 21:29 po co zeby ci gul wyskoczyl? i tak powiedzialem za duzo, wystarczy ze widzialem twoja kocia morde jak michnik tu auta wkleil malo sie nie posrales z zawisci Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Czapyeb molestuje zbieraczki grzybow 02.02.12, 21:34 czapaiew_pl napisał: > po co zeby ci gul wyskoczyl? W ten sposob stajesz sie niewiarygodny. Nie zdziw sie wiec, ze bede cie dalej yebal jak bura suke Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Czapyeb molestuje zbieraczki grzybow 02.02.12, 21:41 narazie to yebiesz glowa w mur ja nie musze byc wiarygodny podobnie jak ty nie jestes wiarygodny co wiecej ty jestes skompromitowany co swietnie udowodnila Luiza i malozes ze skory nie wylazl probujac sie nieudolnie jej odgryzc. Jestes nikim a te fora to byla jedyna twoja odskocznia i chuy to wszystko strzelil nawet na forum UKeja sie z ciebie nonstop napie...ya bo oderwany jestes od rzeczywistosci jak tubajfor od konstrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Czapyeb molestuje zbieraczki grzybow 02.02.12, 21:56 czapaiew_pl napisał: > narazie to yebiesz glowa w mur ja nie musze byc wiarygodny podobnie jak ty nie > jestes wiarygodny co wiecej ty jestes skompromitowany co swietnie udowodnila L > uiza i malozes ze skory nie wylazl probujac sie nieudolnie jej odgryzc. Jestes > nikim a te fora to byla jedyna twoja odskocznia i chuy to wszystko strzelil naw > et na forum UKeja sie z ciebie nonstop napie...ya bo oderwany jestes od rzeczyw > istosci jak tubajfor od konstrukcji. Fenks, poprawiles mi humor w ten szary dzien. Pomysl, kim bys byl beze mnie hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Czapyeb molestuje zbieraczki grzybow 02.02.12, 22:00 Tu masz akurat racje agresje na np tuska moge wyladowac tutaj do konca to nie jest normalne ale lepsze niz chlanie vody. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Czapyeb molestuje zbieraczki grzybow 02.02.12, 23:52 ciekawe, jak luska yebie sciura, pod ogon czy w ryja? daj linka posmiejemy siem z chooya Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Mucha nie siada 02.02.12, 20:11 nie to ja mam zone oni maja kozy ale za to po bierzmowaniu hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kup_pan_paszport Mucha szefem bezpieczeństwa podczas Euro 10.02.12, 12:32 warcholski napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11078815,Mucha_o_zatrudnieniu_wlasciciela_salonu_fryzjerskiego_.html ___ Leszek Miller: Mucha szefem bezpieczeństwa podczas Euro? Jestem zdumiony Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski „Fryzjerów w sporcie dostatek" 11.02.12, 06:52 Demonstranci przyniosą ze sobą transparenty z dowcipnymi napisami i wuwuzele. – Jedno będzie takie: „Fryzjerów w sporcie dostatek" – to przytyk do Ryszarda F. ps. Fryzjer, oskarżonego o korupcję w piłce nożnej oraz do nominowanego właśnie szefa Centralnego Ośrodka Sportu, który był fryzjerem minister Joanny Muchy – dodaje Wojciech Wiśniewski. Kibice mają rozdawać gadżety, które zostały wykonane na Superpuchar. www.zyciewarszawy.pl/artykul/2,653090_Najazd-kibicow-na-stolice.html Odpowiedz Link Zgłoś
kup_pan_paszport Re: Mucha nie siada 19.02.12, 21:16 Jak udawać niewiastę stanu - Stary Wiarus: "W Temacie Maci" - Salon24 Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski chyba przeczytala bo ma mine 20.02.12, 07:27 srajaceej kotki hahahahaha, patrz zdjecie wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Mucha-podpisala-skandaliczne-przepisy,wid,14260857,wiadomosc.html?ticaid=1df2d kup_pan_paszport napisał: > Jak udawać niewiastę stanu - Stary Wiarus: "W Temacie Maci" - Salon24 > chiba dobrze zrozumialem: Ja dobrze widze rozłożystą palmę, jaka odbijała władzom RP za każdym razem, kiedy ktokolwiek z antyplatformy obywatelskiej czyli opozycji ośmielił się wspomnieć jakimkolwiek cudzoziemcom, że polska rzeczywistośc jest bardziej skomplikowana niż to opisuje wybiorcza i ukazuje TVN-24, a naród wcale nie stoi murem za PO, mimo że na wszystkich kRajowych mediach było tak powiedzianel lub napisane. wtemaciemaci.salon24.pl/251515,jak-udawac-niewiaste-stanu Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski "Niech się tylko trochę ociepli!" 21.02.12, 07:44 www.se.pl/wydarzenia/opinie/janusz-korwin-mikke-570-tysiecy_228750.html Odpowiedz Link Zgłoś
kup_pan_paszport Mucha podobno pierwsza do odstrzału przez Donka 24.02.12, 02:50 w radyjku Spuli tak mówią WPNA 1490 AM Odpowiedz Link Zgłoś